Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

80 m2 oppervlakte
50 gasten theateropstelling
19 gasten u-vormopstelling
Flexibel in te delen ruimte
Diverse arrangementen
Nespresso koffie
Eigen keukenteam
Klimaatcontrole
Full HD 98” scherm
Boerderijdieren inbegrepen
Groot buitenterras
Eigen parkeerterrein

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village 5 voor jouw vergadering, training of productpresentatie? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Vergaderzaal waar het je aan niets ontbreekt

Wij denken graag met je mee over de optimale opstelling en inrichting van de vergaderzaal. Of je nu in een theater-, carré- of u-vormopstelling wilt zitten, wij regelen het. Heb je extra faciliteiten nodig, zoals een laptop of een extra scherm? Ook daar zorgen we voor. Bij ons vergader je namelijk volledig verzorgd.

Alvast even rondkijken in de Green Village 6?

Voor de culinaire invulling kun je rekenen op onze chef-kok Robbert en zijn team. Geniet van een lunch in één van onze stijlvolle ontvangstruimtes of sluit de training of vergadering af met een borrel in de Winebar. Bij mooi weer kunnen jij en je gasten lekker genieten van de zon op de vele buitenterrassen in de grote tuin. Alle aantrekkelijkheden van een landelijke omgeving, met het gemak en de bereikbaarheid van de Randstad.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

9 Ruimtes
9 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Vergaderlocatie die steeds in de smaak valt

"Wij blijven terugkomen bij Green Village voor de prachtige locatie, de centrale ligging en het behulpzame personeel. Tijdens de presentatie bleek dat wij eerder pauze zouden hebben en via een WhatsApp berichtje was dit binnen 5 minuten geregeld. Ook het terras en de lunch faciliteiten vallen elke keer goed in de smaak."

10 Service
10 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Workshoplocatie met uitstraling

"Green Village is een prachtige locatie dat zich uitstekend leent voor elke bijeenkomst. Door de ligging en uitstraling oogt het minder kil of formeel dan de reguliere congres-/vergadercentra. De medewerkers zijn allen enorm servicegericht en geven je een erg welkom gevoel. Ze zijn tevens heel flexibel bij last minute wijzigingen. Parkeerruimte mag wat uitgebreid worden."

Marloes

Manager Green Village

We hebben helaas niet meer dan 100 parkeerplekken op eigen terrein. Aan het begin van de Blokhoeve bevindt zich echter een groot parkeerterrein waar gasten gratis hun auto kunnen parkeren.

Green Village 5 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 5 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging