Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Goed eten en drinken

Goed eten en drinken heeft namelijk een positief effect op de sfeer van de persoonlijke gelegenheid. Eetmomenten zijn dé momenten waarop de gasten samenkomen en gesprekken aangaan. Uitgebreid tafelen met vrienden en familie of een frietje delen tijdens een feest: eten brengt mensen bij elkaar. Chef-kok Robbert zorgt er in ieder geval samen met zijn team voor dat alle gerechten op het juiste moment klaar zijn.

Robbert heeft verschillende borrel- en dinerarrangementen samengesteld zodat er altijd iets is dat past bij jouw wensen en gasten. Van een streetfood walking dinner tot een uitgeserveerd 4-gangendiner en van een uitgebreide borrelspecial tot aan losse borrelhapjes. Er is voor ieder wat wils.

Food & Beverages facts

Een eigen keukenteam
Diner mogelijk tot 250 gasten
Full service locatie
Sfeervolle tuin voor BBQ
Uitgebreide wijnkaart
Nespresso koffie
Drankenarrangementen
Borrel- of dinerarrangementen

Dieetwensen en allergieën

Op onze kaart staan verschillende vis-, vlees- of vegetarische gerechten. Hebben jouw gasten andere dieetwensen of wellicht een allergie? Geef dit dan aan ons door. Het keukenteam van Green Village houdt rekening met alle wensen en past de gerechten hierop aan. Wij willen namelijk dat iedereen zich welkom voelt en lekker kan eten tijdens de bijeenkomst.