Ons eventadvies

Jouw bijeenkomst:

Een diner voor 50-99 personen zonder subzalen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw zakelijke diner? Green Village is een unieke locatie door haar diversiteit in type ruimtes. Van een glazen Orangerie tot een bruine kroeg. Bij Green Village kun je terecht voor zakelijke diners tot wel 250 gasten.

We willen ervoor zorgen dat jij en jouw gasten zorgeloos kunnen genieten tijdens het diner. Daarom nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen. Van een sfeervolle inrichting tot de nodige audiovisuele middelen. Daarnaast verzorgd ons eigen keukenteam, onder leiding van chef-kok Robbert van Dijk, met liefde de culinaire invulling.

Ruimtes voor jouw bijeenkomst

De onderstaande ruimtes passen het beste bij jouw opgegeven wensen. De voorgestelde ruimtes zijn geschikt voor diners van 50 tot 100 gasten. Wij faciliteren verder bij goed weer ook diners in onze tuin.

Food & beverages

De lekkerste gerechten

We houden van goed en lekker eten en geloven erin dat dit bijdraagt aan het succes van een bijeenkomst. Ons keukenteam denkt continu na over de optimale culinaire invulling en we zijn constant in beweging op het gebied van goed en eerlijk eten. Wat de wensen voor jouw zakelijke diner ook zijn: ons keukenteam, onder leiding van chef-kok Robbert van Dijk, maakt het met liefde klaar. Van een zomers barbecue tot een winters diner en van een sit-down dinner tot een foodtruckfestival. Alles kan!

chef-kok robbert van dijk trouwlocatie utrecht chef-kok robbert van dijk
barbecue diner
food & beverages Green Village
Volledig verzorgd dineren

Full-service concept

food & beverages Green Village

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food
Duurzame eventlocatie

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter. Om een zo duurzaam mogelijk event te faciliteren, doen we uiteenlopende zaken. Ben je benieuwd naar ons hele duurzaamheidsbeleid? Lees dan verder via de knop.

Zonnepanelen
LED- verlichting en schermen
Duurzame eventcatering
No waste policy
Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Alles voor een succesvolle bijeenkomst

We faciliteren als familiebedrijf al meer dan 30 jaar zakelijk diners. Naast de ruimtes en inrichting, staat er zowel voor, tijdens als na een bijeenkomst een heel team voor je klaar om van jouw bijeenkomst een succes te maken.

sit down dinner zakelijk diner Het lekkerste eten maakt ons keukenteam - foodtrends 2023 trouwlocatie utrecht Congreslocatie met een eigen keukenteam Uitgebreide zakelijke lunch eventdoelstellingen Unieke eventlocatie barbecue op bedrijfsfeest locatie
Reviews

Opdrachtgevers aan het woord

Nederlandse Porsche Club

Diner ● januari 2023

Green Village is de ultieme plaats om je bijeenkomst te houden. Mooie locatie, vriendelijk personeel en je krijgt echt waar voor je geld.

8

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Soleo

Medewerkersbijeenkomst ● januari 2023

We hebben een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst gehad in een sfeervolle ruimte die goed paste bij de groepsgrootte. Echt een aanrader!

8

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

ValueBlue

Zakelijke bijeenkomst ● maart 2023

Wat een superlocatie! Vooraf krijg je snelle reactie op vragen en tijdens het event een zeer pro-actieve service. Ook de locatie van de borrel paste perfect bij de doelgroep.

8

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Ballast Nedam

Medewerkersbijeenkomst ● december 2022

Bij Green Village is er sprake van een fijne service en totale ontzorging. Heel fijn dat er ook last-minute rekening gehouden kan worden met speciale wensen.

9

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Sanday

Medewerkersbijeenkomst ● januari 2023

Mooie en zeer professionele locatie. Er wordt erg goed meegedacht in aanloop naar het event en ook op de dag zelf. Fijn die flexibiliteit.

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Securitas B.V.

Bedrijfsfeest ● mei 2023

Een perfecte locatie waar hospitality hoog in het vaandel staan. Goed geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor een feestje!

10

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Jouw diner bij Green Village?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jouw volgende zakelijke diner? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het organiseren van een zakelijk diner bij ons op locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Is er parkeergelegenheid bij Green Village?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jouw zakelijke diner organiseren bij Green Village of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Informatie aanvragen
Dominique
Sales

Dit advies in jouw mail