Een feestlocatie die alles voor je regelt

Een feestlocatie die alles voor je regelt

Successen, een jubileum of behaalde doelstellingen vieren op een moderne feestlocatie? Bij Green Village zorgen we er graag voor dat jouw medewerkers een onvergetelijke avond beleven. Nodig jij de gasten uit? Dan regelen wij de rest.

Check beschikbaarheid
Een feestlocatie die alles voor je regelt
Green Village facts

Eventlocatie met persoonlijke touch

Bij Green Village werken we graag met jou samen om van jouw bedrijfsfeest een groot succes te maken. We denken enthousiast mee over hoe je jouw feest het beste kunt vormgeven en passen de inrichting en invulling hierop aan. De feestlocatie speelt een cruciale rol in het succes van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Alles voor een geslaagd feest

Uitstekende faciliteiten

Onze veelzijdige ruimtes kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en groepsgrootte. Uiteraard zijn al onze zalen voorzien van moderne, audiovisuele middelen. Daarnaast beschikt onze locatie over 6 jeu de boules banen; de perfecte invulling voor een interactief programmaonderdeel!

bedrijfsfeest
Onze feestlocatie

Centrale feestlocatie

Green Village is perfect gelegen in het hart van Nederland, waardoor gasten uit het hele land gemakkelijk en snel bij ons kunnen komen, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De tram vanaf Utrecht Centraal stopt vrijwel voor de deur, en onze feestlocatie ligt dicht bij de A2, A12 en A27. Bovendien kunnen gasten gratis parkeren op ons eigen terrein of in de directe omgeving. Deze uitstekende bereikbaarheid zorgt voor een geweldige start van jouw bedrijfsfeest!

Evenementenlocatie in Utrecht Evenementenlocatie voor een bedrijfsfeest Evenementenlocatie in Utrecht
Elektrisch laden op parkeerplaats
Uitgelicht

Een spetterend bedrijfsfeest

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek

Ontdek hoe jouw bedrijfsfeest eruit kan zien

Ik wil een
organiseren, voor
gasten
subzalen.
Het lekkerste eten maakt ons keukenteam - foodtrends 2023
Food & drinks

Full-service concept

Het lekkerste eten maakt ons keukenteam - foodtrends 2023

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impresse van de locatie

verjaardag vieren op eventlocatie ABF230913_0188 feestavond bij Green Village feest of verjaardag vieren bij Green Village Evenementenlocatie voor een bedrijfsfeest winters feest Green Village grote zaal feestopstelling 3 Cocktailbar op bedrijfsfeest

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Wat is de maximale capaciteit voor een bedrijfsfeest?
Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Is parkeren bij Green Village gratis?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Meer vragen

Informatie aanvragen

Zie je Green Village wel zitten als feestlocatie voor jouw bedrijfsfeest of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Informatie aanvragen