Uniek kijkje achter de schermen in juni
In de drukke juni maand nemen we jou mee achter de schermen van onze eventlocatie. Zo krijg je een uniek kijkje in onze 'eventkeuken' en zie je hoe wij onze events aanvliegen. De eerste week van juni zit er inmiddels alweer op en wat was het een mooie week! Zo hadden we een zakelijk diner voor 100 gasten, diverse kleinere bijeenkomsten en twee verschillende grote congressen voor 135 en 160 gasten. Bij deze twee congressen was onze gehele locatie exclusief in gebruik door de opdrachtgevers. De week sloten we af met een mooie bruiloft waarbij zelfs het zonnetje zich nog goed heeft laten zien. In totaal hebben we deze week ruim 1.100 gasten mogen ontvangen. De dagen vlogen voorbij, maar in deze nieuwsbrief blikken we graag nog even terug op een aantal momenten en events.
Highlight van de week
Iedere week vragen we een andere collega naar zijn of haar hoogtepunt van de week, maar ook naar de grootste uitdaging. Deze week is het de beurt aan floormanager Laura. In haar rol is zij verantwoordelijk voor de coördinatie van alle operationele zaken tijdens events en zorgt zij ervoor dat zowel het team, als de faciliteiten van onze locatie optimaal presteren.
Afgelopen week was zij verantwoordelijk voor een aantal zakelijke events en een bruiloft. Laura’s highlight van de week draait om de samenwerking binnen het team. “Ik vond het deze week heel leuk om te merken dat we als team supergoed op elkaar ingespeeld zijn. Zo hebben we onderling al aan één woord of een blik genoeg. Alle collega’s hielpen elkaar en dat werkt heel erg fijn. De samenwerking heeft er tijdens het congres van Topicus trouwens voor gezorgd dat we een onwijs goede review kregen met alleen maar tienen! Zo hebben we met het team écht het verschil kunnen maken in de eventbeleving voor de opdrachtgever en gasten.”
De grootste uitdaging deze week voor Laura en het team ontstond door het onstuimige, Nederlandse weer. “Het ging namelijk eerder regenen dan de weer-apps aangaven waardoor we snel moesten schakelen. Op dat moment hadden we twee verschillende barbecuediners in de tuin waar we een plan B voor moesten faciliteren. De gasten hebben het gelukkig droog gehouden en konden hun diner binnen vervolgen!”
Zomerse, culinaire invulling
Trek in carpaccio in een cone of tonijnlollies? Onze eigen keukenbrigade maakt onder leiding van chef-kok Robbert de lekkerste gerechten klaar. Smaken vanuit de hele wereld worden samen gecombineerd tot een heerlijke culinaire line-up. Robbert stelt bovendien ieder seizoen een nieuwe invulling samen zodat de lekkerste producten en ingrediënten van dat jaargetijde gebruikt kunnen worden. Dat is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens een stuk minder belastend voor het milieu. Zo reduceren we energieverbruik voor de teelt en zorgen de ingrediënten van het seizoen daarnaast voor een betere voedingswaarde en meer smaak. Ben je benieuwd wat we tijdens de borrel onder andere serveren? Bekijk dan deze video nog eens die we eerder op LinkedIn deelden.
Eén familiebedrijf, twee locaties
Nog zo’n mooi voorbeeld van de goede samenwerking in het team, is de samenwerking tussen onze beide locaties. Zo heeft de organisatie van het Experts Live congres, dat dinsdag bij het NBC plaatsvond, op maandagavond na de opbouw genoten van een Summer Village barbecuediner bij ons in de tuin. We zijn namelijk één familiebedrijf met twee locaties die elkaar mooi aanvullen qua capaciteit en look & feel.
Behind the scenes
Op ons LinkedIn kanaal hebben we afgelopen week verschillende video’s gedeeld waarmee je een uniek kijkje achter de schermen krijgt. Op ons Instagram kanaal delen we echter nog meer behind the scenes beelden. Dus ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de op- en afbouw van een beurs, unieke programmaonderdelen, een letterlijk kijkje in de keuken of tof entertainment tijdens events? Volg ons dan vooral op Instagram!
Lees verder
Meer inspiratie en tips
Dieetwensen en Dominique’s favoriete momenten
Wist je dat we wekelijks een bruiloft hadden deze maand? En kun jij raden hoeveel uren onze collega’s tot nu toe hebben gewerkt om de evenementen in juni tot een succes te maken? Dit en nog veel meer feitjes zullen we volgende week met je delen. We gaan namelijk de laatste week van juni in en we mogen nog even samen knallen om de drukste maand van het jaar af te ronden.
We hebben de zomer in onze bol
Het is halverwege juni en we hebben de tweede week erop zitten! Deze week stond in het teken van een aantal leuke zakelijke congressen en een mooie, grote bruiloft. Ondanks het Nederlandse weer hebben onze opdrachtgevers er gezellige dagen van gemaakt. In deze nieuwsbrief kijken we nog even terug op de highlights en verklappen we wat je volgende week kunt verwachten.
Uniek kijkje achter de schermen in juni
In de drukke juni maand nemen we jou mee achter de schermen van onze eventlocatie. Zo krijg je een uniek kijkje in onze 'eventkeuken' en zie je hoe wij onze events aanvliegen. De eerste week van juni zit er inmiddels alweer op en wat was het een mooie week! Zo hadden we een zakelijk diner voor 100 gasten, diverse kleinere bijeenkomsten en twee verschillende grote congressen voor 135 en 160 gasten. Bij deze twee congressen was onze gehele locatie exclusief in gebruik door de opdrachtgevers. De week sloten we af met een mooie bruiloft waarbij zelfs het zonnetje zich nog goed heeft laten zien. In totaal hebben we deze week ruim 1.100 gasten mogen ontvangen. De dagen vlogen voorbij, maar in deze nieuwsbrief blikken we graag nog even terug op een aantal momenten en events.
Veelgestelde vragen
Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je in onze FAQ.
Informatie aanvragen
Wil je meer informatie ontvangen over Green Village? Neem dan contact op met Yentl. We helpen je graag verder!