3 belangrijke redenen waarom juist nu de ideale periode is om te vergaderen

Thuiswerken, digitaal vergaderen en online samenwerken. Termen die we de afgelopen maanden vaak hebben gehoord. Na een onstuimige periode kunnen we weer vooruitkijken. Maatregelen worden versoepeld en er ontstaat een ideale situatie voor het organiseren van een training of vergadering in real life! We benadrukken graag even waarom het juist nu de ultieme periode is om weer eens met collega’s, cursisten of relaties samen te komen.

2 juli 2020

vergaderen 1,5 meter

Rebuilding van teambuilding

Je hebt jouw collega’s al weken niet real-life gesproken. Elkaar zien via een beeldscherm is natuurlijk fijn. Om echt weer een team te zijn en goed te kunnen samenwerken, is samenkomen echter juist nu heel belangrijk. De komende periode leent zich dan ook perfect om de verbinding tussen collega’s te her-activeren. Medewerkers kunnen hun ervaringen en verkregen kennis van de afgelopen tijd met elkaar delen. Hoe fijn is het om op veilige afstand weer eens echt samen te komen?

Ruimte voor ontwikkeling

Uit een onlangs verschenen onderzoek van NBTC-NIPO blijkt dat 7,2 miljoen mensen deze zomer op vakantie gaan. Dat is 39 procent minder mensen dan afgelopen jaar, toen er nog ruim 11 miljoen mensen op zomervakantie gingen. Dat betekent dan ook dat er nog heel veel mensen zijn die meer ‘lucht’ hebben om zich op professioneel vlak te kunnen en willen ontwikkelen de aankomende periode. Daar kun je met jouw training of cursus gemakkelijk op inspelen. De ideale kans om een ontbijtsessie, met inachtneming van de 1,5 meter afstand, te organiseren of een netwerkborrel op jouw eigen privé terras?

Gemiste kennis inhalen

De afgelopen tijd heeft bij velen onder ons voor nieuwe inzichten gezorgd. Er waren immers minder afleidingen waardoor er meer tijd voor reflectie ontstond. Daarnaast zullen er waarschijnlijk ook plannen en doelen op de kalender hebben gestaan waar de afgelopen tijd geen of minder aandacht aan besteed is. Deze rustige zomerperiode kan dus perfect ingezet worden om gemiste kennis in te halen en nieuwe kennis op te doen.

Bovendien kan dit de uitgelezen kans zijn voor bepaalde medewerkers om zichzelf als professional te profileren door een cursus te geven aan andere collega’s. Het geven of volgen van een training aankomende periode is juist nu geen gek idee toch?

Wil je meer van dit soort nieuws ontvangen?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tips voor je volgende business bijeenkomst.

    Meerdere opties mogelijk

Inspiratie & tips

Meer inspiratie en tips

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is parkeren bij Green Village gratis?
Is er een plattegrond van de locatie?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Naar de FAQ

Contact

Wil je weten wat wij als locatie voor jouw meeting kunnen betekenen? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Neem contact op