We hebben de zomer in onze bol

Het is halverwege juni en we hebben de tweede week erop zitten! Deze week stond in het teken van een aantal leuke zakelijke congressen en een mooie, grote bruiloft. Ondanks het Nederlandse weer hebben onze opdrachtgevers er gezellige dagen van gemaakt. In deze nieuwsbrief kijken we nog even terug op de highlights en verklappen we wat je volgende week kunt verwachten.

18 juni 2024

zomerse bijeenkomst

Highlight van de week

Iedere week vragen we een andere collega naar zijn of haar tofste moment van de week, maar ook naar de grootste uitdaging. Deze week is de beurt aan floormanager Patricia. Ze krijgt energie van hard werken en het zien van blije gasten. “Mijn favoriete moment deze week was de grote bruiloft. We hadden een diner met 80 gasten en dat was even aanpoten. Maar ik word er blij van als iedereen het naar zijn zin heeft en vooral dat het bruidspaar gelukkig is.”

Het Nederlandse weer zorgde wel voor uitdagingen deze week. “Met één van de zakelijke congressen hadden we het buffet buiten op het terras gepland, wat helemaal aangekleed is in onze vrolijke Summer Village decoratie. Helaas dreigde het opeens toch te gaan regenen, waardoor we heel snel moesten schakelen. Gelukkig hebben we alles op tijd binnen klaargezet en is niemand natgeregend.”

Patricia

Zomer in onze bol

Bij Green Village zijn we helemaal klaar voor de zomer! Niet alleen is onze gehele locatie omgedoopt in zomerse sferen met het Summer Village-concept, ook ons culinaire aanbod is daarop aangepast. Van de week heeft chef-kok Robbert al laten zien welke dinergerechten met seizoensgebonden ingrediënten we serveren. Ook onze drankjes zijn geschikt voor zwoele dagen. Wat dacht je van een fruitige aardbeiensmoothie? Of frisse fruitwaters? Alles om lekker af te koelen tijdens een warme zomerdag.

‘Tip’je van de sluier

Onze collega’s zitten boordevol kennis en jarenlange ervaring als het gaat om evenementen organiseren. En gezien we momenteel laten zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat, lijkt het ons een leuk idee om ook deze expertise te delen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met dieetwensen? En hoe zorg je voor goede branding op een locatie? Daarom krijg jij binnenkort een aantal tips die je kan gebruiken bij de organisatie van jouw event.

Lees verder

Meer inspiratie en tips

Dieetwensen en Dominique’s favoriete momenten

Dieetwensen en Dominique’s favoriete momenten

Nieuws over Green Village 26 juni 2024
We hebben de zomer in onze bol

We hebben de zomer in onze bol

Nieuws over Green Village 18 juni 2024
Uniek kijkje achter de schermen in juni

Uniek kijkje achter de schermen in juni

Nieuws over Green Village 10 juni 2024

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ.

Wat is de maximale capaciteit voor een bedrijfsfeest?
Is de locatie geschikt voor een congres met subsessies?
Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over Green Village? Neem dan contact op met Yentl. We helpen je graag verder!

Yentl
Sales
Informatie aanvragen