Het nieuwe jaar inluiden tijdens een nieuwjaarsborrel

Het nieuwe jaar inluiden tijdens een nieuwjaarsborrel

Het nieuwe jaar op een memorabele manier inluiden? Dat kan met een nieuwjaarsborrel bij Green Village. Op onze locatie kunnen jij en je collega's of relaties volledig verzorgd borrelen en proosten op het nieuwe jaar. Duizenden lampjes, gastvrij personeel, winterse cocktails en lekkere hapjes. Bij ons kun je terecht voor een nieuwjaarsborrel tot wel 300 gasten.

Check beschikbaarheid
Het nieuwe jaar inluiden tijdens een nieuwjaarsborrel
Green Village facts

Eventlocatie met een persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw nieuwjaarsborrel een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village

Compleet verzorgde nieuwjaarsborrel

Winterse borrel koetshuis

Onze speciale winterse all-in arrangementen

Als organisator hoef je je bij Green Village geen zorgen te maken over de inkopen. Wij hebben voor uw namelijk een winters arrangement samengesteld. Zo komen jouw gasten niets te kort. En het leukste aan dit alles is natuurlijk ook dat jij achteraf niet blijft zitten met de rommel! Dat ruimen wij allemaal voor je op. 😉 Benieuwd naar onze winterse all-in arrangementen?

Uitgelicht

Jouw nieuwjaarsborrel bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
Winterse borrel foodtruck
Food & beverages

Full-service

Winterse borrel foodtruck

Green Village is een full-service evenementenlocatie. Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen bij de organisatie van de nieuwjaarsborrel. Van de ruimte gereed maken tot het uitdelen van het kerstpakket. Zo kun jij als organisator ook genieten van een compleet verzorgde nieuwjaarsborrel. De nieuwjaarsborrel kan bij ons plaats vinden in één van onze dertien ruimtes. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een grote, modern ingerichte feestzaal voor grotere groepen, maar hebben we ook een bruine kroeg waar je tot 40 gasten kunt borrelen. Wil je liever uitzicht op de met duizenden lampjes versierde tuin? Dan past de volledig glazen Orangerie het best.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Kerstbijeenkomst borrel op congreslocatie evenementenlocatie nieuwegein Winter food & beverages Borrelplank Koetshuis kerst Winter Village bij Green Village Green Village grote zaal feestopstelling 3 sit down dinner zakelijk diner

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw nieuwjaarsborrel bij ons?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Check beschikbaarheid