Een feestlocatie die alles voor je regelt

Een feestlocatie die alles voor je regelt

Successen, een jubileum of behaalde doelstellingen vieren op een moderne feestlocatie? Bij Green Village zorgen we er graag voor dat jouw medewerkers een onvergetelijke avond beleven. Nodig jij de gasten uit? Dan regelen wij de rest.

Een feestlocatie die alles voor je regelt
Onze feestlocatie

Een full service feestlocatie

Hoe wil jij jouw bedrijfsfeest vormgeven? Optredens van bekende artiesten? Een zesgangen walking dinner? Het team eventprofessionals van Green Village denkt graag met je mee. Met onze verschillende stijlen ruimtes, hebben we altijd een ruimte die past bij jouw bedrijfsfeest. Of je nu binnen of buiten wilt feesten. Ons team zorgt er met plezier voor dat jouw gasten niets tekortkomen. Bij Green Village feest je in een sfeervolle en rustieke omgeving. Green Village ligt centraal gelegen in het land met de A2, A12 en A27 om de hoek. De auto parkeer je gratis voor deur. In een mum van tijd ben je op de snelweg. Komen jouw gasten met het openbaar vervoer? Geen probleem, met de tram ben je binnen 16 minuten vanaf Utrecht Centraal bij onze feestlocatie.

Feestlocatie Cocktails op jullie bruiloft Feestlocatie
Danszaal bar

Voor iedere smaak een invulling

Green Village is een feestlocatie waar het je aan niets hoeft te ontbreken. Onze chef-kok Robbert en zijn keukenteam zorgen graag voor een heerlijk menu waar jouw gasten blij van worden. Van borrelhapjes tot luxe walking dinner en van een koud tapbiertje tot aan een gin tonic. Of wat dacht je van een uitgebreid BBQ-menu, bereid op onze Green Egg barbecues? Alles kan.

Ook de aankleding en inrichting van de ruimtes passen we op jouw wensen aan. Zo kun jij doen wat er écht toe doet: genieten van een onvergetelijk feest.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Wat is de maximale capaciteit voor een bedrijfsfeest?
Wat is het maximale aantal gasten dat wij kunnen uitnodigen voor het feest?
Is parkeren bij Green Village gratis?
Is de locatie voorzien van airco?
Meer vragen

Contact

Zien je Green Village wel zitten als locatie voor jou feest of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Neem contact op met Yentl