Ons eventadvies

Jouw bijeenkomst:

Een verjaardag of feest voor 20-49 personen zonder subzalen.

Iets te vieren? Een verjaardagsfeest, jubileum of een welkom-terug-feest na een lange reis? Bij Green Village houden wij van goede feestjes. Daarom ontvangen we jou en je gasten graag en verzorgen we een knallend feest op onze locatie. Nodig jij de gasten uit? Dan regelen wij de rest.

Green Village is een full service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo ontbreekt het jou en jouw gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk.

Alle ruimte voor jouw feest

Jouw feest kan afhankelijk van het gastenaantal plaatsvinden in onderstaande ruimtes. De voorgestelde ruimtes zijn uiteraard voorzien van comfortabel meubilair en een geluidsinstallatie.

Genieten zonder zorgen

Bij Green Village kun je zonder zorgen genieten van jouw feest. Aan alles is namelijk gedacht. Van de inrichting en decoratie tot de culinaire invulling. Uiteraard afgestemd op jouw wensen. Jouw verjaardag kan plaatsvinden in ons Koetshuis. Daar hebben we een grotere ruimte en een bruine kroeg. En het mooie is; wij ruimen na afloop op!

Koetshuis 2
Koetshuis 1
Specificaties

Jouw feest bij Green Village

Feestgasten
Binnen en buiten
Eigen keukenteam
Live muziek
feest of verjaardag vieren bij Green Village
Food & beverages

Full-service concept

feest of verjaardag vieren bij Green Village

We houden van lekker eten en drinken. Daarom hebben wij een eigen keukenteam dat iedere dag de lekkerste fooditems klaarmaakt. Van een sit down dinner tot borrelhapjes en van een smakelijke barbecue tot een frietje aan het einde van de avond. We werken met hospitalitypakketten, wat alles bevat op het gebied van services en de culinaire invulling. Zo kun je er altijd vanuit gaan dat alles optimaal verzorgd is voor jouw gasten.

Meer over ons food
Duurzame eventlocatie

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter. Om een zo duurzaam mogelijk feest te faciliteren, doen we uiteenlopende zaken. Ben je benieuwd naar ons hele duurzaamheidsbeleid? Lees dan verder via de knop.

Zonnepanelen
LED- verlichting en schermen
Duurzame eventcatering
No waste policy
Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Impressie van onze locatie

We faciliteren al jarenlang met veel liefde unieke verjaardagen en feesten. Naast de ruimtes en aankleding, staat er zowel voor, tijdens als na een feest een heel team voor je klaar om van jouw feest een succes te maken.

informele event locatie Zakelijke borrel food en beverages aanbod ABF230913_0022 feest of verjaardag vieren op eventlocatie Marleen centraal gelegen bedrijfsfeest locatie zakelijk feest feest bruiloft

Jouw feest bij Green Village?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jouw verjaardag? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over onze locatie of de mogelijkheden op onze locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hanteren jullie een omzetgarantie?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Is drank op nacalculatie mogelijk?
Is parkeren bij Green Village gratis?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jouw feest organiseren bij Green Village of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Stuur een bericht
Dominique
Sales

Dit advies in jouw mail