Evenementenlocatie in Utrecht

Evenementenlocatie in Utrecht

Organiseer je een zakelijk evenement? Green Village is een bijzondere evenementenlocatie in Utrecht waar jij een evenement tot 300 personen kunt organiseren. Onze locatie bevindt zich middenin het groen, met een diversiteit aan type ruimtes. Zo kun je in de glazen Orangerie het buitengevoel binnen beleven, maar ook in onze moderne evenementenzalen ontbreekt het je aan niets. Een combinatie van landelijk, rust, luxe en comfort.

Check beschikbaarheid
Evenementenlocatie in Utrecht
Green Village facts

Eventlocatie met persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw evenement een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village
Alles voor een geslaagd event

Uitstekende faciliteiten

Onze veelzijdige ruimtes kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en groepsgrootte. Uiteraard zijn al onze zalen voorzien van moderne, audiovisuele middelen voor presentaties, workshops en interactieve sessies.

utrecht evenementenlocatie
Een succesvolle start

Een evenement op maat

Green Village is de perfecte evenementenlocatie in het hart van Nederland. Dankzij de centrale ligging in Utrecht kunnen gasten eenvoudig en snel bij ons komen, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De tram vanaf Utrecht Centraal stopt praktisch voor de deur, en onze locatie bevindt zich nabij de A2, A12 en A27. Bovendien kunnen gasten gratis parkeren op ons eigen terrein of in de directe omgeving. Deze uitstekende bereikbaarheid zorgt voor een succesvolle start van jouw event!

Floormanager Laura eventlocatie green village Floormanager Laura
Elektrisch laden op parkeerplaats
Uitgelicht

Jouw evenement bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Hospitalityteam
food & beverages Green Village
Food & beverages

Full-service concept

food & beverages Green Village

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Eten op personeelsfeest Personeelsfeest in de grote zaal Green Village centraal gelegen vergaderlocatie nabij Utrecht in Nieuwegein barbecue diner verjaardag vieren op eventlocatie Koetshuis Green Village Congreslocatie plenaire zaal Congreslocatie Nieuwegein

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Is er een plattegrond van de locatie?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?
Naar de FAQ

Jouw evenement bij ons?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Check beschikbaarheid