Sluit het jaar feestelijk af

Sluit het jaar feestelijk af

Bij Green Village geniet je zonder zorgen van een sfeervolle eindejaarsbijeenkomst. Kom samen met je collega's of relaties om het jaar gezamenlijk af te sluiten. Of je nu een intiem diner, een inspirerend congres of een groots feest plant, onze veelzijdige locatie en professionele team staan voor je klaar. Onze locatie heeft een capaciteit tot 250 gasten in theateropstelling en 500 feestgasten.

Check beschikbaarheid
Sluit het jaar feestelijk af
Uitgelicht

Eventlocatie met persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw evenement een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village

Uitstekende faciliteiten

Onze veelzijdige ruimtes kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en groepsgrootte. Uiteraard zijn al onze zalen voorzien van moderne, audiovisuele middelen voor presentaties, workshops en interactieve sessies.

eindejaarsbijeenkomst in utrecht

Ontdek hoe jouw bijeenkomst eruit kan zien...

Ik wil een
organiseren, voor
gasten
subzalen.
Een succesvolle start

Winterse culinaire mogelijkheden

Green Village is perfect gelegen in het hart van Nederland, waardoor gasten vanuit het hele land eenvoudig en snel bij ons kunnen komen, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De tram vanaf Utrecht Centraal stopt vrijwel voor onze deur en we bevinden ons vlakbij de A2, A12 en A27. Bovendien kunnen gasten gratis parkeren op ons eigen terrein of in de directe omgeving. Een goede bereikbaarheid is natuurlijk de basis voor een succesvolle eindejaarsbijeenkomst!

zakelijk kerstdiner houten stuben winter vilage zakelijk kerstdiner
Winter Village food & beverages
Uitgelicht

Jouw eindejaarsbijeenkomst

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
eindejaarsbijeenkomst
Food & beverages

Full-service concept

eindejaarsbijeenkomst

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

nieuwjaarsbijeenkomst Winter Village bij Green Village Kerstborrel winters feest Winters kerst eten event locatie middenin de randstad Winterse bijeenkomst winter test

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw eindejaarsbijeenkomst bij ons?

Wil je jouw eindejaarsbijeenkomst organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Informatie aanvragen