De perfecte trouwlocatie

De perfecte trouwlocatie

Zoeken jullie de perfecte trouwlocatie? Dan heb je die bij Green Village gevonden. Bij ons is één ding zeker: het is de plek waar prachtige herinneringen ontstaan. De mooiste dag van je leven verdient de mooiste trouwlocatie.

De perfecte trouwlocatie

Zorgeloos genieten op één trouwlocatie

Bij de planning van een bruiloft komt veel kijken. De kleding, de uitnodigingen en de tafelschikking bijvoorbeeld. Je hebt het al ‘druk’ genoeg! Hoe fijn is het dan als de locatie waar jullie bruiloft plaatsvindt al veel zaken voor je uit handen kan nemen? Denk hierbij aan de culinaire invulling, de bruidstaart, de DJ of band, de decoratie en het draaiboek. Zo kunnen jullie je gewoon druk maken over die ene oom en tante die niet samen aan een tafel kunnen zitten.

Green-Village-Orangerie-dineropstelling-3 IMG_1449 Green-Village-Orangerie-dineropstelling-3
Diner bruiloft
Green Village facts

Zorgeloos genieten van jullie bruiloft

Op jullie bruiloft denken we met liefde met jullie mee. Zowel in het voortraject als op de dag zelf helpen wij mee om jullie dag net zo speciaal te maken als jullie voor ogen hebben. We nemen graag werk uit handen. Denk bijvoorbeeld aan de culinaire invulling, de bruidstaart, de decoratie en het draaiboek. Zo kunnen jullie je bezig houden met de leuke details!

Sfeervolle ruimtes
Full-service locatie
Centraal en goed bereikbaar
Een vleugje magie

Een trouwlocatie midden in het land

Green Village is gelegen aan de rand van Utrecht, naast diverse snelwegen en het OV. De gasten op jouw bruiloft kunnen onze locatie dus eenvoudig bereiken en parkeren gratis op ons eigen terrein. Het gemak van de randstad, maar toch het rustieke van een landelijke omgeving. Met Green Village als trouwlocatie speelt het Nederlandse weer geen rol. Bij ons kun je namelijk het hele jaar door het buitengevoel ervaren. Bij mooi zomers weer kun je trouwen in onze tuin, midden in het groen. Zit het weer toch even tegen of wil je liever een winterbruiloft? Dan biedt onze unieke Orangerie de perfecte plek voor jullie bruiloft. In de Orangerie heb je dankzij de glazen wanden en het glazen dak een 360 graden view op de mooie tuin en de Nederlandse luchten. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Naast de Orangerie hebben we eveneens tal van andere sfeervolle ruimtes voor de ceremonie, borrel, diner en het feest.

Congres bij Green Village Bruiloft locatie Utrecht Congres bij Green Village
cocktail

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Is er parkeergelegenheid bij Green Village?
Hebben jullie een open dag of avond voor bruidsparen?
Wat is er allemaal mogelijk qua catering op onze bruiloft?
Mag er eigen catering meegenomen worden?
Meer vragen

Jullie bruiloft bij ons?

Zien jullie Green Village wel zitten als locatie voor jullie bruiloft of willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Neem contact op met Dominique