Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Sfeervolle zomers bijeenkomst

Bij Green Village ben je aan het juiste adres voor een sfeervolle, zomerse bijeenkomst. Zo kun je in een informele setting samen met je collega’s of relaties de zomer inluiden of na de vakantie samenkomen voor een zomerse kick-off. Wij zijn hiervoor de gehele zomer geopend! Uiteraard mixen wij business met pleasure en kun je in onze grote tuin genieten van een volledig verzorgde borrel of een smakelijk barbecue-diner. Wij zijn een full-service locatie en ons ervaren team neemt dan ook de organisatie uit handen zodat ook jij kunt genieten van de zomerse bijeenkomst.

Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Ook het OV stopt om de hoek. Bovendien parkeer je bij ons gewoon voor de deur, helemaal gratis. De voordelen van de Randstad met het rustieke en sfeervolle gevoel van een landelijke omgeving.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Parkeren

Kick-off meeting op een top locatie

We hebben onze kick-off meeting gehad bij Green Village voor het nieuwe jaar met ons team van Traffic & More. Wij zijn netjes ontvangen en alles was keurig voor ons geregeld. Wat een TOP locatie. Green Village bedankt!

10 Ruimtes
8 Culinair
9 Service

Klanten konden ontspannen netwerken

"Het is een ontzettend mooie locatie en onze klanten waren onder de indruk. Daarnaast was alles goed verzorgd. Naast de hapjes en drankjes was er ook over de aankleding goed nagedacht. Klanten konden ontspannen met elkaar netwerken tijdens onze netwerkbijeenkomst."

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Service

Personeelsbijeenkomst op een top-locatie

"Prachtige locatie, zeer hartelijk personeel, uitstekende service en ook op culinair gebied alles voor elkaar. Afspraken worden nagekomen en aan alle wensen en eisen kon worden voldaan. Ook al onze gasten waren zeer content met deze top-locatie."

9 Ruimtes
8 Service
8 Food

Professionele kick-off bijeenkomst

"We hebben Green Village ervaren als professioneel en luxe. Onze kick-off kwam goed tot zijn recht in de overzichtelijke en mooie zaal met hoogstaande apparatuur. Vriendelijke en behulpzame begeleiding van het personeel en goed eten en drinken maakten de dag van Wolfram Chain compleet."

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Relatie-event op een prachtige locatie

"In het najaar hebben wij bij Green Village een event georganiseerd voor onze klanten en prospects. Een prachtige, lichte locatie waar alles tot in detail prachtig is ingericht. Het contact met Green Village vooraf en tijdens ons event was heel plezierig. Alles liep op rolletjes en de culinaire invulling was heel erg goed. Mede dankzij deze locatie, het personeel en de catering is ons event super verlopen!"

Specificaties

Full-service locatie
Eigen keukenteam
Capaciteit tot 500 gasten
Zomers arrangement voor borrel & BBQ
Sfeervolle tuin
Meedenken over invulling
Gratis parkeren
Ervaren team eventprofessionals

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw zomerse bijeenkomst? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Zomerse culinaire mogelijkheden

Iedere bijeenkomst sluit je bij ons gezellig af met een zomerse borrel of barbecue-diner. Van bittergarnituur tot de lekkerste (vega) hamburgers en van een koud biertje tot een ijsje als dessert. Chef-kok Robbert en zijn team bereiden met liefde alle food & drinks voor jouw gasten en geven het een zomers tintje.

Dus proost samen met je collega’s of relaties met een lekker drankje terwijl onze keukenbrigade op de Green Egg en Weber barbecues de gerechten bereidt.

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging