Dieetwensen en Dominique’s favoriete momenten

Wist je dat we wekelijks een bruiloft hadden deze maand? En kun jij raden hoeveel uren onze collega’s tot nu toe hebben gewerkt om de evenementen in juni tot een succes te maken? Dit en nog veel meer feitjes zullen we volgende week met je delen. We gaan namelijk de laatste week van juni in en we mogen nog even samen knallen om de drukste maand van het jaar af te ronden.

26 juni 2024

congres

In dit artikel vertellen we je hoe je omgaat met dieetwensen op je evenement, wat het favoriete moment van locatiemanager Dominique was deze week en waarom je jouw evenement de volgende keer bij ons zou moeten organiseren.

Het zonnetje in huis

Iedere week vragen we een andere collega naar zijn of haar tofste moment van de week, maar ook naar de grootste uitdaging. Deze week is de beurt aan locatiemanager Dominique. Als locatiemanager van Green Village zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Dominique

“Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat onze opdrachtgevers en gasten met een tevreden gevoel naar huis gaan. Zo ook bij Polteq, die afgelopen woensdag bij ons te gast was. Na alle regen en kou hadden we eindelijk weer zon, dus konden we goed gebruik maken van onze grote terrassen. Dat vonden niet alleen wij fijn, maar ook onze gasten.”

Om maximaal gebruik te maken van één locatie, is het voor het team soms hard werken om ruimtes gereed te maken voor het volgende onderdeel van het programma. “De uitdaging van deze week was het ombouwen van de zalen tijdens het evenement van Polteq. Halverwege de dag, terwijl onze gasten buiten van de zon genoten, moesten wij alle zalen volledig ombouwen. Dit betekent dat we bijvoorbeeld andere opstellingen van stoelen neerzetten, een podium op- of afbouwen, decoratie verplaatsen of techniek moeten omzetten van een presentatie-modus naar bijvoorbeeld een feestopstelling met DJ. Maar we plannen dit goed van tevoren, dus gelukkig hebben we alles op tijd af gekregen.”

Hoe ga je om met dieetwensen?

Je hebt tegenwoordig met veel verschillende dieetwensen te maken en het faciliteren daarvan kan soms ingewikkeld zijn. Dus hoe pak je dit handig aan tijdens jouw evenement?

Tip 1: vraag om dieetwensen in het aanmeldformulier, zodat gasten van tevoren al kunnen aangeven waar ze behoefte aan hebben. De antwoorden kun je vaak handig in een document verwerken. Hiermee heb je een duidelijk overzicht voor de partij die het eten en drinken verzorgt.

Tip 2: overleg de dieetwensen goed met de locatie, zodat zij dit van tevoren met de keuken of catering kunnen afstemmen. Hiermee voorkom je dat er bepaalde gerechten niet beschikbaar zijn. Zo kunnen alle gasten lekker van het eten genieten.

Tip 3: het is voor gasten belangrijk dat zij weten waar ze hun gerechten kunnen ophalen. Denk hier vooral aan wanneer je zelf voor de aankleding zorgt. De locatie kan dit ook voor je organiseren, bijvoorbeeld met de juiste signing.

Mocht het zo zijn dat er op de dag zelf toch nog dieetwensen bekend worden, dan is dat bij ons geen probleem. We hebben namelijk een eigen keuken op locatie en daardoor kunnen we snel voor vervangende gerechten zorgen.

Het lekkerste eten maakt ons keukenteam - foodtrends 2023

Dé reden(en) om jouw volgende event bij Green Village te houden

Juni is de drukste maand van het jaar met de meeste opdrachtgevers per week. Sommigen komen al jarenlang, anderen voor het eerst. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is hun fijne ervaring bij Green Village. Tot nu toe hebben we gemiddeld een 9,0 gekregen! En daar zijn we hartstikke trots op. Wat ons betreft, genoeg reden om jouw volgende event bij ons te houden 😉

Lees verder

Meer inspiratie en tips

Dieetwensen en Dominique’s favoriete momenten

Dieetwensen en Dominique’s favoriete momenten

Nieuws over Green Village 26 juni 2024
We hebben de zomer in onze bol

We hebben de zomer in onze bol

Nieuws over Green Village 18 juni 2024
Uniek kijkje achter de schermen in juni

Uniek kijkje achter de schermen in juni

Nieuws over Green Village 10 juni 2024

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ.

Wat is de maximale capaciteit voor een bedrijfsfeest?
Is de locatie geschikt voor een congres met subsessies?
Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over Green Village? Neem dan contact op met Yentl. We helpen je graag verder!

Yentl
Sales
Informatie aanvragen