Food & beverages

Food & beverages

Het keukenteam van Green Village staat klaar om voor jouw bijeenkomst en gasten de lekkerste gerechten te bereiden. Onder leiding van onze chef-kok Robbert van Dijk kookt ons team gerechten die volledig zijn afgestemd op jouw wensen, het gezelschap en het seizoen. Waarom? Omdat wij goed en lekker eten erg belangrijk vinden.

Food & beverages

Goed eten en drinken

Bij Green Village denken we continu na over de optimale culinaire invulling en zijn we constant in beweging op het gebied van goed en eerlijk eten. Dit resulteert in een steeds nieuwe culinaire line-up met de focus op eerlijke, seizoensgebonden producten. Wij werken volgens onze duurzaamheidswensen en hanteren een no-waste policy.

We houden van goed en lekker eten en geloven erin dat dit bijdraagt aan het succes van de bijeenkomst. Waarom? Omdat eten verbindt. Het brengt gasten samen en zet aan tot gesprekken. Daarnaast draagt het natuurlijk bij aan de concentratie en de gemoedstoestand van de gasten. We willen natuurlijk allemaal tevreden gasten!

Compleet verzorgde culinaire invulling

Full-service concept

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek. Waar je aan kunt denken? Bijvoorbeeld aan koffie met wat lekkers bij het ontvangst, goed verzorgde pauzemomenten en eventueel een afsluitende borrel. We kiezen graag samen een passend hospitalitypakket uit voor jouw bijeenkomst.

vega borrel hapjes Zoete lekkernij vega borrel hapjes
goed verzorgde zakelijke borrel
Culinaire facts

Duurzame eventcatering

Op onze locatie staat duurzaamheid centraal. Wij zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet bekend staat om haar duurzame karakter. Om onze eventcatering zo duurzaam mogelijk te faciliteren, doen wij verschillende zaken. Zo is ons standaard culinaire aanbod vooral vegetarisch, werken we met lokale seizoensproducten, maar hebben we tegelijkertijd ook gekeken naar het proces in de keuken. Dit hebben wij geoptimaliseerd en efficiënter gemaakt waardoor het kookproces ook duurzaam is. Wil je hier meer over weten? Klik dan op de link om het interview met onze chef-kok te lezen!

Vegetarisch aanbod
Seizoensgebonden
Duurzaam drinken
No waste policy
Naar het interview

De lekkerste culinaire invulling

Van ontbijt tot aan de borrel en van een broodje vega kroket tot een poké bowl. Ons keukenteam bereidt met liefde de lekkerste gerechten voor jouw gasten. Uiteraard te combineren met lekkere Nespresso koffie, smaakwaters of een wijntje.

Duurzame eventcatering Zakelijke borrel food en beverages aanbod Sit down dinner Saladebar zakelijke catering Uitgebreide zakelijke lunch moderne vleesvervangers Smaakwater bar chef-kok robbert van dijk
Ons keukenteam

Ons keukenteam staat voor je klaar

Robbert
Keuken
Vincent
Keuken
Rik
Keuken
John
Keuken
catering tijdens bruiloft
Volledig verzorgde bruiloft

Bruiloftcatering

catering tijdens bruiloft

Uitgebreid tafelen met vrienden en familie of een frietje delen tijdens een feest: eten brengt mensen bij elkaar tijdens een bruiloft. Daarom hebben we ook verschillende bruiloftsarrangementen samengesteld. Van een streetfood walking dinner tot een uitgeserveerd 4-gangendiner en van een uitgebreide borrelspecial tot aan losse borrelhapjes. Meer weten over de mogelijkheden voor trouwen? Klik op onderstaande link.

Meer over trouwen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze culinaire aanbod of over onze locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Mag er eigen catering meegenomen worden?
Is het culinaire aanbod voorzien van een keurmerk?
Kan ik een tafel reserveren bij jullie?
Naar de FAQ

Aan de slag voor jouw event?

Mag ons keukenteam voor jouw evenement aan de slag? Of wil je meer weten over onze hospitalitypakketten? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Stuur Yentl een bericht