Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Jullie trouwfeest in de zomer of winter

Lijkt het jullie fantastisch om buiten te trouwen? Bij Green Village speelt het Nederlandse weer geen rol. Bij ons kun je namelijk het hele jaar door het buitengevoel ervaren. Bij mooi zomers weer kun je trouwen in onze tuin, middenin het groen. Zit het weer toch even tegen of wil je liever een winterbruiloft? Dan biedt onze unieke Orangerie de perfecte plek voor jullie trouwfeest.

In de Orangerie heb je dankzij de glazen wanden en het glazen dak een 360 graden view op de mooie tuin en de Nederlandse luchten. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Naast de Orangerie hebben we eveneens tal van andere sfeervolle ruimtes voor de ceremonie, borrel, diner en het feest. Green Village is tijdens jullie trouwfeest helemaal exclusief. Zo kun je genieten in alle ruimtes.

Specificaties

Trouw-, receptie- & feestlocatie
30 tot 100 daggasten
Tot wel 300 feestgasten
Buiten en binnen trouwen
Centraal gelegen
Diverse arrangementen
Full service locatie
Geen sluitingstijd
In house catering
Live muziek mogelijk
Gratis parkeren
Sfeervolle grote tuin

Een landelijk trouwfeest

Bij Green Village genieten jullie van het trouwfeest in een sfeervolle en rustieke omgeving met familie en vrienden. Green Village is gelegen aan de rand van Utrecht, naast diverse snelwegen en het OV. De gasten kunnen onze locatie dus eenvoudig bereiken en parkeren gratis op ons eigen terrein voor de deur. Komen jouw gasten met het openbaar vervoer? Geen probleem, met de tram ben je binnen 16 minuten vanaf Utrecht Centraal bij Green Village. Het gemak van de randstad, maar toch het rustieke van een landelijke omgeving.

Ruimtes voor jullie trouwfeest

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij Green Village is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee om jullie bruiloft zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Neem contact op