Een unieke en stijlvolle locatie voor jouw corporate event

Een unieke en stijlvolle locatie voor jouw corporate event

Wil je indruk maken met je corporate event? Green Village is een bijzondere locatie door haar diversiteit in type ruimtes. In de glazen Orangerie beleef je het rustieke buitengevoel binnen, maar ook in onze moderne eventzalen ontbreekt het je aan niets. Een combinatie van landelijk, rust, luxe en comfort.

Een unieke en stijlvolle locatie voor jouw corporate event
Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie.

We zorgen graag dat je bijeenkomst slaagt

Bij Green Village zorgen we er graag voor dat jij jouw doelstellingen van het corporate event behaalt en stemmen we de inrichting en invulling hierop af. De locatie waar je event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij dat als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je corporate event.

Corporate event in een landelijke omgeving

Bij Green Village zorgen we voor dat beetje extra. Zo beschikken onze ruimtes over de nieuwste faciliteiten, denken we met plezier overal in mee en staat het kopje koffie al klaar bij binnenkomst. Tijdens de plenaire sessie kunnen we tot 250 gasten verwelkomen in onze grootste zaal en tijdens de pauzemomenten zorgen onze eventtoppers voor de food & beverages. Voor de culinaire invulling kun je rekenen op onze chef-kok en zijn team. Onze locatie is centraal gelegen in het hart van Nederland en ligt naast diverse snelwegen en het OV. Daarnaast parkeren je gasten gewoon gratis op eigen terrein. Bij Green Village profiteer je dus van alle gemakken die de ligging in de Randstad biedt, maar kun je tegelijkertijd genieten van een landelijke omgeving. Bij mooi weer kunnen je gasten bijvoorbeeld lekker in de zon zitten op één van de vele terrassen en kun je rondwandelen in de tuin.

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie. Ruimte voor bijna 2000 gasten Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!