Bijeenkomst in winterse sferen

Bijeenkomst in winterse sferen

Wil jij samen met jouw collega's of relaties op een knallende manier dit jaar afsluiten? Terugblikken op wat geweest is en vooruitkijken naar volgend jaar? Dat kan bij Green Village. Vanaf december wordt onze locatie namelijk omgetoverd tot Winter Village. Een heus winterwonderland, waar je tot 500 gasten volledig in de watten gelegd wordt met een winterse borrel of diner.

Check beschikbaarheid
Bijeenkomst in winterse sferen
Green Village facts

Sluit het jaar feestelijk af

Wij vinden dat ieder bedrijf de mogelijkheid moet hebben om op feestelijke wijze samen het jaar af te sluiten. Daarom toveren wij onze locatie vanaf december om in Winter Village: de ideale setting om samen te komen met je collega’s. Geniet van een compleet verzorgde borrel, een walking dinner of een gezellige winterbarbecue. En dat tot wel 500 gasten.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village

Sfeervolle winterse setting

Zowel onze binnenruimtes als onze tuinen en terrassen worden volledig omgetoverd tot winterwonderland. Afhankelijk van het aantal gasten hebben we een geschikte Winter Village ruimte beschikbaar.

Winterse bijeenkomst
Eindeloze mogelijkheden

Een evenement op maat

Of je nu in een informele kroeg wilt zitten, een stijlvolle evenementenzaal of een unieke Orangerie: bij Green Village zit je goed. Je kunt bij ons terecht voor een kerstborrel, winters diner of een nieuwjaarsbijeenkomst.

zakelijk kerstdiner Kerstborrel zakelijk kerstdiner
Zakelijke kerstbijeenkomst
Uitgelicht

Jouw winterse bijeenkomst

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
food & beverages Green Village
Food & beverages

Full-service concept

food & beverages Green Village

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Ontdek hoe jouw winsters event eruit kan zien

Ik wil een
organiseren, voor
gasten
subzalen.

Impressie van de locatie

Eten op personeelsfeest Personeelsfeest in de grote zaal Green Village Kerstbijeenkomst kerstbijeenkomst zakelijk houten stuben winter vilage Winter Village bij Green Village nieuwjaarsbijeenkomst Congreslocatie Nieuwegein

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Is er een plattegrond van de locatie?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?
Naar de FAQ

Jouw winterse event bij ons?

Wil je jouw winterse bijeenkomst organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Check beschikbaarheid