Het nieuwe jaar inluiden tijdens een nieuwjaarsborrel

Het nieuwe jaar inluiden tijdens een nieuwjaarsborrel

Het nieuwe jaar op een memorabele manier inluiden? Dat kan met een nieuwjaarsborrel bij Green Village. Op onze locatie kunnen jij en je collega's of relaties volledig verzorgd borrelen en proosten op het nieuwe jaar. Duizenden lampjes, gastvrij personeel, winterse cocktails en lekkere hapjes. Bij ons kun je terecht voor een nieuwjaarsborrel tot wel 300 gasten.

Het nieuwe jaar inluiden tijdens een nieuwjaarsborrel
Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie.

Compleet verzorgde nieuwjaarsborrel

Green Village is een full-service evenementenlocatie. Wat dat precies betekent? Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen bij de organisatie van de nieuwjaarsborrel. Van de ruimte gereed maken tot de gehele culinaire invulling. En van het draaiboek tot aan het uitdelen van het kerstpakket. Zo kun jij als organisator ook genieten van een compleet verzorgde nieuwjaarsborrel. De nieuwjaarsborrel kan bij ons plaats vinden in één van onze dertien ruimtes. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een grote, modern ingerichte feestzaal voor grotere groepen, maar hebben we ook een bruine kroeg waar je tot 40 gasten kunt borrelen. Wil je liever uitzicht op de met duizenden lampjes versierde tuin? Dan past de volledig glazen Orangerie het best.

Onze speciale winterse all-in arrangementen

Als organisator hoef je je bij Green Village geen zorgen te maken over de inkopen. Wij hebben voor uw namelijk een winters arrangement samengesteld. Zo komen jouw gasten niets te kort. En het leukste aan dit alles is natuurlijk ook dat jij achteraf niet blijft zitten met de rommel! Dat ruimen wij allemaal voor je op. 😉 Benieuwd naar onze winterse all-in arrangementen?

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie. Ruimte voor bijna 2000 gasten Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!