De maatregelen gaan versoepelen: dit betekent het voor jouw bijeenkomst

Afgelopen dinsdag hebben we tijdens de persconferentie goed nieuws ontvangen: Nederland gaat weer open in drie stappen! Het zijn grote stappen die snel achter elkaar gezet worden, maar wij hebben er als locatie alle vertrouwen in dat wij op een verantwoorde en veilige wijze gasten kunnen ontvangen zonder beperkingen. Wat deze drie stappen met versoepelingen precies betekenen voor de bijeenkomsten die de komende tijd gepland staan? We leggen het hieronder graag uit. De volledige omschrijving van de versoepelingen is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

18 februari 2022

verjaardag vieren op eventlocatie

Geen anderhalve meter afstand en mondmaskers meer vanaf 18 februari

Vanaf vrijdag 18 februari nemen wij afscheid van een groot aantal maatregelen. Voor ons als vergader- en evenementenlocatie betekent dit het volgende:

  • Gasten hoeven op locatie geen vaste zitplaats te hebben en ook de anderhalve meter afstand komt te vervallen. Daarnaast hoeft er binnen geen mondmasker meer gedragen te worden.
  • Er zijn geen restricties meer op groepsgrootte en onze sluitingstijd verschuift naar 01:00 uur.
  • Voor bijeenkomsten die tussen 18 februari en 25 februari plaatsvinden met meer dan 500 gasten in één ruimte, is het dragen van een mondmasker, het hebben van een vaste zitplaats en het houden van anderhalve meter afstand nog wel van toepassing.
  • In de periode tot 25 februari controleren wij het coronatoegangsbewijs bij binnenkomst.

Vrijdag 25 februari vervallen bijna alle maatregelen

Vanaf vrijdag 25 februari vervallen bijna alle maatregelen en dat betekent voor ons als vergader- en evenementenlocatie het volgende:

  • Wij nemen afscheid van het coronatoegangsbewijs en zullen dit niet meer controleren bij binnenkomst. Daarnaast zijn onze normale sluitingstijden weer van toepassing.
  • Gasten hoeven geen vaste zitplaats te hebben en ook de anderhalve meter afstand komt te vervallen. Daarnaast hoeft er binnen geen mondmasker gedragen te worden.
  • Voor doorstroomlocaties, zoals beurzen, vergaderingen, trainingen en congressen, gelden geen verdere restricties op groepsgrootte, toegangseis of afstandseis.
  • Bij ongeplaceerde bijeenkomsten voor meer dan 500 gasten, zoals een bedrijfsfeest, geldt vanaf 25 februari tot 15 maart de 1G-regel. Alle gasten dienen dan een negatieve testuitslag te laten zien welke gecontroleerd wordt bij binnenkomst.

Verdere versoepelingen vanaf 15 maart

Op 15 maart staat een nieuw weegmoment gepland waarop het kabinet onder andere de 1G-regel voor feesten onder de loep zal nemen. Wij hebben er vertrouwen in dat ook deze regel zal komen te vervallen.

Inspiratie & tips

Meer inspiratie en tips

Verhoog de teamspirit met een informele buitenactiviteit

Verhoog de teamspirit met een informele buitenactiviteit

Evenement 10 mei 2024
De maatregelen gaan versoepelen: dit betekent het voor jouw bijeenkomst

De maatregelen gaan versoepelen: dit betekent het voor jouw bijeenkomst

Nieuws over Green Village 18 februari 2022
Goed nieuws: Green Village neemt afscheid van anderhalve- meterregel

Goed nieuws: Green Village neemt afscheid van anderhalve- meterregel

Nieuws over Green Village 14 september 2021

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is parkeren bij Green Village gratis?
Is er een plattegrond van de locatie?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Naar de FAQ

Contact

Wil je weten wat wij als locatie voor jouw event kunnen betekenen? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Neem contact op