Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Een sfeervolle trouwlocatie in Utrecht

Lijkt het jullie fantastisch om buiten te trouwen? Bij Green Village speelt het Nederlandse weer geen rol. Op onze trouwlocatie kun je namelijk het hele jaar door het buitengevoel ervaren. Bij mooi zomers weer kun je trouwen in onze tuin, midden in het groen. Zit het weer toch even tegen of wil je liever een winterbruiloft? Dan biedt onze unieke Orangerie de perfecte plek voor jullie bruiloft.

In de Orangerie heb je dankzij de glazen wanden en het glazen dak een 360 graden view op de mooie tuin en de Nederlandse luchten. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Naast de Orangerie hebben we eveneens tal van andere sfeervolle ruimtes voor de ceremonie, borrel, diner en het feest.

Specificaties

Trouw-, receptie- & feestlocatie
Tot wel 300 feestgasten
30 tot 100 daggasten
Buiten en binnen trouwen
Centraal gelegen
Full service locatie
Geen sluitingstijd
In house catering
Live muziek mogelijk
Gratis parkeren
Uitgebreide wijnkaart
Diverse arrangementen

Jullie bruiloft verdient de mooiste trouwlocatie

Dit is jullie dag. Jullie bruiloft. Aan deze dag moeten jullie later kunnen terugdenken met de gedachte: wat was dat een tof feest! Het moet een dag zijn waarop alles klopt en waarop jullie écht kunnen genieten van elkaar en jullie gasten.

In aanloop naar jullie bruiloft, nemen we graag wat zaken uit handen. Bij de planning komt namelijk genoeg kijken. De kleding, de uitnodigingen en de tafelschikking bijvoorbeeld. Wij helpen jullie graag bij de culinaire invulling, de bruidstaart, de DJ of band, de decoratie en het draaiboek. Zo kunnen jullie je gewoon druk maken over die ene oom en tante die niet samen aan een tafel kunnen zitten.

Ruimtes

Iets anders?

Bij Green Village is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee om de perfecte ruimte voor jullie bruiloft mogelijk te maken.

Neem contact op