Vergeet niet te feesten: successen zijn er om gevierd te worden

Hoe vier jij succes? Maak je een vreugdedans, beloon je jezelf met iets dat je al langere tijd wilde hebben of gaat de kurk van de champagnefles? Het kan je niet ontgaan zijn: ‘work hard, play hard’ is anno nu een van de populairste levensmotto’s. Dat is niet voor niets, want succes bereik je niet zomaar. Vaak heb je er met je team hard voor moeten werken. Successen moeten dan ook altijd gevierd worden. In de waan van de dag vergeten we dat nogal eens. We geven je drie redenen waarom het zo belangrijk is om successen te vieren en samen te feesten, maar eigenlijk zou één al genoeg moeten zijn.

17 maart 2022

Vergeet niet te feesten: vier je successen

‘Positive mind, positive result’

Het vieren van successen zorgt voor een positieve vibe en versterkt het teamgevoel. Door trots te zijn op wat je hebt bereikt, maakt je lichaam een (geluks)stofje aan. Het stofje zorgt ervoor dat je energielevel stijgt. Dit draagt weer bij aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Mag je een complimentje ontvangen? Dan krijg je direct meer zelfvertrouwen en lef om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Vergeet successen dus niet te vieren, maar vergeet ook niet om je collega’s te vertellen hoe blij je met ze bent.

Foutje? Goed zo!

Het vieren van successen biedt opening tot evaluatie. Leer vooral ook van de dingen die niet zo succesvol waren. Een van ’s werelds succesvolste ondernemers, Steve Jobs, stond kort stil bij zijn successen, maar nam vooral de tijd om te leren van zijn fouten. In 2005 gaf hij er zelfs een hele speech over op Stanford University. Door te focussen op wat er goed gaat en wat er beter kan, formuleer je leerpunten en ontwikkel en verbeter je je team.

Een nieuw begin

Het vieren van een succes geeft niet alleen een belangrijk einde aan, maar ook de start van een nieuw begin. Ga je bijvoorbeeld werken met een nieuw systeem of bereik je een nieuwe fase binnen een project? Door stil te staan bij een mijlpaal ontstaan automatisch nieuwe ideeën over vervolgtrajecten. Vieren is dus belangrijk om de voortgang te behouden: je team gaat verbonden en met een frisse blik een succesvolle toekomst tegemoet.

Wordt het een high five of een groot feest?

Vier zowel groots als klein. Heb je een bijzonder succes te vieren? Pak het dan ook groots aan. Denk eens aan een bedrijfsfeest op een externe locatie. Je zorgen worden volledig uit handen genomen en collega’s voelen zich extra gewaardeerd. Feesten in een andere omgeving wordt gezien als een uitje en kan leiden tot een betere band met collega’s. Het team van Green Village legt jouw team in de watten en we zorgen er met plezier voor dat jullie een onvergetelijke avond beleven. Nodig jij de gasten uit? Dan regelen wij de rest.

Inspiratie & tips

Meer inspiratie en tips

5 originele entertainment ideeën voor jouw bedrijfsfeest

5 originele entertainment ideeën voor jouw bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest 19 juli 2023
3 redenen om de kerstborrel dit jaar niet op kantoor te vieren

3 redenen om de kerstborrel dit jaar niet op kantoor te vieren

Bedrijfsfeest 22 november 2022
Doelstellingen behaald? Organiseer een personeelsfeest en vier je successen!

Doelstellingen behaald? Organiseer een personeelsfeest en vier je successen!

Bedrijfsfeest 1 augustus 2022

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is er parkeergelegenheid bij Green Village?
Wat zijn de mogelijkheden buiten in de tuin?
Wat is de maximale capaciteit voor een bedrijfsfeest?
Is Green Village goed te bereiken met de auto?
Naar de FAQ

Contact

Wil je weten wat wij als locatie voor jouw event kunnen betekenen? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Neem contact op