5 originele entertainment ideeën voor jouw bedrijfsfeest

Staat er een bedrijfsfeest op de planning? Dan wil je jouw collega’s natuurlijk een topavond bezorgen. Naast een feestelijke ruimte en lekkere hapjes en drankjes, is entertainment op een bedrijfsfeest een welkome toevoeging. Maar welke vorm van entertainment kies je? Ga je voor muziek, acts, technische hoogstandjes of interactieve elementen? We geven je vijf inspirerende ideeën voor jouw volgende event.

19 juli 2023

Entertainment bedrijfsfeest

1. Aerial bartending

Jouw gasten op hoog niveau verrassen bij binnenkomst? Dan is ‘Aerial Bartending’ daar perfect voor. Vanuit een kroonluchter, hoepel of trapeze aan het plafond wordt jouw champagne ingeschonken door een acrobaat. Hiermee geef je dat glaasje bubbels vooraf nét dat beetje extra. Tussendoor voeren deze artiesten de meest indrukwekkende trucs uit, met uiteraard een oogje in het zeil om de glazen bij te vullen. Benieuwd wat je je daarbij voor kan stellen? Bekijk dan onderstaande video.

2.    Borbies: een kleurrijke toevoeging aan jullie feest

Boven de dansvloer kijken ze uit op het swingende publiek: Borbies. Deze bollen vallen uit de lucht als jullie feestje bijna ten einde loopt. Dan nog kleurloos, want pas als het publiek ze aanraakt fleuren ze helemaal op! Rood, groen, blauw, oranje of geel. Een kwartier lang kleuren  en feesten ze mee. Het enige dat jouw gasten hoeven te doen is de Borbies door de zaal heen slaan. Dat stimuleert de interactie en geeft ook nog eens een gaaf effect door de knipperende lampjes!

Entertainment bedrijfsfeest

3. Een originele herinnering met de 360 graden photobooth

Tijdens je volgende bedrijfsfeest poseren in het welbekende fotohokje? Dat kan beter! Ook op het gebied van foto en video wordt er namelijk geïnnoveerd. Misschien heb je het al eerder voorbij zien komen tijdens de Oscars of op een ander event: beroemdheden die op een rode loper in 360 graden worden gefotografeerd. Deze beelden worden achter elkaar geplakt tot een video die zich in een loop af blijft spelen. Je kan alleen op de stip gaan staan, maar ook samen. Neem verschillende poses aan en voilà: je hebt een bewegend kiekje als herinnering aan jullie feest dat je direct op je telefoon ontvangt!

4. Technologie ten top: dansende robots

Wil je nog een stapje verder gaan en technologie inzetten ter entertainment? TI bots biedt de oplossing. Feestende gasten, knallende muziek, een LED-dansvloer én… grote lichtgevende robots. Dansend voor jouw publiek maken zij het feestje nog indrukwekkender met confetti, lasers, vuurwerk en meer. Deze robots zijn vooral populair in Canada en Amerika, dus mocht het budget het nog even niet toelaten vind je hier een impressie.

5. Visueel spektakel met een drone-show

Een knaller van een afsluiter zodra het donker wordt? Denk dan eens aan een drone-show. Daarmee kan je bijvoorbeeld jullie nieuwe logo in de lucht projecteren na een rebranding. Of kies voor een indrukwekkende lichtshow. Met getrainde dronepiloten kun je zelfs indoor een drone-show faciliteren. The sky is the limit, letterlijk 😉

Entertainment bedrijfsfeest

Gerelateerde berichten over een bedrijfsfeest

Meer inspiratie en tips

5 originele entertainment ideeën voor jouw bedrijfsfeest

5 originele entertainment ideeën voor jouw bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest 19 juli 2023
3 redenen om de kerstborrel dit jaar niet op kantoor te vieren

3 redenen om de kerstborrel dit jaar niet op kantoor te vieren

Bedrijfsfeest 22 november 2022
Doelstellingen behaald? Organiseer een personeelsfeest en vier je successen!

Doelstellingen behaald? Organiseer een personeelsfeest en vier je successen!

Bedrijfsfeest 1 augustus 2022

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Wat is de maximale capaciteit voor een bedrijfsfeest?
Is het mogelijk om een band te laten spelen bij jullie?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Wat zijn de mogelijkheden buiten in de tuin?
Naar de FAQ

Contact

Jouw bedrijfsfeest bij Green Village? Ons team staat voor je klaar. Neem contact op met Yentl om de mogelijkheden voor jouw feest door te spreken.

Yentl
Sales
Neem contact op met Yentl