Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Evenementenlocatie met een persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw evenement een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Specificaties

Capaciteit tot 300 gasten
Ervaren team eventprofessionals
Meedenken over de invulling
Centraal gelegen en gratis parkeren
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Flexibel in te delen ruimtes

Eindeloze mogelijkheden op één locatie

Of je nu in een informele kroeg wilt zitten, een stijlvolle evenementenzaal of een unieke Orangerie: bij Green Village zit je goed. Tijdens de plenaire sessie kunnen we tot 250 gasten verwelkomen in onze grootste zaal in theateropstelling en tijdens de pauzemomenten zorgen onze eventtoppers voor de culinaire invulling.

Hoewel onze locatie zich middenin het groen bevindt, zijn we toch zeer eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast parkeren je gasten gewoon gratis op ons eigen terrein. Bij Green Village profiteer je dus van alle gemakken die de ligging in de Randstad biedt, maar kun je tegelijkertijd genieten van een landelijke omgeving. Bij mooi weer kunnen je gasten bijvoorbeeld lekker in de zon zitten op één van de vele terrassen en kun je rondwandelen in de tuin.

Ruimtes

Liever een andere soort ruimte?

Bij Green Village is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee om jouw event tot een succes te maken.

Neem contact op