Informele buitenactiviteit

Informele buitenactiviteit

Wil je graag een originele activiteit aan jouw bijeenkomst toevoegen waaraan iedereen kan deelnemen? Een informeel spel wat de teamspirit bevordert én gezonde competitie aanwakkert? Dan is onze nieuwe activiteit jeu de boules perfect!

Check beschikbaarheid
Informele buitenactiviteit
Uitgelicht

Eventlocatie met een persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw evenement een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je bijeenkomst.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village
Jeu de boules

Ontspannen een balletje gooien

Jeu de boules

Met maar liefst zes jeu de boules banen bieden we een ontspannen en informele buitenactiviteit aan. Uiteraard kan het spel gespeeld worden onder het genot van een hapje en drankje. Wij hebben hiervoor verschillende arrangementen opgesteld zodat er altijd een arrangement is dat past bij de bijeenkomst, het gastenaantal en de wensen. Onderdeel van elk arrangement zijn natuurlijk het gebruik van de baan en/of banen, de boules, speluitleg en scorekaarten.

Jeu de boules arrangementen

Om de activiteit nog leuker te maken, combineren we dit natuurlijk altijd met een lekker hapje en drankje. Hiervoor hebben we verschillende arrangementen samengesteld en kan de activiteit gecombineerd worden met onze bestaande hospitalitypakketten. Onderstaande arrangementen kunnen als aanvulling op een bijeenkomst gekozen worden. Zo kun je bijvoorbeeld jouw bijeenkomst gezellig afsluiten met een uitdagend potje jeu de boules in combinatie met een borrel of barbecue. De duur van de arrangementen is altijd gelijk aan het gebruik van de baan of banen.

Uitgelicht

Jeu de boules bij Green Village

Informele buitenactiviteit
Ontspanning na afloop
Spel voor iedereen
Zes banen
Zomers barbecue buffet
Food & beverages

Full-service concept

Zomers barbecue buffet

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Zomerse bijeenkomst buiten sfeer Jeu de boules Zomerse bijeenkomst buiten sfeer Borrelplank Green egg - lekker eten tijdens bedrijfsfeest - zakelijk diner eventlocatie green village Zomerse bijeenkomst buiten sfeer eten Eten op personeelsfeest

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Wat zijn de mogelijkheden buiten in de tuin?
Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Wat is de maximale capaciteit voor een bedrijfsfeest?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jeu de boules tijdens jouw event?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Check beschikbaarheid