Open avond trouwlocatie

Open avond trouwlocatie

De trouwlocatie kiezen is een leuk, maar soms ook een lastig onderdeel van de voorbereidingen. Daarom opent Green Village haar deuren zodat jullie op je gemak onze locatie kunnen ervaren. Kom naar onze open avond op vrijdag 26 januari van 18:00 tot 20:00 uur.

Green Village is een full service locatie en zo ontbreekt het jullie en de gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk. Voor bruiloften geldt een omzetgarantie van € 12.500,-

Aanmelden open avond
Open avond trouwlocatie
Green Village facts

Meld je aan voor de open avond

Kom vrijdag 26 januari van 18:00 tot 20:00 uur bij ons langs samen met je verloofde, ceremoniemeester of andere genodigden om trouwlocatie Green Village te bekijken en te ervaren. We zorgen voor de hapjes en drankjes! Daarnaast zullen er een aantal van onze vaste leveranciers aanwezig zijn zodat jullie direct inspiratie voor de bruidstaart, bloemen, DJ, trouwauto en fotograaf! Meld je aan voor de open avond via het aanmeldformulier.

Sfeervolle ruimtes
Full-service locatie
Centraal en goed bereikbaar
Een vleugje magie
Aanmelden
Locatie voor de hele dag

Van ceremonie tot feest

Lijkt het jullie fantastisch om buiten te trouwen? Bij Green Village speelt het Nederlandse weer geen rol! Bij ons kun je namelijk het hele jaar door het buitengevoel ervaren. Bij zomers weer kun je trouwen in onze tuin, middenin het groen. Zit het weer toch even tegen of wil je liever een winterbruiloft? Dan biedt onze unieke Orangerie de perfecte plek voor jullie bruiloft.

Komen jullie naar de open avond?
Datum: vrijdag 26 januari
Tijd: van 18:00 tot 20:00 uur
Locatie: Blokhoeve 7 in Nieuwegein

Specificaties

Jullie bruiloft bij Green Village

Ceremonie- en feestgasten
Binnen en buiten trouwen
Eigen keukenteam
Live muziek

Impressie van onze locatie

Bruidstaart bruiloft trouwlocatie centraal gelegen Buiten trouwen bij trouwlocatie Congreslocatie Nieuwegein - Green Village ceremonieopstelling trouwlocatie centraal gelegen bedrijfsfeest locatie trouwlocatie voor trouwfeest feest bruiloft

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Kunnen wij onze volledige bruiloft bij jullie vieren?
Hanteren jullie een omzetgarantie?
Mag er eigen catering meegenomen worden?
Wordt er naast onze bruiloft nog een andere bruiloft gehouden?
Naar de FAQ

Jullie bruiloft bij ons?

Zien jullie Green Village wel zitten als locatie voor jullie bruiloft of willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Check beschikbaarheid