Ons eventadvies

Jouw bijeenkomst:

Een bedrijfsfeest voor 250-600 personen zonder subzalen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een bedrijfsfeest? Green Village is een unieke locatie door haar diversiteit in type ruimtes. Van een glazen Orangerie tot een bruine kroeg. Bij Green Village kun je terecht voor bedrijfsfeesten van 50 tot 600 gasten.

We willen ervoor zorgen dat jij en de gasten een onvergetelijke avond hebben zodat successen of behaalde doelstellingen gevierd kunnen worden tijdens een knallend bedrijfsfeest. Daarom nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen. Wij hebben de nodige audiovisuele middelen in huis, beschikken over een eigen keukenteam en denken graag met je mee over de verdere invulling van het feest.

Ruimtes voor jouw bedrijfsfeest

De onderstaande ruimtes passen het beste bij jouw opgegeven wensen. De voorgestelde ruimtes hebben elk een unieke stijl en uitstraling. Bij ons kan een bedrijfsfeest trouwens ook buiten plaatsvinden in onze grote, groen tuin.

Decoratie en entertainment

Inrichting van de ruimte

Een knallend bedrijfsfeest is natuurlijk niets zonder passende decoratie, leuk entertainment, een DJ of een band. We kunnen als locatie hierin meedenken en werk uit handen nemen. De aankleding en inrichting van de ruimtes passen we uiteraard aan op jouw wensen. Of dit nu als een foodtruckfestival of in een nostalgisch circus-thema is: we zijn flexibel!

centraal gelegen bedrijfsfeest locatie Bedrijfsfeest als afsluiter van congres centraal gelegen bedrijfsfeest locatie
feest bruiloft
Locatie voor bedrijfsfeest
Food & beverages

Full-service concept

Locatie voor bedrijfsfeest

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food
Duurzame eventlocatie

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter. Om een zo duurzaam mogelijk event te faciliteren, doen we uiteenlopende zaken. Ben je benieuwd naar ons hele duurzaamheidsbeleid? Lees dan verder via de knop.

Zonnepanelen
LED- verlichting en schermen
Duurzame eventcatering
No waste policy
Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Alles voor een knallend feest

We faciliteren als familiebedrijf al meer dan 30 jaar zakelijke feesten. Naast de ruimtes en techniek, staat er zowel voor, tijdens als na een congres een heel team voor je klaar om van jouw bedrijfsfeest een succes te maken.

Cocktailbar op bedrijfsfeest Green Village - congres- en evenementenlocatie Evenementenlocatie voor een bedrijfsfeest Hapjes tijdens bedrijfsfeest Daphne zakelijk feest op locatie entertainment bedrijfsfeest bedrijfsfeest locatie utrecht
Reviews

Opdrachtgevers aan het woord

Keylane

Bedrijfsfeest ● december 2023

Wij zijn hartstikke blij dat Keylane voor de 3de keer welkom was bij Green Village! Communicatie, regeling en service alles is tip top in orde. Wij raden het zeker aan!

9

Uitstraling van de locatie

10

Culinaire invulling

10

Service en Gastvrijheid

Deerns B.V.

Bedrijfsfeest ● juni 2023

We hebben een heerlijke BBQ en een gezellig feest gehad. Iedereen heeft genoten. De gasten waren erg onder de indruk van de prachtige locatie en goede service!

9

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Securitas B.V.

Bedrijfsfeest ● mei 2023

Een perfecte locatie waar hospitality hoog in het vaandel staan. Goed geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor een feestje!

10

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Soleo

Medewerkersbijeenkomst ● januari 2023

We hebben een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst gehad in een sfeervolle ruimte die goed paste bij de groepsgrootte. Echt een aanrader!

8

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

Sanday

Medewerkersbijeenkomst ● januari 2023

Mooie en zeer professionele locatie. Er wordt erg goed meegedacht in aanloop naar het event en ook op de dag zelf. Fijn die flexibiliteit.

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Nederlandse Porsche Club

Diner ● januari 2023

Green Village is de ultieme plaats om je bijeenkomst te houden. Mooie locatie, vriendelijk personeel en je krijgt echt waar voor je geld.

8

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

The Human Network Group B.V.

Bedrijfsfeest ● december 2022

Bij Green Village is er sprake van een fijne service en totale ontzorging. Heel fijn dat er ook last-minute rekening gehouden kan worden met speciale wensen.

9

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Jouw bedrijfsfeest bij Green Village?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jouw bedrijfsfeest? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het organiseren van een feest bij ons op locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Wat is de maximale capaciteit voor een bedrijfsfeest?
Is het mogelijk om een band te laten spelen bij jullie?
Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Is er parkeergelegenheid bij Green Village?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jouw bedrijfsfeest organiseren bij Green Village of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Informatie aanvragen
Dominique
Sales

Dit advies in jouw mail