Een congres in festivalsfeer

Een congres in festivalsfeer

De festivalisering van zakelijke congressen is niet meer weg te denken. Geef gasten een echte beleving met een congrestival bij Green Village. Combineer de verschillende ruimtes met foodtrucks in de tuin voor de ultieme festivalbeleving. Bij Green Village kun je terecht voor congrestivals tot 250 gasten.

Check beschikbaarheid
Een congres in festivalsfeer
Green Village facts

Eventlocatie met een persoonlijke touch

Bij Green Village zorgen we er graag samen met jou voor dat jouw congrestifal een succes wordt. We denken met plezier mee over hoe je jouw doelstellingen behaalt en hier stemmen we de inrichting en invulling op af. De locatie waar jouw event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je evenement.

Full-service locatie
Unieke eventlocatie
Ruime capaciteit
Centraal gelegen
Meer over Green Village

Volledig verzorgd congrestival

Zomer foodtruck terras

Congrestival op een centraal gelegen locatie

We richten onze locatie graag in zoals jij dat wilt. Geheel in festivalsfeer met foodtrucks in de tuin, een subsessieruimte met zitzakken of een key note in de glazen Orangerie. We horen graag wat de wensen zijn en bespreken de mogelijkheden voor een congres in festivalsfeer. Een optimale bereikbaarheid van de locaties is belangrijk voor de gasten. Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij de A2, A12 en A27. Gasten kunnen gratis voor de deur parkeren. Ook het OV stopt om de hoek. Met de sneltram ben je binnen 19 minuten bij Green Village vanaf Utrecht Centraal. Bij Green Village heb je het gemak van de bereikbaarheid van de Randstad in een rustige, landelijke omgeving.

Congreslocatie Ruimte voor congres Congreslocatie
Borrelplank
Uitgelicht

Jouw congrestival bij Green Village

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Live muziek
Nieuwe trend congrestival
Food & beverages

Full-service concept

Nieuwe trend congrestival

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Eten op personeelsfeest congrestival Congres organiseren Zomerse bijeenkomst buiten sfeer congreslocatie in provincie utrecht - nieuwegein congreslocatie met buiten mogelijkheden Zakelijke borrel food en beverages aanbod Zelfstandig werkend kok

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?
Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?
Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?
Is er een plattegrond van de locatie?
Naar de FAQ

Jouw congrestival bij ons?

Wil je jouw evenement organiseren bij Green Village, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Yentl.

Yentl
Sales
Check beschikbaarheid