De perfecte trouwlocatie

De perfecte trouwlocatie

Zoeken jullie de perfecte trouwlocatie? Dan heb je die bij Green Village gevonden. Bij ons is één ding zeker: het is de plek waar prachtige herinneringen ontstaan. De mooiste dag van je leven verdient de mooiste trouwlocatie.

Green Village is een full service locatie en zo ontbreekt het jullie en de gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk.

Check beschikbaarheid
De perfecte trouwlocatie
Green Village facts

Zorgeloos genieten

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Van de perfecte outfit en uitnodigingen tot de tafelschikking, het is een flinke klus. Hoe handig is het dan als je trouwlocatie al veel voor je regelt? Bij ons ben je aan het juiste adres voor culinaire hoogstandjes, een prachtige bruidstaart, een top DJ of band, stijlvolle decoratie en een gestroomlijnd draaiboek. Zo kun jij je volledig richten op de leuke details!

Sfeervolle ruimtes
Full-service locatie
Centraal en goed bereikbaar
Een vleugje magie
De Orangerie

Een trouwlocatie met een wow-effect

Onze locatie beschikt over verschillende ruimtes voor unieke bruiloften. Zo is de Orangerie bijvoorbeeld een ruimte met een wow-effect. Perfect voor het diner of de ceremonie wanneer jullie liever binnen willen trouwen.

trouwlocatie utrecht
Locatie voor de hele dag

Van ceremonie tot feest

Bij Green Village kunnen jullie het hele jaar door jullie bruiloft vieren. Van ceremonie tot feest, zowel binnen als buiten. Dankzij de veelzijdigheid van onze locatie speelt het Nederlandse weer geen enkele rol op jullie grote dag. Wist je dat onze hoofdlocatie exclusief van jullie is tijdens de bruiloft? Er zijn dus geen andere gasten of bruidsparen aanwezig!

Trouwen bij Green Village en diner tijdens bruiloft Trouwen in Utrecht Trouwen bij Green Village en diner tijdens bruiloft
Trouwfeest
Specificaties

Jullie bruiloft bij Green Village

Ceremonie- en feestgasten
Binnen en buiten trouwen
Eigen keukenteam
Live muziek
dineren tijdens jullie bruiloft
Food & drinks

Full-service concept

dineren tijdens jullie bruiloft

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, drinks en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Ontdek hoe jullie bruiloft eruit kan zien

Ik wil een
organiseren, voor
gasten
subzalen.

Impressie van de locatie

Bruidstaart bruiloft Trouwlocatie Utrecht trouwen bij Green Village verjaardag vieren op eventlocatie ceremonieopstelling trouwlocatie bedrijfsfeest trouwlocatie voor trouwfeest feest bruiloft

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hanteren jullie een omzetgarantie?
Hebben jullie een open dag of avond voor bruidsparen?
Wat is er allemaal mogelijk qua catering op onze bruiloft?
Wat is het maximale aantal gasten dat wij kunnen uitnodigen voor het feest?
Meer vragen

Jullie bruiloft bij ons?

Zien jullie Green Village wel zitten als trouwlocatie voor jullie bruiloft of willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Dominique vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Dominique
Sales
Informatie aanvragen