Ons eventadvies

Jouw bijeenkomst:

Een bruiloft voor 30-250 personen zonder subzalen.

Dit is jullie dag. Jullie bruiloft. Aan deze dag moet je later kunnen terugdenken met de gedachte: wat was dat een tof feest! Het moet een dag zijn waarop alles klopt en waarop jullie écht kunnen genieten van elkaar en jullie gasten. De mooiste dag van je leven verdient de mooiste locatie.

Green Village is een full service locatie en zo ontbreekt het jullie en de gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen. Eigen catering of dranken meenemen is bij ons dan ook niet mogelijk.

Alle ruimte voor jullie bruiloft

Voor jullie bruiloft heb je bij ons altijd exclusief gebruik van onze hoofdlocatie. Er zijn dus geen andere bruidsparen. Zo hebben jullie alle ruimte voor de ceremonie, de taart en toost, de borrel, het diner en het feest!

Locatie voor de hele dag

Van ceremonie tot feest

Bij Green Village kun je het hele jaar door jullie bruiloft vieren. Van ceremonie tot het feest, binnen of buiten. Dankzij de veelzijdigheid van onze locatie, speelt het Nederlandse weer tijdens jullie bruiloft geen rol. In onze glazen Orangerie heb je namelijk het hele jaar door het buitengevoel.

Trouwen bij Green Village en diner tijdens bruiloft trouwen bij Green Village Trouwen bij Green Village en diner tijdens bruiloft
Trouwfeest
Specificaties

Jullie bruiloft bij Green Village

Ceremonie- en feestgasten
Binnen en buiten trouwen
Eigen keukenteam
Live muziek
dineren tijdens jullie bruiloft
Food & beverages

Full-service concept

dineren tijdens jullie bruiloft

We houden van lekker eten. Daarom hebben wij een eigen keukenteam dat iedere dag de lekkerste fooditems klaarmaakt. Van een sit down dinner tot borrelhapjes en van een smakelijke barbecue tot een frietje aan het einde van de avond. We werken met hospitalitypakketten, wat alles bevat op het gebied van services en de culinaire invulling. Zo kun je er altijd vanuit gaan dat alles optimaal verzorgd is voor jouw gasten.

Meer over ons food
Duurzame trouwlocatie

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter. Om een zo duurzaam mogelijke bruiloft te faciliteren, doen we uiteenlopende zaken. Ben je benieuwd naar ons hele duurzaamheidsbeleid? Lees dan verder via de knop.

Zonnepanelen
LED- verlichting en schermen
Duurzame eventcatering
No waste policy
Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Impressie van onze locatie

We faciliteren al jarenlang met veel liefde unieke bruiloften. Naast de ruimtes en aankleding, staat er zowel voor, tijdens als na een bruiloft een heel team voor je klaar om van bruiloft een succes te maken.

Bruidstaart bruiloft trouwlocatie centraal gelegen Buiten trouwen bij trouwlocatie ABF230913_0022 ceremonieopstelling trouwlocatie centraal gelegen bedrijfsfeest locatie trouwlocatie voor trouwfeest feest bruiloft

Jullie bruiloft bij Green Village?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jullie bruiloft? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over onze locatie of de mogelijkheden op onze locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Kunnen wij onze volledige bruiloft bij jullie vieren?
Wat is er allemaal mogelijk qua catering op onze bruiloft?
Wat is het maximale aantal daggasten voor een bruiloft?
Hanteren jullie een omzetgarantie?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jullie bruiloft organiseren bij Green Village of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Stuur een bericht
Dominique
Sales

Dit advies in jouw mail