Verhoog de teamspirit met een informele buitenactiviteit

Wil je graag een originele activiteit aan jouw bijeenkomst toevoegen waaraan iedereen kan deelnemen? Een informeel spel wat de teamspirit bevordert én gezonde competitie aanwakkert? Dan is onze nieuwe activiteit jeu de boules perfect!

10 mei 2024

Jeu de boules

Met maar liefst zes jeu de boules banen bieden we een ontspannen en informele buitenactiviteit aan. Uiteraard kan het spel gespeeld worden onder het genot van een hapje en drankje. Wij hebben hiervoor verschillende arrangementen opgesteld zodat er altijd een arrangement is dat past bij de bijeenkomst, het gastenaantal en de wensen. Onderdeel van elk arrangement zijn natuurlijk het gebruik van de baan en/of banen, de boules, speluitleg en scorekaarten.

Jeu de boules

Jeu de boules arrangementen

Om de activiteit nog leuker te maken, combineren we dit natuurlijk altijd met een lekker hapje en drankje. We hebben verschillende arrangementen samengesteld en de activiteit kan daarnaast gecombineerd worden met onze bestaande hospitalitypakketten. Meer informatie over de arrangementen kun je terugvinden op onze speciale pagina.

 

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Wat is de maximale capaciteit voor een bedrijfsfeest?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Is er parkeergelegenheid bij Green Village?
Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Naar de FAQ

Contact

Wil jij jeu de boules inzetten tijdens jouw bijeenkomst? Of wil meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Neem contact op met Yentl