Het keukenteam van Green Village staat klaar om voor jouw persoonlijke gelegenheid en gasten de lekkerste gerechten te bereiden. Onder leiding van onze chef-kok Robbert van Dijk kookt ons team gerechten die volledig zijn afgestemd op jouw wensen, het gezelschap en het seizoen. Waarom? Omdat wij goed en lekker eten erg belangrijk vinden.
Goed eten en drinken heeft namelijk een positief effect op de sfeer van de persoonlijke gelegenheid. Eetmomenten zijn dé momenten waarop de gasten samenkomen en gesprekken aangaan. Uitgebreid tafelen met vrienden en familie of een frietje delen tijdens een feest: eten brengt mensen bij elkaar. Chef-kok Robbert zorgt er in ieder geval samen met zijn team voor dat alle gerechten op het juiste moment klaar zijn.
Robbert heeft verschillende borrel- en dinerarrangementen samengesteld zodat er altijd iets is dat past bij jouw wensen en gasten. Van een streetfood walking dinner tot een uitgeserveerd 4-gangendiner en van een uitgebreide borrelspecial tot aan losse borrelhapjes. Er is voor ieder wat wils.
Op onze kaart staan verschillende vis-, vlees- of vegetarische gerechten. Hebben jouw gasten andere dieetwensen of wellicht een allergie? Geef dit dan aan ons door. Het keukenteam van Green Village houdt rekening met alle wensen en past de gerechten hierop aan. Wij willen namelijk dat iedereen zich welkom voelt en lekker kan eten tijdens de bijeenkomst.