Green Village blijft in ontwikkeling

In 2006 opende de familie Van Hooijdonk voor het eerst de deuren van Green Village. De oude boerderij op de Blokhoeve 7 in Nieuwegein werd met oog voor de oorspronkelijke details, omgetoverd tot toen nog een kleinschalige evenementenlocatie. Nu, twaalf jaar later, is Green Village uitgegroeid tot een evenementenlocatie van formaat. In het voorjaar van 2018 is Green Village verdubbeld in capaciteit met als kers op de taart een unieke Orangerie.

18 mei 2018

eventlocatie green village

We hebben ruimtes gecreëerd die altijd passen bij jouw persoonlijke gelegenheid. Of je nu wilt borrelen met 10 van je beste vrienden of wilt trouwen in gezelschap van 100 daggasten en wilt feesten met 250 gasten. Het kan allemaal. Onze ruimtes variëren in grootte, zijn allen flexibel in te delen en ademen een intieme sfeer. Dit was voor ons erg belangrijk, want de sfeer is zeer bepalend voor een gelegenheid. We willen er altijd voor zorgen dat onze gasten zich direct welkom voelen.

Een oase middenin de Randstad

Daarom is ook het landelijke en rustige gevoel dat de omgeving en de oorspronkelijke boerderij uitstralen, behouden gebleven. Noem het een oase van rust, maar dan middenin de Randstad.

Wanneer je het terrein van Green Village opkomt, vergeet je even dat de A2, A12 en de A27 om de hoek liggen. Het is de plek waar prachtige herinneringen ontstaan en waar het team van Green Village echt de tijd voor je neemt.

Nieuwsgierig geworden naar hoe Green Village eruit ziet na de verbouwing? Bekijk dan de fotogalerij.

Lees verder

Meer interessante verhalen

Verhoog de teamspirit met een informele buitenactiviteit

Verhoog de teamspirit met een informele buitenactiviteit

Evenement 10 mei 2024
De maatregelen gaan versoepelen: dit betekent het voor jouw bijeenkomst

De maatregelen gaan versoepelen: dit betekent het voor jouw bijeenkomst

Nieuws over Green Village 18 februari 2022
Goed nieuws: Green Village neemt afscheid van anderhalve- meterregel

Goed nieuws: Green Village neemt afscheid van anderhalve- meterregel

Nieuws over Green Village 14 september 2021

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Kan ik de ruimte personaliseren of voorzien van branding?
Wat doet Green Village op het gebied van duurzaamheid?
Over hoeveel ruimtes beschikt Green Village?
Naar de FAQ

Contact

Jouw volgende event bij Green Village? Ons team staat voor je klaar. Neem contact op met Yentl om de mogelijkheden voor jouw event door te spreken.

Yentl
Sales
Neem contact op met Yentl