Trouwen in Utrecht

Trouwen in Utrecht

Zoek je een locatie om te trouwen in Utrecht? Dan is Green Village de ideale locatie voor jullie bruiloft. Bij Green Village is één ding zeker: het is de plek waar prachtige herinneringen ontstaan. De mooiste dag van je leven, verdient namelijk de mooiste locatie.

Green Village is een full service locatie en zo ontbreekt het jullie en de gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk.

Check beschikbaarheid
Trouwen in Utrecht
Green Village facts

Zorgeloos genieten van jullie trouwfeest

Lijkt het jullie fantastisch om buiten te trouwen? Bij Green Village speelt het Nederlandse weer geen rol. Bij ons kun je namelijk het hele jaar door het buitengevoel ervaren. Bij mooi zomers weer kun je trouwen in onze tuin, middenin het groen. Zit het weer toch even tegen of wil je liever een winterbruiloft? Dan biedt onze unieke Orangerie de perfecte plek voor jullie trouwfeest.

Sfeervolle ruimtes
Full-service locatie
Centraal en goed bereikbaar
Een vleugje magie
De Orangerie

Een locatie met een wow-effect

Onze locatie beschikt over verschillende ruimtes voor unieke bruiloften. Zo is de Orangerie bijvoorbeeld een ruimte met een wow-effect. Perfect voor het diner of de ceremonie wanneer jullie liever binnen willen trouwen.

trouwlocatie utrecht
Locatie voor de hele dag

Van ceremonie tot feest

Lijkt het jullie fantastisch om buiten te trouwen? Met Green Village als bruiloft locatie speelt het Nederlandse weer geen rol. Bij ons kun je namelijk het hele jaar door het buitengevoel ervaren. Bij mooi zomers weer kun je trouwen in onze tuin, middenin het groen. Zit het weer toch even tegen of wil je liever een winterbruiloft? Dan biedt onze unieke Orangerie de perfecte plek voor jullie bruiloft.

Specificaties

Jullie bruiloft bij Green Village

Ceremonie- en feestgasten
Binnen en buiten trouwen
Eigen keukenteam
Live muziek
dineren tijdens jullie bruiloft
Food & beverages

De lekkerste hapjes en gerechten

dineren tijdens jullie bruiloft

We houden van lekker eten. Daarom hebben wij een eigen keukenteam dat iedere dag de lekkerste fooditems klaarmaakt. Van een sit down dinner tot borrelhapjes en van een smakelijke barbecue tot een frietje aan het einde van de avond. We werken met hospitalitypakketten, wat alles bevat op het gebied van services en de culinaire invulling. Zo kun je er altijd vanuit gaan dat alles optimaal verzorgd is voor jouw gasten.

Food & beverages

Ontdek hoe jullie bruiloft eruit kan zien

Ik wil een
organiseren, voor
gasten
subzalen.

Impressie van onze locatie

Bruidstaart bruiloft trouwlocatie centraal gelegen Buiten trouwen bij trouwlocatie Congreslocatie Nieuwegein - Green Village ceremonieopstelling trouwlocatie centraal gelegen bedrijfsfeest locatie trouwlocatie voor trouwfeest feest bruiloft

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Kunnen wij onze volledige bruiloft bij jullie vieren?
Hanteren jullie een omzetgarantie?
Mag er eigen catering meegenomen worden?
Wordt er naast onze bruiloft nog een andere bruiloft gehouden?
Naar de FAQ

Jullie bruiloft bij ons?

Zien jullie Green Village wel zitten als locatie voor jullie bruiloft of willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Check beschikbaarheid