Informeel samenkomen in zomerse setting

Informeel samenkomen in zomerse setting

Wil je samen met jouw team de zomer inluiden met een gezellige barbecue? Of na de vakantie starten met een zomerse kick-off? Een bijeenkomst afsluiten met een zomerse borrel? Wat de aanleiding ook is; deze zomer kun je bij Green Village terecht voor al jouw zomerse bijeenkomsten. We maken namelijk van elke bijeenkomst deze zomer een feestje!

Informeel samenkomen in zomerse setting
Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie.

Sfeervolle zomers bijeenkomst

Bij Green Village ben je aan het juiste adres voor een sfeervolle, zomerse bijeenkomst. Zo kun je in een informele setting samen met je collega’s of relaties de zomer inluiden of na de vakantie samenkomen voor een zomerse kick-off. Wij zijn hiervoor de gehele zomer geopend! Uiteraard mixen wij business met pleasure en kun je in onze grote tuin genieten van een volledig verzorgde borrel of een smakelijk barbecue-diner. Wij zijn een full-service locatie en ons ervaren team neemt dan ook de organisatie uit handen zodat ook jij kunt genieten van de zomerse bijeenkomst. Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Ook het OV stopt om de hoek. Bovendien parkeer je bij ons gewoon voor de deur, helemaal gratis. De voordelen van de Randstad met het rustieke en sfeervolle gevoel van een landelijke omgeving.

Zomerse culinaire mogelijkheden

Iedere bijeenkomst sluit je bij ons gezellig af met een zomerse borrel of barbecue-diner. Van bittergarnituur tot de lekkerste (vega) hamburgers en van een koud biertje tot een ijsje als dessert. Chef-kok Robbert en zijn team bereiden met liefde alle food & drinks voor jouw gasten en geven het een zomers tintje. Dus proost samen met je collega’s of relaties met een lekker drankje terwijl onze keukenbrigade op de Green Egg en Weber barbecues de gerechten bereidt.

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie. Ruimte voor bijna 2000 gasten Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!