Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Stel je vraag aan Dominique

Wil je direct meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van Winter Village voor jouw bijeenkomst? Neem dan contact op met Dominique.

Stel je vraag aan Dominique

Dit jaar verdient toch een knallende afsluiter?

Door de coronacrisis en het thuiswerken komen veel organisaties minder vaak of zelfs helemaal niet meer bijeen met collega’s of relaties. Logisch natuurlijk, maar heel zonde! Je mist de verbinding met je team. Elkaar in de ogen kunnen kijken. Het persoonlijke contact.

Wij vinden dat ieder bedrijf de mogelijkheid moet hebben om op feestelijke wijze samen het jaar af te sluiten. Daarom toveren wij onze locatie vanaf 3 december om in Winter Village: de ideale setting om samen te komen met je collega’s. Geniet van een compleet verzorgde borrel, een walking dinner of een gezellige winterbarbecue. En dat tot wel 500 gasten.

Specificaties

Tot wel 500 gasten
All-in winterse arrangementen
Zowel buiten- en binnen
Locatie in winterse sferen
Gratis parkeren
Centraal gelegen
Dit jaar samen afsluiten
Gastvrij team

Winterse culinaire mogelijkheden

Ons eigen keukenteam, onder leiding van chef-kok Robbert van Dijk, maakt een culinair feestje van jouw winterse bijeenkomst. Zij koken de lekkerste gerechten voor jouw gasten. Daarvan hebben we verschillende winterse all-in arrangementen samengesteld, waarmee je verzekerd bent van een heerlijke avond.

Wat denk je van een vijfgangen walking dinner, waarbij ons hospitalityteam verschillende winterse gerechten uitserveert? Of een vurige winterbarbecue, waar onze koks verschillende vlees- en visgerechten en groentes grillen? Eén ding is zeker: jouw gasten gaan volledig voldaan naar huis!

Bekijk alle arangementen in de factsheet

Tot 500 gasten in een sfeervolle winterse setting

Zowel onze binnenruimtes als onze tuinen en terrassen worden volledig omgetoverd tot winterwonderland. Afhankelijk van het aantal gasten hebben we een geschikte Winter Village ruimte beschikbaar. Van 10 tot 500 gasten in een sfeervolle setting in de Orangerie, de Winebar of gewoon op onze verwarmde buitenterrassen. Rondom de Orangerie en het Koetshuis staan nostalgische houten ‘stubes’ opgesteld en de volledige locatie is verlicht met duizenden lampjes. De hele setting is erop ingericht om jouw winterse eindejaarsbijeenkomst samen met jouw collega’s of relaties 2021 samen af te sluiten.

Maak een afspraak

De mogelijkheden voor jouw winterse bijeenkomst bespreken? Maak een afspraak en kom onze ruimtes bekijken.

Maak een afspraak