Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Ongedwongen, smakelijk en gezellig

Lekkere barbecuegerechten, een goede sfeer en optimale gastvrijheid. Dat zijn wat ons betreft de drie hoofdingrediënten voor een geslaagde zakelijke barbecue. De drie ingrediënten die bij ons standaard op de kaart staan. Geniet van de lekkerste gerechten op onze buitenterrassen of in onze volledig glazen Orangerie. Proost met je relaties met een lekker drankje terwijl onze keukenbrigade op de Green Egg en Weber barbecues de gerechten bereidt.

Wat opdrachtgevers
over ons zeggen

9 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter borrel | Nederlandse Vereniging KNO

"Er was genoeg plek voor alle deelnemers met 1,5 meter afstand. Fijn dat er zo'n creatieve oplossing was voor de borrelhapjes! De service was prima en dank voor de flexibiliteit bij het serveren van het diner."

8 Ontvangst
8 Ontvangst
8 Service

1,5 meter vergadering | Universiteit Utrecht

"De ontvangst, service en indeling van de ruimte was goed. De gasten voelden zich veilig en welkom."

8 Ontvangst
9 Catering
9 Service

1,5 meter vergadering | A&O Fonds Gemeenten

"De bijeenkomst was super geregeld. Het was wel even wennen met alle maatregelen, maar heel begrijpelijk allemaal. De gasten hebben de bijeenkomst erg goed ervaren. De lunch in de lunchbox was zelfs een beetje te veel."

10 Culinair
9 Service
9 Ruimtes

1,5 meter bijeenkomst | Focusplaza

"Ondanks de 1,5 meter was het ontvangst zeer gastvrij en werd er goed ingespeeld op de nieuwe situatie. Complimenten! Erg mooie locatie en prettige samenwerking."

8 Food
8 Ruimtes
9 Service

1,5 meter bijeenkomst | Meant2B

"Meant2B heeft met 26 collega's geborreld en gedineerd bij Green Village. Door de maatregelen was de bijeenkomst in een grotere ruimte, de Orangerie. Dat is een prima locatie!"

9 Service
8 Ruimtes
9 Culinair

Personeelsbijeenkomst tot in de puntjes verzorgd

"Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij Green Village. Van voortraject tot uitvoering, alles is tot in de puntjes verzorgd. Mooie ruimtes, van alle gemakken voorzien! Catering is top! We komen terug :-)"

9 Ruimtes
10 Culinair
10 Service

Een aanrader voor zakelijke bijeenkomsten

"Green Village is een fantastische locatie. Zowel binnen als in de heerlijke tuin. Ze serveren een smakelijke lunch en ze hebben hier echt begrepen wat hospitality is. Een aanrader voor trainingen, workshops, personeelsbijeenkomsten of andere zakelijke bijeenkomsten"

9 Ruimtes
10 Service
10 Bereikbaarheid

Compleet verzorgd zakelijk evenement

"De middag/avond was voor ons zeer compleet door de combinatie van een prachtige locatie, zeer competent en vriendelijk personeel en heerlijke hapjes en BBQ. Ook al was het weer slecht, in de orangerie waan je je gewoon buiten mede door de mooie ligging en tuin."

10 Ruimtes
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Goed bereikbare locatie voor een borrel

"Als je een bijeenkomst organiseert in deze prachtige, sfeervolle, goed bereikbare, locatie ontbreekt het je aan niets. Het personeel denkt mee, is vriendelijk, gastvrij én behulpzaam tot in de puntjes. Op culinair gebied is aan alles gedacht: heerlijke smaak, goede kwaliteit en mooie presentatie."

10 Service
10 Bereikbaarheid
10 Parkeren

Kick-off meeting op een top locatie

We hebben onze kick-off meeting gehad bij Green Village voor het nieuwe jaar met ons team van Traffic & More. Wij zijn netjes ontvangen en alles was keurig voor ons geregeld. Wat een TOP locatie. Green Village bedankt!

Specificaties

Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Barbecue tot wel 300 gasten
Uitgebreide drankenkaart
Full service locatie
Diverse audiovisuele middelen
Ervaren team eventprofessionals
Live muziek mogelijk
Boerderijdieren inbegrepen
Sfeervolle tuin
Gratis parkeren
Centraal gelegen

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid van Green Village checken voor een barbecue voor het personeel of relaties? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Barbecue organiseren in de Randstad

Wij gaan graag in gesprek over de juiste invulling en setting voor jouw zakelijke barbecue. Een ding is zeker: wanneer je een barbecue wil organiseren, ben je bij Green Village aan het juiste adres. We doen er alles aan om jouw gasten met een brede lach naar huis te laten gaan.

Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Ook het OV stopt om de hoek. Bovendien parkeer je bij ons gewoon voor de deur, helemaal gratis. De voordelen van de Randstad met het rustieke en sfeervolle gevoel van een landelijke omgeving.

Ruimtes die passen bij een barbecue

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Barbecueën doen we natuurlijk het liefst buiten in de tuin. We kunnen de bijeenkomst echter ook combineren met een van deze ruimtes. Handig voor als het weer even tegenzit. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging