De juiste sfeer voor een kerstborrel samen met collega's

De juiste sfeer voor een kerstborrel samen met collega's

Organiseer een memorabele kerstborrel bij Green Village. Wij hebben alles in huis voor de juiste kerstsfeer! Duizenden lampjes, gastvrij personeel, winterse cocktails en lekkere hapjes. Bij ons kun je terecht voor een kerstborrel tot wel 500 gasten.

De juiste sfeer voor een kerstborrel samen met collega's
Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie.

Compleet verzorgde kerstborrel

Green Village is een full service evenementenlocatie. Wat dat precies betekent? Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen bij de organisatie van de kerstborrel. Van de ruimte gereed maken tot de gehele culinaire invulling. En van het draaiboek tot aan het uitdelen van het kerstpakket. Zo kun jij als organisator ook genieten van een compleet verzorgde kerstborrel. De kerstborrel kan bij ons plaats vinden in één van onze dertien ruimtes. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een grote, modern ingerichte feestzaal voor grotere groepen, maar hebben we ook een bruine kroeg waar je tot 40 gasten kunt borrelen. Wil je liever uitzicht op de met duizenden lampjes versierde tuin? Dan past de volledig glazen Orangerie het best.

Geniet van onze winterse all-in arrangementen

Als organisator hoef je je bij Green Village geen zorgen te maken over de inkopen. Wij hebben namelijk onze all-in winterse arrangementen samengesteld. Zo komen jouw gasten niets te kort. En het leukste aan dit alles is natuurlijk ook dat jij achteraf niet blijft zitten met de rommel! Dat ruimen wij allemaal voor je op. 😉

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie. Ruimte voor bijna 2000 gasten Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!