Jouw jubileum met een persoonlijke touch

Jouw jubileum met een persoonlijke touch

Heb je een mijlpaal te vieren, zoals een zilveren of gouden huwelijk? Of je nu een jubileum voor 10 of 200 gasten organiseert: bij Green Village zorgen we ervoor dat iedere gast direct in de juiste stemming komt. Ons personeel neemt met plezier alle operationele zaken rondom het jubileumfeest uit handen zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten. Nodig jij de gasten uit, dan regelen wij de rest! Green Village is een full service locatie en wij werken met all inclusive arrangementen. Zo ontbreekt het jou en jouw gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk.

Jouw jubileum met een persoonlijke touch
Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie.

Genieten in een sfeervolle setting

Bij Green Village beschikken we over verschillende unieke ruimtes voor jouw jubileum. Deze ruimtes hebben ieder een andere uitstraling waardoor er altijd een passende optie is. Wat denk je bijvoorbeeld van de authentieke bruine kroeg in het Koetshuis, de Orangerie met 360 graden view over de tuin of de stijlvolle Winebar voor een intieme borrel? Met onze uitgebreide kaart en een ruim drankenaanbod genieten al jouw gasten. Je hebt keuze uit verschillende arrangementen voor jouw jubileum. Ons keukenteam is voortdurend op zoek naar nieuwe culinaire hoogstandjes. Heb je al iets in gedachten? Onze chef-kok Robbert en zijn team geven graag invulling aan jouw wensen. ‘Dat staat niet op het menu’ kennen we niet bij Green Village.

Jubileum vieren nabij Utrecht

Green Village ligt centraal in het land met diverse uitvalswegen om de hoek. De auto parkeer je voor de deur op onze gratis parkeerplaatsen. In een mum van tijd ben je op de snelweg of stap je op de tram richting Utrecht Centraal. Het rustige gevoel van een landelijke omgeving, met de voordelen en bereikbaarheid van de Randstad. Samen met jou kijken we naar de invulling van het jubileum zodat we er een succes van kunnen maken. Ons enthousiaste team legt jouw gasten gedurende het feest in de watten en zorgt dat zij met een lach naar huis gaan. Dat is pas echt genieten!

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie. Ruimte voor bijna 2000 gasten Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!