Ons eventadvies

Jouw bijeenkomst:

Een training voor 10-24 personen zonder subzalen.

Een training organiseren op een bijzondere locatie midden in het groen? Bij Green Village kom je samen in een ontspannen sfeer op een landelijke, centraal gelegen plek. Geef een boost aan jouw training en ga voor de beste resultaten bij Green Village. Green Village is een unieke eventlocatie met een grote, groene tuin en 11 verschillende ruimtes. Van glazen orangerie tot bruine kroeg, er is altijd een ruimte die past bij jouw bijeenkomst.

We willen ervoor zorgen dat jij de beste resultaten neer kunt zetten tijdens de training. Daarom nemen wij zoveel mogelijk uit handen. Wij hebben de nodige audiovisuele middelen in huis en denken graag met je mee over de verdere invulling van de bijeenkomst.

Ruimtes voor jouw training

De onderstaande ruimtes passen het beste bij jouw opgegeven wensen. De voorgestelde ruimtes zijn geschikt voor kleinere trainingen en beschikken altijd over een pauzeruimte.

De juist opstelling

Al onze trainingsruimtes beschikken over een presentatie set-up. Deze bestaat uit een groot LED-scherm met alle benodigde kabels om een laptop aan te sluiten. Eventueel geluid kan afgespeeld worden via het scherm of in sommige ruimtes via de aanwezige geluidsinstallatie. Verder is de ruimte voorzien van een flip-over met stiften en comfortabel meubilair.

Eventcatering Green Village
Food & beverages

Full-service concept

Eventcatering Green Village

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food
Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter. Om een zo duurzaam mogelijk event te faciliteren, doen we uiteenlopende zaken. Ben je benieuwd naar ons hele duurzaamheidsbeleid? Lees dan verder via de knop.

Zonnepanelen
LED- verlichting en schermen
Duurzame eventcatering
No waste policy
Lees meer

Impressie van de ruimtes

We faciliteren als familiebedrijf al meer dan 30 jaar zakelijke trainingen. Naast de ruimtes en techniek, staat er zowel voor, tijdens als na een bijeenkomst een heel team voor je klaar om van jouw bijeenkomst een succes te maken.

inspirerende vergaderlocatie utrecht Green Village - congres- en evenementenlocatie meetingroom bij vergaderlocatie utrecht IMG_1477 Koetshuis cabaretopstelling (3) Winebar carre opstelling (2) Green Village 1, ronde zits ABF211110_0024
Reviews

Opdrachtgevers aan het woord

A.A.S. Schadeherstel

Vergadering ● november 2023

Top locatie! Goede service, echt een aanrader.

9

Uitstraling van de locatie

9

Culinaire invulling

9

Service en gastvrijheid

Crayon B.V.

Meeting ● januari 2023

We hebben uitstekende service ervaren en een snelle opvolging in geval van vragen. Het team is zeer proactief. Green Village is zeker voor herhaling vatbaar voor een volgende meeting.

7

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

ICI Paris XL

Meeting ● juni 2023

Wij hebben een trainingsmeeting bij Green Village georganiserd. Het team van Green Village is zeer professioneel en geduldig.

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Delta Netwerk

Workshop ● februari 2023

Green Village is een zeer fijne locatie. Er werken bijzonder vriendelijke medewerkers en de service is uitstekend!

8

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

ANWR-GARANT

Meeting ● januari 2023

Wij zijn erg te spreken over deze prachtige locatie. Alle collega's waren zeer positief over het vriendelijke team. Wij komen zeker terug!

8

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Apostolisch Genootschap

Congres ● september 2023

Jullie brengen voor deelnemers en organisatie het event naar een hoger niveau middels jullie betrokkenheid, vriendelijkheid en pro-activiteit.

9

Uitstraling locatie

10

Culinaire invulling

10

Service en gastvrijheid

Ballast Nedam

Medewerkersbijeenkomst ● december 2022

Bij Green Village is er sprake van een fijne service en totale ontzorging. Heel fijn dat er ook last-minute rekening gehouden kan worden met speciale wensen.

9

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Cloudteam Company B.V.

Congres ● april 2023

Van voorbereiding tot het event: alles was tot in de puntjes geregeld. De locatie is geweldig en heeft menig mond doen openvallen. Ons event is mede door de locatie, het team van Green Village en de uitstekende verzorging een succes geweest.

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Jouw training bij Green Village?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jouw volgende training? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het organiseren van een training bij ons op locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Beschikken de zalen over pauzeruimtes?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Is parkeren bij Green Village gratis?
Hebben jullie een bewaakte garderobe?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jouw bijeenkomst organiseren bij Green Village of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Stuur een bericht
Dominique
Sales

Dit advies in jouw mail