Een congres in festivalsfeer

Een congres in festivalsfeer

De festivalisering van zakelijke congressen is niet meer weg te denken. Geef gasten een echte beleving met een congrestival bij Green Village. Combineer de verschillende ruimtes met foodtrucks in de tuin voor de ultieme festivalbeleving. Bij Green Village kun je terecht voor congrestivals tot 250 gasten.

Een congres in festivalsfeer
Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie.

Volledig verzorgd congrestival

Wil jij jouw gasten echt onderdompelen in een volledige experience? Organiseer dan een congrestival waarin je jouw gasten meer biedt dan alleen een goed programma. Bij een congrestival draait alles om beleven. Van de uitstraling van de ruimtes tot aan de culinaire invulling en hoe dit eruit ziet. Bij Green Village toveren wij jouw congres om in festivalsfeer met foodtrucks in de tuin, hippe hapjes en sapjes en bijzondere subsessieruimtes. We hebben elf verschillende ruimtes. Van bruine kroeg tot aan een glazen Orangerie. Al onze ruimtes zijn met zorg ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals de nodige audiovisuele middelen, klimaatcontrole en snelle wifi.

Congrestival op een centraal gelegen locatie

We richten onze locatie graag in zoals jij dat wilt. Geheel in festivalsfeer met foodtrucks in de tuin, een subsessieruimte met zitzakken of een key note in de glazen Orangerie. We horen graag wat de wensen zijn en bespreken de mogelijkheden voor een congres in festivalsfeer. Een optimale bereikbaarheid van de locaties is belangrijk voor de gasten. Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij de A2, A12 en A27. Gasten kunnen gratis voor de deur parkeren. Ook het OV stopt om de hoek. Met de sneltram ben je binnen 19 minuten bij Green Village vanaf Utrecht Centraal. Bij Green Village heb je het gemak van de bereikbaarheid van de Randstad in een rustige, landelijke omgeving.

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie. Ruimte voor bijna 2000 gasten Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw bijeenkomst.

Een onvergetelijke ervaring

Organiseer samen met het NBC een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen over de Grand Hall? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Stephanie helpt je graag verder!