Uniek kijkje achter de schermen in juni

In de drukke juni maand nemen we jou mee achter de schermen van onze eventlocatie. Zo krijg je een uniek kijkje in onze 'eventkeuken' en zie je hoe wij onze events aanvliegen. De eerste week van juni zit er inmiddels alweer op en wat was het een mooie week! Zo hadden we een zakelijk diner voor 100 gasten, diverse kleinere bijeenkomsten en twee verschillende grote congressen voor 135 en 160 gasten. Bij deze twee congressen was onze gehele locatie exclusief in gebruik door de opdrachtgevers. De week sloten we af met een mooie bruiloft waarbij zelfs het zonnetje zich nog goed heeft laten zien. In totaal hebben we deze week ruim 1.100 gasten mogen ontvangen. De dagen vlogen voorbij, maar in deze nieuwsbrief blikken we graag nog even terug op een aantal momenten en events.

10 juni 2024

Achter de schermen bij eventlocatie Green Village

Highlight van de week

Iedere week vragen we een andere collega naar zijn of haar hoogtepunt van de week, maar ook naar de grootste uitdaging. Deze week is het de beurt aan floormanager Laura. In haar rol is zij verantwoordelijk voor de coördinatie van alle operationele zaken tijdens events en zorgt zij ervoor dat zowel het team, als de faciliteiten van onze locatie optimaal presteren.

laura

Afgelopen week was zij verantwoordelijk voor een aantal zakelijke events en een bruiloft. Laura’s highlight van de week draait om de samenwerking binnen het team. “Ik vond het deze week heel leuk om te merken dat we als team supergoed op elkaar ingespeeld zijn. Zo hebben we onderling al aan één woord of een blik genoeg. Alle collega’s hielpen elkaar en dat werkt heel erg fijn. De samenwerking heeft er tijdens het congres van Topicus trouwens voor gezorgd dat we een onwijs goede review kregen met alleen maar tienen! Zo hebben we met het team écht het verschil kunnen maken in de eventbeleving voor de opdrachtgever en gasten.”

De grootste uitdaging deze week voor Laura en het team ontstond door het onstuimige, Nederlandse weer. “Het ging namelijk eerder regenen dan de weer-apps aangaven waardoor we snel moesten schakelen. Op dat moment hadden we twee verschillende barbecuediners in de tuin waar we een plan B voor moesten faciliteren. De gasten hebben het gelukkig droog gehouden en konden hun diner binnen vervolgen!”

Zomerse, culinaire invulling

Trek in carpaccio in een cone of tonijnlollies? Onze eigen keukenbrigade maakt onder leiding van chef-kok Robbert de lekkerste gerechten klaar. Smaken vanuit de hele wereld worden samen gecombineerd tot een heerlijke culinaire line-up. Robbert stelt bovendien ieder seizoen een nieuwe invulling samen zodat de lekkerste producten en ingrediënten van dat jaargetijde gebruikt kunnen worden. Dat is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens een stuk minder belastend voor het milieu. Zo reduceren we energieverbruik voor de teelt en zorgen de ingrediënten van het seizoen daarnaast voor een betere voedingswaarde en meer smaak. Ben je benieuwd wat we tijdens de borrel onder andere serveren? Bekijk dan deze video nog eens die we eerder op LinkedIn deelden.

Eén familiebedrijf, twee locaties

Nog zo’n mooi voorbeeld van de goede samenwerking in het team, is de samenwerking tussen onze beide locaties. Zo heeft de organisatie van het Experts Live congres, dat dinsdag bij het NBC plaatsvond, op maandagavond na de opbouw genoten van een Summer Village barbecuediner bij ons in de tuin. We zijn namelijk één familiebedrijf met twee locaties die elkaar mooi aanvullen qua capaciteit en look & feel.

Behind the scenes

Op ons LinkedIn kanaal hebben we afgelopen week verschillende video’s gedeeld waarmee je een uniek kijkje achter de schermen krijgt. Op ons Instagram kanaal delen we echter nog meer behind the scenes beelden. Dus ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de op- en afbouw van een beurs, unieke programmaonderdelen, een letterlijk kijkje in de keuken of tof entertainment tijdens events? Volg ons dan vooral op Instagram!

Lees verder

Meer inspiratie en tips

Dieetwensen en Dominique’s favoriete momenten

Dieetwensen en Dominique’s favoriete momenten

Nieuws over Green Village 26 juni 2024
We hebben de zomer in onze bol

We hebben de zomer in onze bol

Nieuws over Green Village 18 juni 2024
Uniek kijkje achter de schermen in juni

Uniek kijkje achter de schermen in juni

Nieuws over Green Village 10 juni 2024

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ.

Wat is de maximale capaciteit voor een bedrijfsfeest?
Is de locatie geschikt voor een congres met subsessies?
Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over Green Village? Neem dan contact op met Yentl. We helpen je graag verder!

Yentl
Sales
Informatie aanvragen