Sluit het jaar af met een speciaal kerstdiner

Sluit het jaar af met een speciaal kerstdiner

Lekker eten en Kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een kerstdiner is dan ook het perfecte moment om samen met collega's terug te kijken op het afgelopen jaar en hen te bedanken met een bijzondere avond. Laat je in de watten leggen bij Green Village.

Check beschikbaarheid
Sluit het jaar af met een speciaal kerstdiner
Green Village facts

Eventlocatie met een persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw evenement een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village

Een memorable avond

zakelijk kerstdiner

Volledig verzorgd

Of je nu met het managementteam komt dineren of met 250 collega’s, ons gastvrije team staat voor jullie klaar. Wij zijn een full service locatie en nemen graag zoveel mogelijk werk uit handen. Zo hebben wij winterse all-in arrangementen samengesteld zodat jij als organisator kan genieten van een volledig verzorgd kerstdiner. Benieuwd naar onze speciale winterse all-in arrangementen?

Uitgelicht

Jouw kerstdiner bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
Sit down kerstdiner eten
Food & beverages

Full-service concept

Sit down kerstdiner eten

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Kerstbijeenkomst volledig verzorgd Winterse borrel koetshuis Kerstbijeenkomst Koetshuis kerst Zakelijke kerstbijeenkomst Kerst bedrijfsfeest Eten rondbrengen op personeelsfeest kerstborrel

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw kerstdiner bij ons?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Check beschikbaarheid