Een zomerse barbecue organiseren? Bij Green Village maken we er een culinair feestje van! Onze chef-kok Robbert en zijn team bereiden live de lekkerste vega-, groenten-, vlees-, en visgerechten voor jou en je gasten. Het enige wat jij hoeft te doen is de gasten te regelen en aan te schuiven. Samen met je collega’s of zakenrelaties informeel genieten van een uitgebreide en volledig verzorgde barbecue? Laat dat maar aan het keukenteam van chef-kok Robbert over!

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie.

Barbecue organiseren in de Randstad

Wij gaan graag in gesprek over de juiste invulling en setting voor jouw zakelijke barbecue. Een ding is zeker: wanneer je een barbecue wil organiseren, ben je bij Green Village aan het juiste adres. We doen er alles aan om jouw gasten met een brede lach naar huis te laten gaan. Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Ook het OV stopt om de hoek. Bovendien parkeer je bij ons gewoon voor de deur, helemaal gratis. De voordelen van de Randstad met het rustieke en sfeervolle gevoel van een landelijke omgeving.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!