De juiste sfeer voor een kerstborrel samen met collega's

De juiste sfeer voor een kerstborrel samen met collega's

Organiseer een memorabele kerstborrel bij Green Village. Wij hebben alles in huis voor de juiste kerstsfeer! Duizenden lampjes, gastvrij personeel, winterse cocktails en lekkere hapjes. Bij ons kun je terecht voor een kerstborrel tot wel 500 gasten.

Check beschikbaarheid
De juiste sfeer voor een kerstborrel samen met collega's
Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw kerstborrel een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen

Complete kerstborrel

Winterse borrel koetshuis

Geniet van onze winterse all-in arrangementen

Als organisator hoef je je bij Green Village geen zorgen te maken over de inkopen. Wij hebben namelijk onze all-in winterse arrangementen samengesteld. Zo komen jouw gasten niets te kort. En het leukste aan dit alles is natuurlijk ook dat jij achteraf niet blijft zitten met de rommel! Dat ruimen wij allemaal voor je op. 😉

Uitgelicht

Jouw kerstborrel bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
Evenementenlocatie met catering
Food & beverages

Full-service concept

Evenementenlocatie met catering

Green Village is een full service evenementenlocatie. Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen bij de organisatie van de kerstborrel. Van de ruimte gereed maken tot het uitdelen van het kerstpakket. Zo kun jij als organisator ook genieten van een compleet verzorgde kerstborrel. De kerstborrel kan bij ons plaats vinden in één van onze dertien ruimtes. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een grote, modern ingerichte feestzaal voor grotere groepen, maar hebben we ook een bruine kroeg waar je tot 40 gasten kunt borrelen. Wil je liever uitzicht op de met duizenden lampjes versierde tuin? Dan past de volledig glazen orangerie het best.

Meer over ons food

Impressie van onze locatie

Kerst bijeenkomst gedekte tafel medewerker hospitality Kerstbijeenkomst goed verzorgde zakelijke borrel zakelijk kerstdiner nieuwjaarsbijeenkomst Utrecht event locatie Congres bij Green Village

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village geschikt voor bruiloften of particuliere feesten?
Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw kerstborrel bij ons?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Check beschikbaarheid