Een knallend feest

Een knallend feest

Wil je een onvergetelijk feest organiseren? Bijvoorbeeld om een mijlpaal te vieren, een speciale verjaardag of een jubileum? Dan ben je bij Green Village aan het juiste adres. Met onze diverse ruimtes hebben wij voor elk type feest de perfecte locatie. In de glazen Orangerie kun je het buitengevoel naar binnen halen, terwijl onze grote zaal de ideale setting bieden voor een knallend feest. Of je nu een intieme gathering of een groot feest plant, wij helpen je om er een onvergetelijke avond van te maken.

Check beschikbaarheid
Een knallend feest
Green Village facts

Feestlocatie met persoonlijke touch

Bij Green Village helpen we je graag om van jouw feest een groot succes te maken. We denken met plezier met je mee om ervoor te zorgen dat jouw wensen worden gerealiseerd. De locatie van je feest is namelijk een van de belangrijkste factoren voor een geslaagde avond. Daarom zorgen wij ervoor dat alles perfect is geregeld, zowel voor, tijdens als na jouw feest. Van de inrichting tot de invulling, wij staan voor je klaar om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village
Alles voor een geslaagd feest

Uitstekende faciliteiten

Onze veelzijdige ruimtes kunnen volledig worden aangepast aan jouw specifieke wensen en de grootte van jouw gezelschap. Al onze zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele middelen voor een optimale feestervaring. Daarnaast biedt onze locatie 6 jeu de boules banen, een perfecte en leuke toevoeging voor een interactief programmaonderdeel!

bedrijfsfeest

Ontdek hoe jouw feest er bij het NBC uit kan zien

Ik wil een
organiseren, voor
gasten
subzalen.
Een succesvolle start

Centraal gelegen locatie

Green Village is ideaal gelegen in het hart van Nederland waardoor gasten vanuit het hele land eenvoudig en snel bij ons kunnen komen, zowel met het openbaar vervoer als de auto. De tram vanaf Utrecht Centraal stopt bij ons praktisch voor de deur en onze locatie is gelegen nabij de A2, A12 en A27. Bovendien parkeren gasten gratis de auto op ons eigen terrein of in de directe omgeving. Een goede bereikbaarheid zorgt natuurlijk voor een succesvolle start van jouw bijzondere avond!

Utrecht event locatie eindejaarsbijeenkomst in utrecht Utrecht event locatie
Marleen
Uitgelicht

Spetterende feestavond

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek

Green Village als jouw feestlocatie?

Wil je de beschikbaarheid checken van onze locatie voor jouw feest? Dat kan! Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid
180525-111719-Ruben_May
Food & drinks

Full-service concept

180525-111719-Ruben_May

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk.

Meer over ons food

Impressie van onze locatie

Congreslocatie Nieuwegein - Green Village ABF230913_0188 feestavond bij Green Village feest of verjaardag vieren bij Green Village Evenementenlocatie voor een bedrijfsfeest winters feest Green Village grote zaal feestopstelling 3 Cocktailbar op bedrijfsfeest

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Mag er eigen catering meegenomen worden?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Voor wat voor feesten kan ik terecht bij jullie?
Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Naar de FAQ

Jouw feest bij ons?

Wil je jouw feest vieren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Informatie aanvragen