Een spetterend jubileum

Een spetterend jubileum

Heb je een mijlpaal te vieren, zoals een 75ste verjaardag of gouden huwelijk? Of je nu een jubileum voor 30 of 300 gasten organiseert: bij Green Village zorgen we ervoor dat iedere gast direct in de juiste stemming komt. Nodig jij de gasten uit, dan regelen wij de rest!

Green Village is een full service locatie en wij werken met all inclusive arrangementen. Zo ontbreekt het jou en jouw gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk.

Check beschikbaarheid
Een spetterend jubileum
Green Village facts

Locatie met persoonlijke touch

Bij Green Village maken we van jouw jubileum een onvergetelijke viering. We denken graag met je mee om jouw wensen en ideeën te realiseren, en stemmen de inrichting en invulling hierop af. De locatie speelt een cruciale rol in het succes van je feest, daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Van begin tot eind, wij staan voor je klaar om alles soepel en perfect te laten verlopen.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village
De Orangerie

Een locatie met een wow-effect

Onze locatie beschikt over verschillende ruimtes voor unieke bruiloften. Zo is de Orangerie bijvoorbeeld een ruimte met een wow-effect. Perfect voor het diner of de ceremonie wanneer jullie liever binnen willen trouwen.

trouwlocatie utrecht
Een succesvolle start

Centraal gelegen locatie

Green Village ligt centraal in Nederland, waardoor gasten uit het hele land ons gemakkelijk en snel kunnen bereiken, zowel met het openbaar vervoer als de auto. De tram vanaf Utrecht Centraal stopt vrijwel voor de deur en onze locatie is vlakbij de A2, A12 en A27. Daarnaast kunnen gasten gratis parkeren op ons eigen terrein of in de directe omgeving. Een goede bereikbaarheid zorgt natuurlijk voor een succesvolle start van jouw jubileumviering!

Evenementenlocatie in Utrecht bijzondere event locatie Evenementenlocatie in Utrecht
Elektrisch laden op parkeerplaats
Uitgelicht

Jouw jubileum bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
Het lekkerste eten maakt ons keukenteam - foodtrends 2023
Food & beverages

Full-service concept

Het lekkerste eten maakt ons keukenteam - foodtrends 2023

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Ontdek hoe jouw jubileum eruit kan zien

Ik wil een
organiseren, voor
gasten
subzalen.

Impressie van onze locatie

Feestlocatie Bedrijfsfeest als afsluiter van congres Wijnproeverij in de Orangerie personeelsfeest Marleen Nieuwegein congreslocatie congrestival feest of verjaardag vieren bij Green Village Borrelplank

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Voor wat voor feesten kan ik terecht bij jullie?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw jubileum bij ons?

Wil je jouw jubileum organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Dominique vertelt er graag meer over.

Dominique
Sales
Informatie aanvragen