Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op veelgestelde vragen

Je mag ons altijd het hemd van het lijf vragen, want je weet wat ze zeggen: door vragen wordt men wijs. Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag hieronder niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

COVID-19 en een veilige bruiloft of feest

Wij hanteren uiteraard de maatregelen zoals deze gesteld zijn door de overheid en het RIVM. Daarnaast volgen wij eventuele veranderingen op de voet. Door de gestelde maatregelen zijn er rondom persoonlijke gelegenheden, zoals een bruiloft of feest bij Green Village een aantal zaken veranderd. We beantwoorden hieronder de veelgestelde vragen.

 • Mag een bruiloft nu bij jullie plaatsvinden?

  We zijn momenteel gebonden aan de door de overheid gestelde maatregelen. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor de actueel geldende maatregelen die van toepassing zijn op bruiloften.

 • Mag een feest nu bij jullie plaatsvinden?

  We houden van een feestje, maar zijn in deze tijden afhankelijk van de gestelde maatregelen. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor de actueel geldende maatregelen die van toepassing zijn op feesten.

 • Kan ik mijn handen desinfecteren?

  Buiten ons pand hebben wij dispensers met desinfecterende handgel geplaatst zodat gasten direct hun handen kunnen desinfecteren. Dit gebeurt al voor binnenkomst. Verspreid door ons pand hangen verder verschillende dispensers met desinfecterende handgel zodat onze gasten en medewerkers steeds hun handen kunnen reinigen.

 • Wordt er extra schoongemaakt?

  Onze schoonmaakdiensten zijn geïntensiveerd. Dit betekent dat ruimtes, toiletten, handgrepen en andere oppervlakten nog vaker schoongemaakt worden en onze housekeeping continu op de vloer aanwezig is.

 • Wat doen jullie qua hygiënemaatregelen?

  Onze medewerkers nemen de persoonlijke hygiënemaatregelen zeer serieus. Zo wassen zij vaker hun handen, worden er geen handen geschud, houden zij anderhalve meter afstand en hoesten of niezen zij in hun elleboog. Medewerkers die verkouden zijn of andere klachten vertonen die kunnen wijzen op het coronavirus, blijven thuis.

  Verder zijn onze schoonmaakdiensten geïntensiveerd. Dit betekent dat ruimtes, toiletten, handgrepen en andere oppervlakten nog vaker schoongemaakt worden en onze housekeeping continu op de vloer aanwezig is.

 • Voeren jullie een gezondheidscheck uit?

  Ja, wij voeren bij iedere gast die binnenkomt een gezondheidscheck uit. Dit zijn wij verplicht om te doen vanwege de gestelde maatregelen. De gezondheidscheck wordt afgenomen voordat men Green Village betreedt.

  Vragen die gesteld worden en negatief beantwoord moeten worden, zijn:

  • Had je last van hoestklachten in de afgelopen 24 uur?
  • Had je last van neusverkoudheid in de afgelopen 24 uur?
  • Had je last van koorts (boven 38 C) in de afgelopen 24 uur?
  • Had je last van benauwdheidsklachten in de afgelopen 24 uur?
  • Heb je op  dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
 • Kan er tijdens een bruiloft anderhalve meter afstand gehouden worden?

  Jazeker! De afgelopen tijd hebben wij gebruikt om al onze ruimtes opnieuw in te richten zodat er overal en altijd anderhalve meter afstand gehouden kan worden tussen de gasten en ons team. Daarnaast volgen wij de geldende veiligheidsmaatregelen van de overheid en het RIVM op de voet. Dus mochten er zaken veranderen, dan passen wij dit direct toe.

  Dat kan betekenen dat wij sommige facetten van een bruiloft niet mogen of kunnen faciliteren. Denk hier bijvoorbeeld aan het feest, het volledig sluiten van de horecafuncties of het maximaal aantal gasten dat bij een huwelijksvoltrekking aanwezig mogen zijn. Voor de actuele stand van zaken, raden we je aan om de website van de Rijksoverheid te raadplegen.

Trouwen bij Green Village

Heb je een vraag over trouwen bij Green Village? We hebben de meest voorkomende vragen hieronder voorzien van een antwoord.

 • Kunnen wij onze volledige bruiloft bij jullie vieren?

  Jazeker! Green Village is een full service trouw- receptie- en feestlocatie. Bij ons kunnen jullie dus jullie ceremonie, toost, receptie, diner en feest op één locatie vieren. Zo hoeven jullie geen logistieke puzzel 'te leggen' en besparen jullie kostbare tijd die niet verloren gaat aan reizen tussen locaties.

 • Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?

  Natuurlijk, je bent van harte welkom voor een locatiebezoek! Locatiebezoeken vinden plaats op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur. Hiervoor kun je een afspraak maken met ons via info@green-village.nl of 030 - 60 39 114.

  Wist je trouwens dat wij meerdere keren per jaar een open avond organiseren voor bruidsparen? Zo kun je samen met je partner de locatie vrijblijvend komen bekijken onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende leveranciers aanwezig. Zo kunnen jullie ook op het gebied van bijvoorbeeld bloemen, taarten en DJ's inspiratie opdoen! Houd onze Facebook op Instagram pagina in de gaten voor de volgende editie.

 • Hebben jullie een open dag of avond?

  Wij organiseren meerdere keren per jaar een open avond voor bruidsparen! Zo kun je samen met je partner de locatie vrijblijvend komen bekijken onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende leveranciers aanwezig. Zo kunnen jullie ook op het gebied van bijvoorbeeld bloemen, bruidstaart en DJ's inspiratie opdoen! Houd onze Facebook op Instagram pagina in de gaten voor de volgende editie.

 • Mag er eigen catering meegenomen worden?

  Wij zijn een full-service locatie met een eigen keukenteam en verzorgen persoonlijke gelegenheden dan ook inclusief catering. Eigen catering mag daarom niet meegenomen worden.

 • Kunnen we ook buiten trouwen?

  Natuurlijk kun je bij ons buiten trouwen! In onze prachtig aangelegde tuin kunnen we bij mooi weer de ceremonie buiten laten plaatsvinden. Uiteraard kan er ook buiten geproost en gedineerd worden op een van de vele terrassen!

 • Over hoeveel ruimtes beschikt Green Village?

  Green Village beschikt over elf verschillende ruimtes met elk een eigen look & feel. Zo hebben wij onder andere een glazen orangerie met uitzicht op de tuin, een gezellige bruine kroeg en een stijlvolle wijnbar. Benieuwd naar alle ruimtes? Bekijk hier het ruimte-overzicht.

 • Wat is het maximale aantal daggasten dat wij kunnen uitnodigen?

  Onze ruimtes zijn geschikt voor trouwceremonies van 30 tot maximaal 100 gasten. Voor een sit down dinner kunnen we maximaal 200 gasten verwelkomen en voor het feest maximaal 300 gasten.

 • Wat is het maximale aantal gasten dat wij kunnen uitnodigen voor het feest?

  De maximale capaciteit van onze grootste zaal is 300 feestgasten. Er is dan alsnog genoeg ruimte om lekker te kunnen dansen!

 • Wordt er naast onze bruiloft nog een ander feest of bruiloft gehouden?

  Tijdens jullie bruiloft hebben jullie exclusief gebruik van onze locatie in het boerderij-gedeelte en orangerie. Er zijn die dag dus geen andere gasten aanwezig en jullie lopen geen risico andere bruidsparen tegen het lijf te lopen!

 • Hanteren jullie een omzetgarantie?

  Voor bruiloften hanteren wij een omzetgarantie van € 15.000,-.

 • Werken jullie met vaste leveranciers?

  Ja, wij werken samen met een aantal vaste leveranciers op het gebied van bijvoorbeeld bloemen en bruidstaarten. Daarnaast kunnen we verschillende leveranciers op het gebied van entertainment en muziek uiteraard aanbevelen.

 • Is het mogelijk om een band te laten spelen bij jullie?

  Ieder feestje wordt beter met muziek! Bij ons is het dan ook zeker geen probleem om een band te laten spelen op het feest. Ook andere vormen van live muziek, zoals een saxofonist die met een DJ meespeelt, is mogelijk.

 • Hebben jullie hotelfaciliteiten?

  We hebben geen hotelfaciliteiten of bruidssuite op onze locatie. Wil je in de buurt van Green Village blijven slapen? Dan zijn er verschillende hotels in de directe omgeving, zoals Van der Valk Hotel Utrecht of het Fletcher Hotel Nieuwegein. In het centrum van Utrecht bevinden zich overigens ook leuke en charmante hotels voor bijvoorbeeld de huwelijksnacht!

 • Hebben jullie een sluitingstijd?

  Wij zijn niet gebonden aan een vaste sluitingstijd. Dit betekent dat we kunnen feesten tot in de vroege uurtjes ;-)

 • Hoe worden de dranken verzorgd?

  We werken met een vast binnenlands drankenarrangement op basis van het aantal gasten en de tijdsduur. We serveren de gasten gedurende de dag of avond onbeperkt dranken, zoals Nespresso koffie, diverse theesoorten, frisdranken, water, bier, alcoholvrij bier, rode wijn, witte wijn en rosé wijn.

  Uiteraard is het mogelijk om sterke dranken, zoals gin, rum of vodka af te nemen voor bijvoorbeeld een cocktailbar!

Catering en dranken

Goed eten en drinken, wij houden ervan! En natuurlijk vertellen we graag meer over dat lekkere eten en drinken wat ons keukenteam zelf maakt.

 • Kan ik een tafel reserveren bij jullie?

  Wij zijn een trouw- en evenementenlocatie voor besloten gelegenheden en feesten. Helaas hebben wij dus geen openbaar restaurant waar je een tafel kunt reserveren.

 • Wat is er allemaal mogelijk qua catering?

  In principe is alles mogelijk op het gebied van catering! Ons keukenteam bereidt de lekkerste hapjes en gerechten voor jouw feestelijke bijeenkomst. Van bitterballen tot sushi en van sit down dinner tot barbecue buffet. Ons keukenteam is van alle markten thuis! Meer informatie over ons food & beverages aanbod vind je op onze website of neem hiervoor contact met ons op.

  Omdat wij een full service locatie zijn, is het niet mogelijk om je eigen catering of drank te verzorgen.

 • Mag er eigen catering meegenomen worden?

  Wij zijn een full-service locatie met een eigen keukenteam en verzorgen persoonlijke gelegenheden dan ook inclusief catering. Eigen catering mag daarom niet meegenomen worden.

 • Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?

  Natuurlijk houdt ons keukenteam rekening met eventuele dieetwensen of allergieën van de gasten. Deze ontvangen wij graag minimaal een week voor aanvang van de bruiloft of het feest. Je kunt dit doorgeven aan jouw contactpersoon van Green Village.

 • Hoe worden de dranken verzorgd?

  We werken met een vast binnenlands drankenarrangement op basis van het aantal gasten en de tijdsduur. We serveren de gasten gedurende de dag of avond onbeperkt dranken, zoals Nespresso koffie, diverse theesoorten, frisdranken, water, bier, alcoholvrij bier, rode wijn, witte wijn en rosé wijn.

  Uiteraard is het mogelijk om sterke dranken, zoals gin, rum of vodka af te nemen voor bijvoorbeeld een cocktailbar!

Iets vieren bij Green Village

Heb je een vraag over het vieren van een jubileum, feest of verjaardag bij Green Village? We hebben antwoorden op de meest voorkomende vragen!

 • Voor wat voor feesten kan ik terecht bij jullie?

  Van jubileum tot bruiloft en van verjaardag tot groot familiediner; het kan allemaal bij Green Village. We zijn een sfeervolle evenementenlocatie en bieden de ruimte voor persoonlijke gelegenheden tot 300 gasten. We beschikken over elf ruimtes met elk een eigen look & feel. Zo is er altijd een ruimte die past bij jouw gezelschap en gelegenheid.

 • Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?

  Natuurlijk, je bent van harte welkom voor een locatiebezoek! Locatiebezoeken vinden plaats op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur. Hiervoor kun je een afspraak maken met ons via info@green-village.nl of 030 - 60 39 114.

  Wist je trouwens dat wij meerdere keren per jaar een open avond organiseren voor bruidsparen? Zo kun je samen met je partner de locatie vrijblijvend komen bekijken onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende leveranciers aanwezig. Zo kunnen jullie ook op het gebied van bijvoorbeeld bloemen, taarten en DJ's inspiratie opdoen! Houd onze Facebook op Instagram pagina in de gaten voor de volgende editie.

 • Over hoeveel ruimtes beschikt Green Village?

  Green Village beschikt over elf verschillende ruimtes met elk een eigen look & feel. Zo hebben wij onder andere een glazen orangerie met uitzicht op de tuin, een gezellige bruine kroeg en een stijlvolle wijnbar. Benieuwd naar alle ruimtes? Bekijk hier het ruimte-overzicht.

 • Wat is het maximale aantal gasten dat wij kunnen uitnodigen voor het feest?

  De maximale capaciteit van onze grootste zaal is 300 feestgasten. Er is dan alsnog genoeg ruimte om lekker te kunnen dansen!

 • Is het mogelijk om een band te laten spelen bij jullie?

  Ieder feestje wordt beter met muziek! Bij ons is het dan ook zeker geen probleem om een band te laten spelen op het feest. Ook andere vormen van live muziek, zoals een saxofonist die met een DJ meespeelt, is mogelijk.

 • Hebben jullie een sluitingstijd?

  Wij zijn niet gebonden aan een vaste sluitingstijd. Dit betekent dat we kunnen feesten tot in de vroege uurtjes ;-)

 • Hoe worden de dranken verzorgd?

  We werken met een vast binnenlands drankenarrangement op basis van het aantal gasten en de tijdsduur. We serveren de gasten gedurende de dag of avond onbeperkt dranken, zoals Nespresso koffie, diverse theesoorten, frisdranken, water, bier, alcoholvrij bier, rode wijn, witte wijn en rosé wijn.

  Uiteraard is het mogelijk om sterke dranken, zoals gin, rum of vodka af te nemen voor bijvoorbeeld een cocktailbar!

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Hier vind je antwoorden op vragen rondom onze bereikbaarheid en de toegankelijkheid van Green Village. Zijn we rolstoelvriendelijk (zeker weten!), waar is de fietsenstalling en kan ik gratis parkeren.

 • Wat zijn de adresgegevens van Green Village?

  Green Village is gevestigd aan de Blokhoeve in Nieuwegein. Onze adresgegevens zijn:

  Blokhoeve 7
  3438 LC Nieuwegein

  Plan je route via Google Maps. We hebben ons adres er alvast ingezet.

 • Wat zijn de openingstijden van Green Village?

  We zijn een trouwlocatie en zijn in principe alle dagen van de week geopend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Onze openingstijden hangen dus af van bijvoorbeeld de eindtijd van een bruiloft of feest die wij faciliteren. Heb je een vraag over onze openingstijden? Neem dan contact met ons op!

 • Is Green Village goed te bereiken met de auto?

  Green Village is centraal gelegen net buiten de stadsgrenzen van Utrecht vlakbij de A2, A12 en A27. Je bent vanaf de snelweg binnen een paar minuten bij het NBC. Plan je route via Google Maps.

 • Is er parkeergelegenheid bij Green Village?

  Aan gratis parkeerplek geen gebrek! Op het omheinde parkeerterrein van Green Village is er plek voor 100 auto's. Mocht het terrein vol zijn, dan is er recht voor de deur een openbare, gratis parkeerplaats. Daarnaast is er in de directe omgeving aan het begin van de Blokhoeve nog een groot gratis openbaar parkeerterrein waar plek is voor zo'n 1.200 auto's.

 • Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s?

  In de directe omgeving van Green Village bevinden zich 25 oplaadpunten voor elektrische auto's. Deze bevinden zich aan het begin van het Blokhoeve parkeerterrein.

 • Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?

  Green Village is gemakkelijk te bereiken met het OV. Met de sneltram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij Green Village vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, steek je de weg over richting het NBC Congrescentrum en loop je rechtdoor de Blokhoeve op. Aan het einde van de Blokhoeve loop je direct het terrein van Green Village op. Plan je route via 9292.

 • Is er een fietsenstalling?

  Wanneer je het terrein van Green Village op fietst, vind je aan de rechterhand de fietsenstalling. Dit wordt ook op de borden aangegeven.

 • Is Green Village toegankelijk voor mindervaliden?

  Green Village is toegankelijk voor mindervaliden. Zo hebben wij geen drempels in ons pand en geen smalle gangen.

 • Ik ben iets verloren, hebben jullie gevonden voorwerpen?

  Wanneer wij spullen van onze gasten vinden, bewaren wij dit bij onze gevonden voorwerpen. Ben je iets kwijt geraakt bij Green Village? Neem dan even contact met ons op zodat wij kunnen kijken of het gevonden is.

 • Hebben jullie hotelfaciliteiten?

  We hebben geen hotelfaciliteiten of bruidssuite op onze locatie. Wil je in de buurt van Green Village blijven slapen? Dan zijn er verschillende hotels in de directe omgeving, zoals Van der Valk Hotel Utrecht of het Fletcher Hotel Nieuwegein. In het centrum van Utrecht bevinden zich overigens ook leuke en charmante hotels voor bijvoorbeeld de huwelijksnacht!

 • Hebben jullie een plattegrond?

  Uiteraard hebben wij een plattegrond van onze locatie. Open de plattegrond via de link. Zo krijg je een duidelijk idee van onze locatie!