Informeel samenkomen in zomerse setting

Informeel samenkomen in zomerse setting

Wil je samen met jouw team de zomer inluiden met een gezellige barbecue? Of na de vakantie starten met een zomerse kick-off? Een bijeenkomst afsluiten met een zomerse borrel? Wat de aanleiding ook is; deze zomer kun je bij Green Village terecht voor al jouw zomerse bijeenkomsten. We maken namelijk van elke bijeenkomst deze zomer een feestje met Summer Village!

Check beschikbaarheid
Informeel samenkomen in zomerse setting
Uitgelicht

Eventlocatie met een persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw evenement een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je zomerse bijeenkomst.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village

Ontdek Summer Village

Sfeervolle zomers bijeenkomst

Bij Green Village ben je aan het juiste adres voor een sfeervolle, zomerse bijeenkomst. Zo kun je in een informele setting samen met je collega’s of relaties de zomer inluiden of na de vakantie samenkomen voor een zomerse kick-off. Wij zijn hiervoor de gehele zomer geopend! Uiteraard mixen wij business met pleasure en kun je in onze grote tuin genieten van een volledig verzorgde borrel of een smakelijk barbecue-diner. Wij zijn een full-service locatie en ons ervaren team neemt dan ook de organisatie uit handen zodat ook jij kunt genieten van de zomerse bijeenkomst. Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Ook het OV stopt om de hoek. Bovendien parkeer je bij ons gewoon voor de deur, helemaal gratis. De voordelen van de Randstad met het rustieke en sfeervolle gevoel van een landelijke omgeving.

Zomer orangerie borrel

Zomerse culinaire mogelijkheden

Iedere bijeenkomst sluit je bij ons gezellig af met een zomerse borrel of barbecue-diner. Van bittergarnituur tot de lekkerste (vega) hamburgers en van een koud biertje tot ons eigen Green Village ijs als dessert. Chef-kok Robbert en zijn team bereiden met liefde alle food & drinks voor jouw gasten en geven het een zomers tintje. Dus proost samen met je collega’s of relaties met een lekker drankje terwijl onze keukenbrigade op de Green Egg en Weber barbecues de gerechten bereidt.

Barbecue master Green Village Zomers barbecue buffet Barbecue master Green Village
Borrelplank
Uitgelicht

Jouw zomerse bijeenkomst bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
Zomers barbecue buffet
Food & beverages

Full-service concept

Zomers barbecue buffet

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

congrestival ABF230913_0188 180525-111719-Ruben_May Zomerse bijeenkomst buiten sfeer Green egg - lekker eten tijdens bedrijfsfeest - zakelijk diner eventlocatie green village Zomerse bijeenkomst buiten sfeer eten ABF230913_0127

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?
Wat zijn de mogelijkheden buiten in de tuin?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw zomerse evenement bij ons?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Check beschikbaarheid