Ons eventadvies

Jouw bijeenkomst:

Een medewerkersbijeenkomst voor 10-49 personen zonder subzalen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor je medewerkersbijeenkomst? Green Village is een unieke locatie door haar diversiteit in type ruimtes. Van een glazen Orangerie tot een bruine kroeg. Bij Green Village kun je terecht voor bijeenkomsten met een plenaire zaal en eventueel subzalen.

We willen ervoor zorgen dat jij de beste resultaten neer kunt zetten tijdens het event. Daarom nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen. Wij hebben de nodige audiovisuele middelen in huis en denken graag met je mee over de verdere invulling van de medewerkersbijeenkomst.

Ruimtes voor jouw bijeenkomst

De onderstaande ruimtes passen het beste bij jouw opgegeven wensen. De voorgestelde ruimtes zijn geschikt voor de plenaire sessie en worden bij ons altijd gecombineerd met een hospitality ruimte en desgewenst subzalen.

De juiste opstelling

Onze ruimtes zijn uiteraard voorzien van de nodige AV-techniek. Zo beschikken al onze ruimtes over een groot LED-scherm en is er desgewenst geluidsversterking aanwezig. De opstelling in de zaal kunnen we trouwens naar wens neerzetten. Of dit nu in een theateropstelling of cabaretopstelling is.

food & beverages Green Village
Food & beverages

Full-service concept

food & beverages Green Village

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food
Duurzame eventlocatie

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter. Om een zo duurzaam mogelijk event te faciliteren, doen we uiteenlopende zaken. Ben je benieuwd naar ons hele duurzaamheidsbeleid? Lees dan verder via de knop.

Zonnepanelen
LED- verlichting en schermen
Duurzame eventcatering
No waste policy
Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Alles voor een succesvolle bijeenkomst

We faciliteren als familiebedrijf al meer dan 30 jaar medewerkersbijeenkomsten. Naast de ruimtes en techniek, staat er zowel voor, tijdens als na een bijeenkomst een heel team voor je klaar om van jouw medewerkersbijeenkomst een succes te maken.

Koetshuis theateropstelling (4) Green Village - congres- en evenementenlocatie Organiseer een zakelijke evenement bij Green Village Flexibele opstelling bij vergaderlocatie Utrecht Uitgebreide zakelijke lunch eventdoelstellingen Koetshuis Green Village centraal gelegen vergaderlocatie nabij Utrecht in Nieuwegein
Reviews

Opdrachtgevers aan het woord

ValueBlue

Zakelijke bijeenkomst ● maart 2023

Wat een superlocatie! Vooraf krijg je snelle reactie op vragen en tijdens het event een zeer pro-actieve service. Ook de locatie van de borrel paste perfect bij de doelgroep.

8

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Ballast Nedam

Medewerkersbijeenkomst ● december 2022

Bij Green Village is er sprake van een fijne service en totale ontzorging. Heel fijn dat er ook last-minute rekening gehouden kan worden met speciale wensen.

9

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Soleo

Medewerkersbijeenkomst ● januari 2023

We hebben een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst gehad in een sfeervolle ruimte die goed paste bij de groepsgrootte. Echt een aanrader!

8

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

Sanday

Medewerkersbijeenkomst ● januari 2023

Mooie en zeer professionele locatie. Er wordt erg goed meegedacht in aanloop naar het event en ook op de dag zelf. Fijn die flexibiliteit.

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Nederlandse Obesitas Kliniek

Medewerkersbijeenkomst ● april 2023

Onze medewerkerbijeenkomst was zeer geslaagd. Green Village is een zeer prettige, sfeervolle locatie. Het team is zeer meedenkend.

8

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Jouw event bij Green Village?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jouw volgende medewerkersbijeenkomst? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het organiseren van een medewerkersbijeenkomst bij ons op locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Wat als ik meer capaciteit nodig heb voor mijn bijeenkomst?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Is er parkeergelegenheid bij Green Village?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jouw medewerkersbijeenkomst organiseren bij Green Village of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Informatie aanvragen
Dominique
Sales

Dit advies in jouw mail