Een knallend personeelsfeest organiseren

Een knallend personeelsfeest organiseren

Wil je een personeelsfeest organiseren? Bijvoorbeeld om de bedrijfssuccessen te vieren met het hele team? Dan ben je bij Green Village aan het juiste adres. Met onze diversiteit aan type ruimtes, hebben wij voor ieder soort personeelsfeest een passende ruimte. Zo kun je in de glazen Orangerie het buitengevoel binnen beleven, maar ook in onze moderne evenementenzalen organiseren we met jou een knallend feest. Of wil je liever een informele setting? Dan ben je van harte welkom in ons Koetshuis of de Kroeg. En dat allemaal middenin het groen.

Een knallend personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest in stijl

Hoe wil jij jouw personeelsfeest vormgeven? Optredens van bekende artiesten? Een zesgangen walking dinner? Een specifiek thema om onze locatie mee aan te kleden? Het team ervaren professionals van Green Village denkt graag met je mee. Met onze verschillende stijlen ruimtes, hebben we altijd een ruimte die past bij jouw feest. Of je nu binnen of buiten wilt feesten. Ons team zorgt er met plezier voor dat jouw gasten niets tekortkomen.

Gedekte tafel personeelsfeest Eten rondbrengen op personeelsfeest Gedekte tafel personeelsfeest
Eten op personeelsfeest

Personeelsfeest met borrelplank of luxe diner

Green Village is een feestlocatie waar het je aan niets hoeft te ontbreken. Onze chef-kok Robbert en zijn keukenteam zorgen graag voor een heerlijk menu waar jouw gasten blij van worden. Van borrelhapjes tot luxe walking dinner en van een koud tapbiertje tot aan een gin tonic. Of wat dacht je van een uitgebreid BBQ-menu, bereid op onze Green Egg barbecues? Alles kan. Ook de aankleding en inrichting van de ruimtes passen we op jouw wensen aan. Zo kun jij doen wat er écht toe doet: genieten van een onvergetelijk feest met je collega's.

Het Green Village team

Ons volledige team staat voor je klaar

Laura
Floormanager
Robbert
Keuken
Dominique
Sales
Marleen
Hospitality

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Is er parkeergelegenheid bij Green Village?
Is Green Village goed te bereiken met de auto?
Wat is de maximale capaciteit voor een bedrijfsfeest?
Wat doet Green Village op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Zien jullie Green Village wel zitten als locatie voor jullie bruiloft of willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dominique.

Dominique
Sales
Neem contact op met Dominique