Ons eventadvies

Jouw bijeenkomst:

Een congres voor 100-250 personen met subzalen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor je congres? Green Village is een unieke locatie door haar diversiteit in type ruimtes. Van een glazen Orangerie tot een bruine kroeg. Bij Green Village kun je terecht voor congressen tot wel 250 gasten in theateropstelling.

We willen ervoor zorgen dat jij de beste resultaten neer kunt zetten tijdens het congres. Daarom nemen wij zoveel mogelijk uit handen. Wij hebben de nodige audiovisuele middelen in huis en denken graag met je mee over de verdere invulling van de bijeenkomst.

Ruimtes voor jouw congres

De onderstaande ruimtes passen het beste bij jouw opgegeven wensen. De voorgestelde ruimtes zijn geschikt voor de plenaire sessie en worden bij ons altijd gecombineerd met een hospitality ruimte en subzalen.

Subzalen

Subzalen voor jouw congres

De plenaire ruimte wordt bij ons altijd gecombineerd met subzalen die passen bij jouw gastenaantal. De subzalen hebben een capaciteit van 16 tot 60 gasten in theateropstelling. Alle subruimtes zijn uiteraard voorzien van een presentatie set-up, comfortabel meubilair en daglicht.

vergaderen voor inspiratie Vergaderlocatie nabij Utrecht vergaderen voor inspiratie
Congreslocatie Nieuwegein

AV-techniek

Onze congresruimte is uiteraard voorzien van de juiste AV-techniek. Zo beschikt onze grootste ruimte over maar liefst 4 grote LED-schermen en is er altijd geluidsversterking aanwezig. De opstelling in de zaal kunnen we trouwens naar wens neerzetten.

food & beverages Green Village
Food & beverages

Full-service concept

food & beverages Green Village

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food
Duurzame eventlocatie

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter. Om een zo duurzaam mogelijk event te faciliteren, doen we uiteenlopende zaken. Ben je benieuwd naar ons hele duurzaamheidsbeleid? Lees dan verder via de knop.

Zonnepanelen
LED- verlichting en schermen
Duurzame eventcatering
No waste policy
Lees meer

Alles voor een succesvol congres

We faciliteren al meer dan 30 jaar zakelijke congressen. Naast de ruimtes en techniek, staat er zowel voor, tijdens als na een congres een heel team voor je klaar om van jouw congres een succes te maken.

Congreslocatie plenaire zaal Green Village - congres- en evenementenlocatie Nieuwegein congreslocatie Flexibele opstelling bij vergaderlocatie Utrecht Uitgebreide zakelijke lunch eventdoelstellingen Event uitverkopen Congreslocatie met cabaretopstelling
Reviews

Opdrachtgevers aan het woord

NVFG

Congres ● december 2023

Prachtige locatie met goed en vriendelijk personeel, onwijs lekker en goed eten en genoeg parkeer gelegenheid. Echt een aanrader!

10

Uitstraling van de locatie

10

Culinaire invulling

10

Service en gastvrijheid

Apostolisch Genootschap

Congres ● september 2023

Jullie brengen voor deelnemers en organisatie het event naar een hoger niveau middels jullie betrokkenheid, vriendelijkheid en pro-activiteit.

9

Uitstraling locatie

10

Culinaire invulling

10

Service en gastvrijheid

ElipsLife

Congres ● mei 2023

Green Village is een perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Het is erg fijn dat het gelegen is op zo'n centrale plek.

10

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

IFS

Congres ● juni 2023

Green Village is een prachtige locatie met goede verzorging en kunt er ook nog eens gratis parkeren. Een aanrader wat ons betreft!

9

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Cloudteam Company B.V.

Congres ● april 2023

Van voorbereiding tot het event: alles was tot in de puntjes geregeld. De locatie is geweldig en heeft menig mond doen openvallen. Ons event is mede door de locatie, het team van Green Village en de uitstekende verzorging een succes geweest.

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

AstraZeneca

Congres ● mei 2023

Het is gewoon een prachtige locatie met geweldige verzorging qua eten en service.

10

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

ValueBlue

Zakelijke bijeenkomst ● maart 2023

Wat een superlocatie! Vooraf krijg je snelle reactie op vragen en tijdens het event een zeer pro-actieve service. Ook de locatie van de borrel paste perfect bij de doelgroep.

8

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Jouw congres bij Green Village?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jouw volgende congres? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het organiseren van een congres bij ons op locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is de locatie geschikt voor een congres met subsessies?
Wat is de maximale capaciteit voor een congres?
Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Is er parkeergelegenheid bij Green Village?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jouw congres organiseren bij Green Village of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Stuur een bericht
Dominique
Sales

Dit advies in jouw mail