Over Green Village

Over Green Village

In ons familiebedrijf creëren we met ons gedreven en betrokken team en ons full-service concept, unieke eventbelevingen. We willen altijd verwachtingen overtreffen en samen een succesvol evenement neerzetten. Dit doen we dan ook met liefde voor jouw bijeenkomst!

Neem contact op
Over Green Village

Unieke eventlocatie middenin het groen

Green Village is een moderne evenementenlocatie in het midden van het land, opgericht in 2006 door de familie Van Hooijdonk. Met elf verschillende ruimtes welke elk een unieke look & feel hebben, zijn wij uniek in ons soort. Van een glazen Orangerie tot stijlvolle wijnbar en van een grote congresruimte tot een bruine kroeg: er is altijd een ruimte die past bij jouw bijeenkomst. Onze locatie is gelegen in een grote, groene tuin van maar liefst 2.500 m2 oppervlakte. Bij Green Village kun je met jouw gasten ontsnappen aan de drukte van de Randstad, maar wel profiteren van de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Je kunt bij ons terecht voor zakelijke bijeenkomsten tot 250 gasten plenair en bedrijfsfeesten tot 500 gasten.

Wist je trouwens dat Green Village niet alleen een eventlocatie is, maar dat je ook bij ons kunt trouwen? Als trouwlocatie faciliteren wij met veel liefde en plezier jullie bruiloft en ook voor een knallend feest kun je bij ons terecht tot 300 gasten. Kijk voor meer informatie hierover op onze speciale pagina. Iets anders te vieren? Je kunt bij ons ook terecht voor een feest ter ere van een jubileum of verjaardag.

Ons familiebedrijf in cijfers

Green Village facts

1992

Oprichting van ons familiebedrijf door de familie Van Hooijdonk met als eerste locatie het NBC Congrescentrum

2006

Uitbreiding van ons familiebedrijf met Green Village als tweede evenementenlocatie waarna het in de jaren steeds groter gebouwd is

900

Vierkante meter telt onze locatie, welke bestaat uit 11 verschillende ruimtes met elk een eigen look & feel

40

Medewerkers die iedere dag het verschil maken voor onze opdrachtgevers en gasten

Onze kernwaarden

De kern van ons familiebedrijf

Binnen ons familiebedrijf staat plezier centraal. Plezier in het samen organiseren van een evenement, in het gastvrij ontvangen van de gasten en in ons werk an sich. Plezier hebben we met elkaar, het verhoogt het succes van alle bijeenkomsten en maakt van iedere dag een feestje! Onze slogan is dan ook niet voor niets al jaren ‘be nice, be social and have fun’. Onze andere vier kernwaarden zijn:

Vertrouwen
Kwaliteit
Gedreven
Betrokken
duurzame energie voor jouw event
Duurzaamheidsbeleid

Events van de toekomst

duurzame energie voor jouw event

We willen iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze locatie staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter. Op deze pagina vertellen we graag meer over alles wat wij doen om duurzame events te faciliteren.

Lees meer
Het Green Village team

Ons volledige team staat voor je klaar

Laura
Floormanager
Robbert
Keuken
Dominique
Sales
Marleen
Hospitality
Check de beschikbaarheid

Jouw event bij Green Village?

Wil jij jouw event organiseren op onze locatie, direct de beschikbaarheid checken of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

NBC Congrescentrum
Meer ruimte nodig?

Onze andere eventlocatie

NBC Congrescentrum

Naast onze locatie Green Village hebben we nog een andere eventlocatie, namelijk het NBC Congrescentrum. Gelegen aan het begin van de Blokhoeve leent het NBC zich voor zakelijke bijeenkomsten tot maar liefst 1.750 gasten plenair en 3.000 gasten voor een feest. Het NBC beschikt over 2 grote event area's en 22 verschillende subzalen. Heb je dus wat meer ruimte nodig voor jouw zakelijk event? Dan ben je bij het NBC aan het juiste adres!

Naar het NBC Congrescentrum

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is parkeren bij Green Village gratis?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Is er een plattegrond van de locatie?
Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?
Naar de FAQ

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique. We helpen je graag!

Dominique
Sales
Informatie aanvragen