Zomerse barbecue organiseren

Zomerse barbecue organiseren

Bij Green Village maken we er een culinair feestje van! Onze chef-kok Robbert en zijn team bereiden live de lekkerste vega-, groenten-, vlees-, en visgerechten voor jou en je gasten. Het enige wat jij hoeft te doen is de gasten te regelen en aan te schuiven. Samen met je collega’s of zakenrelaties informeel genieten van een uitgebreide en volledig verzorgde barbecue? Laat dat maar aan het keukenteam van chef-kok Robbert over!

Check beschikbaarheid
Zomerse barbecue organiseren
Green Village facts

Eventlocatie met een persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw evenement een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village

Barbecue organiseren in de Randstad

Tuin van congreslocatie - evenementenlocatie
Uitgelicht

Jouw barbecue bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
Zomers barbecue buffet
Food & beverages

Full-service concept

Zomers barbecue buffet

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek. Wij gaan graag in gesprek over de juiste invulling en setting voor jouw zakelijke barbecue. Een ding is zeker: we doen er alles aan om jouw gasten met een brede lach naar huis te laten gaan.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Eten op personeelsfeest Kerstbijeenkomst Danszaal bar Cocktailbar op bedrijfsfeest barbecue diner Orangerie congreslocatie Eten rondbrengen op personeelsfeest barbecue op bedrijfsfeest locatie

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Wat zijn de mogelijkheden buiten in de tuin?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw barbecue bij ons?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Check beschikbaarheid