Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Zorgeloos genieten op één trouwlocatie

Bij de planning van een bruiloft komt veel kijken. De kleding, de uitnodigingen en de tafelschikking bijvoorbeeld. Je hebt het al ‘druk’ genoeg! Hoe fijn is het dan als de locatie waar jullie bruiloft plaatsvindt al veel zaken voor je uit handen kan nemen? Denk hierbij aan de culinaire invulling, de bruidstaart, de DJ of band, de decoratie en het draaiboek. Zo kunnen jullie je gewoon druk maken over die ene oom en tante die niet samen aan een tafel kunnen zitten.

Specificaties

30 tot 100 daggasten
Tot wel 300 feestgasten
Buiten en binnen trouwen
Centraal gelegen
Full service locatie
Geen sluitingstijd
Inhouse catering
Live muziek mogelijk
Gratis parkeren
Grote sfeervolle tuin
Uitgebreide wijnkaart
Trouw-, receptie- & feestlocatie

Een trouwlocatie midden in het land

Green Village is gelegen aan de rand van Utrecht, naast diverse snelwegen en het OV. De gasten op jouw bruiloft kunnen onze locatie dus eenvoudig bereiken en parkeren gratis op ons eigen terrein. Het gemak van de randstad, maar toch het rustieke van een landelijke omgeving.

Met Green Village als trouwlocatie speelt het Nederlandse weer geen rol. Bij ons kun je namelijk het hele jaar door het buitengevoel ervaren. Bij mooi zomers weer kun je trouwen in onze tuin, midden in het groen. Zit het weer toch even tegen of wil je liever een winterbruiloft? Dan biedt onze unieke Orangerie de perfecte plek voor jullie bruiloft.

In de Orangerie heb je dankzij de glazen wanden en het glazen dak een 360 graden view op de mooie tuin en de Nederlandse luchten. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Naast de Orangerie hebben we eveneens tal van andere sfeervolle ruimtes voor de ceremonie, borrel, diner en het feest.

Ruimtes

Bekijk alle ruimtes

Bij Green Village kun je in iedere ruimte terecht. Wij denken graag met jullie mee om de bruiloft zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Neem contact op