Unieke corporate event locatie

Unieke corporate event locatie

Wil je indruk maken met je corporate event? Green Village is een bijzondere locatie door haar diversiteit in type ruimtes. In de glazen Orangerie beleef je het rustieke buitengevoel binnen, maar ook in onze moderne eventzalen ontbreekt het je aan niets. Een combinatie van landelijk, rust, luxe en comfort.

Check beschikbaarheid
Unieke corporate event locatie
Uitgelicht

Eventlocatie met een persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw corporate event een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village

We zorgen graag dat je bijeenkomst slaagt

Zomerse bijeenkomst buiten sfeer eten

Corporate event in een landelijke omgeving

Bij Green Village zorgen we voor dat beetje extra. Zo beschikken onze ruimtes over de nieuwste faciliteiten, denken we met plezier overal in mee en staat het kopje koffie al klaar bij binnenkomst. Tijdens de plenaire sessie kunnen we tot 250 gasten verwelkomen in onze grootste zaal en tijdens de pauzemomenten zorgen onze eventtoppers voor de food & beverages. Voor de culinaire invulling kun je rekenen op onze chef-kok en zijn team. Onze locatie is centraal gelegen in het hart van Nederland en ligt naast diverse snelwegen en het OV. Daarnaast parkeren je gasten gewoon gratis op eigen terrein. Bij Green Village profiteer je dus van alle gemakken die de ligging in de Randstad biedt, maar kun je tegelijkertijd genieten van een landelijke omgeving. Bij mooi weer kunnen je gasten bijvoorbeeld lekker in de zon zitten op één van de vele terrassen en kun je rondwandelen in de tuin.

Congres organiseren borrel op congreslocatie evenementenlocatie nieuwegein Congres organiseren
Borrelplank
Uitgelicht

Jouw corporate event bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
Zomers barbecue buffet
Food & beverages

Full-service concept

Zomers barbecue buffet

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Ontdek hoe jouw event er bij ons uit kan zien

Ik wil een
organiseren, voor
gasten
subzalen.

Impressie van de locatie

Dit zijn de trends voor event planners in 2020 Gedekte tafel personeelsfeest Organiseer een zakelijk event Utrecht event locatie eventlocatie zakelijk duurzame energie voor jouw event netwerkevent rode loper Smaakrevolutie foodtrend 2023

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?
Is Green Village goed te bereiken met de auto?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw corporate event bij ons?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Check beschikbaarheid