Jullie bruiloft bij Green Village

Jullie bruiloft bij Green Village

Dit is jullie dag. Jullie bruiloft. Aan deze dag moet je later kunnen terugdenken met de gedachte: wat was dat een tof feest! Het moet een dag zijn waarop alles klopt en waarop jullie écht kunnen genieten van elkaar en jullie gasten. De mooiste dag van je leven verdient de mooiste locatie.

Green Village is een full service locatie en zo ontbreekt het jullie en de gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk.

Check beschikbaarheid
Jullie bruiloft bij Green Village
Green Village facts

Zorgeloos genieten van jullie bruiloft

Op jullie bruiloft denken we met liefde met jullie mee. Zowel in het voortraject als op de dag zelf helpen wij mee om jullie dag net zo speciaal te maken als jullie voor ogen hebben. We nemen graag werk uit handen. Denk bijvoorbeeld aan de culinaire invulling, de bruidstaart, de decoratie en het draaiboek. Zo kunnen jullie je bezig houden met de leuke details!

Sfeervolle ruimtes
Full-service locatie
Centraal en goed bereikbaar
Een vleugje magie
De Orangerie

Een locatie met een wow-effect

Onze locatie beschikt over verschillende ruimtes voor unieke bruiloften. Zo is de Orangerie bijvoorbeeld een ruimte met een wow-effect. Perfect voor het diner of de ceremonie wanneer jullie liever binnen willen trouwen.

trouwlocatie utrecht
Locatie voor de hele dag

Van ceremonie tot feest

Bij Green Village kun je het hele jaar door jullie bruiloft vieren. Van ceremonie tot het feest, binnen of buiten. Dankzij de veelzijdigheid van onze locatie, speelt het Nederlandse weer tijdens jullie bruiloft geen rol. Wist je trouwens dat onze hoofdlocatie exclusief voor jullie is tijdens de bruiloft? Er zijn dus geen andere gasten of bruidsparen! Willen jullie trouwen bij Green Village? Check dan de beschikbaarheid.

Specificaties

Jullie bruiloft bij Green Village

Ceremonie- en feestgasten
Binnen en buiten trouwen
Eigen keukenteam
Live muziek
dineren tijdens jullie bruiloft
Food & beverages

De lekkerste hapjes en gerechten

dineren tijdens jullie bruiloft

We houden van lekker eten. Daarom hebben wij een eigen keukenteam dat iedere dag de lekkerste fooditems klaarmaakt. Van een sit down dinner tot borrelhapjes en van een smakelijke barbecue tot een frietje aan het einde van de avond. We werken met hospitalitypakketten, wat alles bevat op het gebied van services en de culinaire invulling. Zo kun je er altijd vanuit gaan dat alles optimaal verzorgd is voor jouw gasten.

Food & beverages

Impressie van onze locatie

Bruidstaart bruiloft trouwlocatie centraal gelegen Buiten trouwen bij trouwlocatie Congreslocatie Nieuwegein - Green Village ceremonieopstelling trouwlocatie centraal gelegen bedrijfsfeest locatie trouwlocatie voor trouwfeest feest bruiloft

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Kunnen wij onze volledige bruiloft bij jullie vieren?
Hanteren jullie een omzetgarantie?
Mag er eigen catering meegenomen worden?
Wordt er naast onze bruiloft nog een andere bruiloft gehouden?
Naar de FAQ

Jullie bruiloft bij ons?

Zien jullie Green Village wel zitten als locatie voor jullie bruiloft of willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Check beschikbaarheid