Jouw jubileum met een persoonlijke touch

Jouw jubileum met een persoonlijke touch

Heb je een mijlpaal te vieren, zoals een 75ste verjaardag of gouden huwelijk? Of je nu een jubileum voor 10 of 200 gasten organiseert: bij Green Village zorgen we ervoor dat iedere gast direct in de juiste stemming komt. Ons personeel neemt met plezier alle operationele zaken rondom het jubileumfeest uit handen zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten. Nodig jij de gasten uit, dan regelen wij de rest! Green Village is een full service locatie en wij werken met all inclusive arrangementen. Zo ontbreekt het jou en jouw gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk.

Check beschikbaarheid
Jouw jubileum met een persoonlijke touch
Green Village facts

Eventlocatie met een persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw jubileum een succes wordt. We denken graag mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt, is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village

Genieten in een sfeervolle setting

Bij Green Village beschikken we over verschillende unieke ruimtes voor jouw jubileum. Deze ruimtes hebben ieder een andere uitstraling waardoor er altijd een passende optie is. Wat denk je bijvoorbeeld van de authentieke bruine kroeg in het Koetshuis, de Orangerie met 360 graden view over de tuin of de stijlvolle Winebar voor een intieme borrel? Met onze uitgebreide kaart en een ruim drankenaanbod genieten al jouw gasten. Je hebt keuze uit verschillende arrangementen voor jouw jubileum. Ons keukenteam is voortdurend op zoek naar nieuwe culinaire hoogstandjes. Heb je al iets in gedachten? Onze chef-kok Robbert en zijn team geven graag invulling aan jouw wensen. ‘Dat staat niet op het menu’ kennen we niet bij Green Village.

Vergeet niet te feesten: vier je successen

Jubileum vieren nabij Utrecht

Green Village ligt centraal in het land met diverse uitvalswegen om de hoek. De auto parkeer je voor de deur op onze gratis parkeerplaatsen. In een mum van tijd ben je op de snelweg of stap je op de tram richting Utrecht Centraal. Het rustige gevoel van een landelijke omgeving, met de voordelen en bereikbaarheid van de Randstad. Samen met jou kijken we naar de invulling van het jubileum zodat we er een succes van kunnen maken. Ons enthousiaste team legt jouw gasten gedurende het feest in de watten en zorgt dat zij met een lach naar huis gaan. Dat is pas echt genieten!

verjaardag vieren op eventlocatie Winter orangerie gezellig verjaardag vieren op eventlocatie
Drank op personeelsfeest
Uitgelicht

Jouw jubileum bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
eventlocatie green village
Food & beverages

Full-service concept

eventlocatie green village

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Een onvergetelijke ervaring

Bedrijfsfeest als afsluiter van congres Unieke bedrijfsfeestlocatie Eten rondbrengen op personeelsfeest Wijnproeverij in de Orangerie personeelsfeest Nieuwegein congreslocatie Kerstbijeenkomst volledig verzorgd Borrel organiseren Green Village glokaal eten

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Voor wat voor feesten kan ik terecht bij jullie?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw jubileum bij ons?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Check beschikbaarheid