Proost met jouw gasten op het afgelopen jaar

Proost met jouw gasten op het afgelopen jaar

Bij Green Village geniet je zonder zorgen van een sfeervolle eindejaarsbijeenkomst. Sluit jouw plenaire programma af met een feestelijk borrel of diner. Ons team steekt alvast de kaarsjes aan ;-)

Proost met jouw gasten op het afgelopen jaar
Uitgelicht

Sfeervolle eindejaarsbijeenkomst

Bij Green Village denken we graag met je mee om een originele eindejaarsbijeenkomst te organiseren. Van een feestelijke borrel tot diner, wij zorgen ervoor dat alle ruimtes zijn omgetoverd tot een winterwonderland. Wat dacht je van duizenden lampjes, versierde kerstbomen en kraampjes waar je warme chocolademelk met rum kunt krijgen? Onder het motto ‘gezelligheid kent geen tijd’ kun je tot in de late uurtjes genieten van een onbezorgde bijeenkomst. Onze ervaren eventprofessionals en hun team nemen jou de organisatie uit handen zodat ook jij kunt genieten van de eindejaarsbijeenkomst.

Winterse culinaire mogelijkheden

Nadat het plenaire programma is afgelopen en al het personeel is toegesproken, kun je de dag gezellig afsluiten in de vorm van een feestelijke borrel of diner. Van bittergarnituur tot een 4-gangen diner en van een koud biertje tot gin-tonics. Chef-kok Robbert en zijn team bereiden met liefde alle food & drinks voor jouw gasten en geven het een winters tintje. Benieuwd naar onze speciale winterse all-in arrangementen?

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie. Ruimte voor bijna 2000 gasten Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!