Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114
Green Village blijft in ontwikkeling

Green Village blijft in ontwikkeling

In 2006 opende de familie Van Hooijdonk voor het eerst de deuren van Green Village. De oude boerderij op de Blokhoeve 7 in Nieuwegein werd met oog voor de oorspronkelijke details, omgetoverd tot toen nog een kleinschalige evenementenlocatie. Nu, twaalf jaar later, is Green Village uitgegroeid tot een evenementenlocatie van formaat. In het voorjaar van 2018 is Green Village verdubbeld in capaciteit met als kers op de taart een unieke Orangerie.

We hebben ruimtes gecreëerd die altijd passen bij jouw persoonlijke gelegenheid. Of je nu wilt borrelen met 10 van je beste vrienden of wilt trouwen in gezelschap van 100 daggasten en wilt feesten met 250 gasten. Het kan allemaal. Onze ruimtes variëren in grootte, zijn allen flexibel in te delen en ademen een intieme sfeer. Dit was voor ons erg belangrijk, want de sfeer is zeer bepalend voor een gelegenheid. We willen er altijd voor zorgen dat onze gasten zich direct welkom voelen.

Een oase middenin de Randstad

Daarom is ook het landelijke en rustige gevoel dat de omgeving en de oorspronkelijke boerderij uitstralen, behouden gebleven. Noem het een oase van rust, maar dan middenin de Randstad.

Wanneer je het terrein van Green Village opkomt, vergeet je even dat de A2, A12 en de A27 om de hoek liggen. Het is de plek waar prachtige herinneringen ontstaan en waar het team van Green Village echt de tijd voor je neemt.

Nieuwsgierig geworden naar hoe Green Village eruit ziet na de verbouwing? Bekijk dan de fotogalerij.