Sluit het jaar af met een speciaal kerstdiner

Sluit het jaar af met een speciaal kerstdiner

Lekker eten en Kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een kerstdiner is dan ook het perfecte moment om samen met collega's terug te kijken op het afgelopen jaar en hen te bedanken met een bijzondere avond. Laat je in de watten leggen bij Green Village.

Sluit het jaar af met een speciaal kerstdiner
Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie.

Volledig verzorgd kerstdiner

Of je nu met het managementteam komt dineren of met 250 collega’s, ons gastvrije team staat voor jullie klaar. Wij zijn een full service locatie en nemen graag zoveel mogelijk werk uit handen. Zo hebben wij winterse all-in arrangementen samengesteld zodat jij als organisator kan genieten van een volledig verzorgd kerstdiner. Benieuwd naar onze speciale winterse all-in arrangementen?

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie. Ruimte voor bijna 2000 gasten Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst.

Green Village in kerstsfeer

Ieder jaar dompelen wij Green Village volledig onder in de kerstsfeer. Overal staan grote kerstbomen en onze tuin is versierd met duizenden lampjes. We doen veel voor de juiste sfeer! Green Village beschikt verder over dertien verschillende ruimtes met allemaal hun eigen look & feel. Er is dus altijd een ruimte die past bij jouw gezelschap en wensen. Zo kun je dineren bij de open haard in het Koetshuis of in onze volledig glazen Orangerie met uitzicht op de verlichte tuin.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!