Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Een full service feestlocatie

Hoe wil jij jouw bedrijfsfeest vormgeven? Optredens van bekende artiesten? Een zesgangen walking dinner? Het team eventprofessionals van Green Village denkt graag met je mee. Met onze verschillende stijlen ruimtes, hebben we altijd een ruimte die past bij jouw bedrijfsfeest. Of je nu binnen of buiten wilt feesten. Ons team zorgt er met plezier voor dat jouw gasten niets tekortkomen.

Bij Green Village feest je in een sfeervolle en rustieke omgeving. Green Village ligt centraal gelegen in het land met de A2, A12 en A27 om de hoek. De auto parkeer je gratis voor deur. In een mum van tijd ben je op de snelweg. Komen jouw gasten met het openbaar vervoer? Geen probleem, met de tram ben je binnen 16 minuten vanaf Utrecht Centraal bij onze feestlocatie.

Specificaties

Bedrijfsfeest tot 500 gasten
Diverse arrangementen
Diverse audiovisuele middelen
Centraal gelegen
Eigen keukenteam
Flexibel in te delen ruimtes
Full service locatie
Geen sluitingstijd
Live muziek mogelijk
Meedenken over invulling
Uitgebreide drankenkaart
Gratis parkeerplekken

Voor iedere smaak een invulling

Green Village is een feestlocatie waar het je aan niets hoeft te ontbreken. Onze chef-kok Robbert en zijn keukenteam zorgen graag voor een heerlijk menu waar jouw gasten blij van worden. Van borrelhapjes tot luxe walking dinner en van een koud tapbiertje tot aan een gin tonic. Of wat dacht je van een uitgebreid BBQ-menu, bereid op onze Green Egg barbecues? Alles kan.

Ook de aankleding en inrichting van de ruimtes passen we op jouw wensen aan. Zo kun jij doen wat er écht toe doet: genieten van een onvergetelijk feest.

Ruimtes voor een feest

Benieuwd naar de mogelijkheden

Bij Green Village is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee om jouw gelegenheid zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Neem contact op