Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Goede resultaten neerzetten
in een ontspannen sfeer

Business bijeenkomsten

Je organiseert een zakelijke bijeenkomst en zoekt een bijzondere locatie. Het liefst een plek waar iedereen zich goed kan concentreren. Een omgeving waarin iedereen zich goed voelt, maar waar iedereen wel gemakkelijk naar toe kan komen. Centraal gelegen in de Randstad, midden in het groen is Green Village die plek.

Neem direct contact op

Bijeenkomsten

Iets anders?

Bij Green Village is alles mogelijk. We denken graag met je mee om jouw bijeenkomst succesvol te maken.

Neem direct contact op

Aangepast cateringaanbod

Afhankelijk van de geldende maatregelen hebben wij ons cateringaanbod aangepast. Zo kan het zijn dat wij de fooditems middels een take away box serveren. In overleg stemmen wij dit graag verder met je af.

Meer informatie

Ruimtes

Een tipje van de sluier

Dit zijn nog maar drie ruimtes van ons gehele assortiment. We hebben meer opties voor grote en kleine bijeenkomsten.

Bekijk al onze ruimtes

Wat onze gasten zeggen over ons

9 Food
9 Service
10 Veiligheidsmaatregelen

1,5 meter vergadering | Rijkswaterstaat

"We hebben een uitstekende bijeenkomst gehad bij Green Village. Goed personeel, ruime en flexibele locatie en zaal. Ook erg goede en nette omgang met de veiligheidsmaatregelen rondom Corona."

9 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter borrel | Nederlandse Vereniging KNO

"Er was genoeg plek voor alle deelnemers met 1,5 meter afstand. Fijn dat er zo'n creatieve oplossing was voor de borrelhapjes! De service was prima en dank voor de flexibiliteit bij het serveren van het diner."

8 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter vergadering | A&O Fonds Gemeenten

"De bijeenkomst was super geregeld. Het was wel even wennen met alle maatregelen, maar heel begrijpelijk allemaal. De gasten hebben de bijeenkomst erg goed ervaren. De lunch in de lunchbox was zelfs een beetje te veel."

10 Culinair
9 Service
9 Ruimtes

1,5 meter bijeenkomst | Focusplaza

"Ondanks de 1,5 meter was het ontvangst zeer gastvrij en werd er goed ingespeeld op de nieuwe situatie. Complimenten! Erg mooie locatie en prettige samenwerking."

8 Ontvangst
8 Ontvangst
8 Service

1,5 meter vergadering | Universiteit Utrecht

"De ontvangst, service en indeling van de ruimte was goed. De gasten voelden zich veilig en welkom."

8 Food
8 Ruimtes
9 Service

1,5 meter bijeenkomst | Meant2B

"Meant2B heeft met 26 collega's geborreld en gedineerd bij Green Village. Door de maatregelen was de bijeenkomst in een grotere ruimte, de Orangerie. Dat is een prima locatie!"

9 Ruimtes
10 Service
10 Bereikbaarheid

Compleet verzorgd zakelijk evenement

"De middag/avond was voor ons zeer compleet door de combinatie van een prachtige locatie, zeer competent en vriendelijk personeel en heerlijke hapjes en BBQ. Ook al was het weer slecht, in de orangerie waan je je gewoon buiten mede door de mooie ligging en tuin."

8 Ruimtes
8 Service
9 Parkerene

Congres met een prettige samenwerking

"Wij hebben een geslaagde dag gehad bij Green Village! Alles was prima geregeld. De contacten met betrekking tot de organisatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook de contacten op de dag van het congres waren allemaal even prettig. Wij zullen Green Village zeker aanbevelen."

9 Ruimtes
10 Culinair
10 Service

Een aanrader voor zakelijke bijeenkomsten

"Green Village is een fantastische locatie. Zowel binnen als in de heerlijke tuin. Ze serveren een smakelijke lunch en ze hebben hier echt begrepen wat hospitality is. Een aanrader voor trainingen, workshops, personeelsbijeenkomsten of andere zakelijke bijeenkomsten"

10 Ruimtes
10 Service
10 Food

Feestelijke eindejaarsbijeenkomst

"Green Village heeft van de SKK eindejaarsbijeenkomst een écht feestje gemaakt met sfeervolle inrichting, vriendelijke personeel en lekker eten!"

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Bereikbaarheid

Genoten van de heerlijke vergaderruimte

"Wij hebben met 7 personen een vergadering gehad bij Green Village en hebben genoten van de heerlijke vergaderruimte. Lekker licht, ruim opgezet met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Na de vergadering hebben we een borrel aan de bar gehad waarna we aan tafel zijn gegaan voor een heerlijk diner. De service was top :) Bedankt en tot een volgende keer!"

10 Ruimtes
10 Contact & service
10 Parkeren

Geweldige boekpresentatie

"We hebben ons boek gepresenteerd in de Orangerie van Green Village en het was geweldig. We hebben ontzettend veel complimenten gehad over de locatie, de gastvrijheid en de hele ervaring was top!"

8 Culinair
9 Service
8 Ruimtes

Goed verzorgd congres

"Wij hebben een erg leuke en goed verzorgde bijeenkomst gehad bij Green Village. De gehele dag was supergeorganiseerd en de medewerkers stonden constant voor ons klaar om te assisteren. Wij en alle deelnemers voelden ons erg welkom, heel veel dank hiervoor."

10 Ruimtes
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Goed bereikbare locatie voor een borrel

"Als je een bijeenkomst organiseert in deze prachtige, sfeervolle, goed bereikbare, locatie ontbreekt het je aan niets. Het personeel denkt mee, is vriendelijk, gastvrij én behulpzaam tot in de puntjes. Op culinair gebied is aan alles gedacht: heerlijke smaak, goede kwaliteit en mooie presentatie."

10 Ruimtes
8 Culinair
9 Service

Klanten konden ontspannen netwerken

"Het is een ontzettend mooie locatie en onze klanten waren onder de indruk. Daarnaast was alles goed verzorgd. Naast de hapjes en drankjes was er ook over de aankleding goed nagedacht. Klanten konden ontspannen met elkaar netwerken tijdens onze netwerkbijeenkomst."

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Service

Personeelsbijeenkomst op een top-locatie

"Prachtige locatie, zeer hartelijk personeel, uitstekende service en ook op culinair gebied alles voor elkaar. Afspraken worden nagekomen en aan alle wensen en eisen kon worden voldaan. Ook al onze gasten waren zeer content met deze top-locatie."

9 Ruimtes
8 Service
8 Food

Professionele kick-off bijeenkomst

"We hebben Green Village ervaren als professioneel en luxe. Onze kick-off kwam goed tot zijn recht in de overzichtelijke en mooie zaal met hoogstaande apparatuur. Vriendelijke en behulpzame begeleiding van het personeel en goed eten en drinken maakten de dag van Wolfram Chain compleet."

Nieuws en inspiratie