Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op veelgestelde vragen

Je mag ons altijd het hemd van het lijf vragen, want je weet wat ze zeggen: door vragen wordt men wijs. Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag hieronder niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Locatie en mogelijkheden

Antwoorden op vragen over onze locatie en de mogelijkheden. Wat is de capaciteit, is er decoratie, zijn er pauzeruimtes, enzovoort.

 • Kan ik een online vergadering via Skype hosten bij jullie?

  Uiteraard faciliteren wij ook online vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Hiervoor hebben wij diverse techniek in huis, zoals verschillende Logitec MeetUp camera's of 4K livestreamcamera's. Neem contact met ons op om het over de mogelijkheden te hebben.

  Wanneer je een online vergadering wilt hosten via Skype voor Bedrijven is het overigens belangrijk om zelf al (het juiste) account te hebben in Skype. Wij faciliteren alleen de hardware, zoals bijvoorbeeld de ruimte, camera en het geluid. Weet je niet precies hoe Skype voor Bedrijven werkt? We hebben de basisbeginselen van Skype voor Bedrijven voor je op een rijtje gezet zodat je makkelijk aan de slag kunt.

 • Kan ik een online vergadering via Zoom hosten bij jullie?

  Uiteraard faciliteren wij ook online vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Hiervoor hebben wij diverse techniek in huis, zoals verschillende Logitec MeetUp camera's of 4K livestreamcamera's. Neem contact met ons op om het over de mogelijkheden te hebben.

  Wanneer je een online vergadering wilt hosten via Zoom is het overigens belangrijk om zelf al (het juiste) account te hebben in Zoom. Wij faciliteren alleen de hardware, zoals bijvoorbeeld de ruimte, camera en het geluid. Weet je niet precies hoe Zoom werkt? We hebben de basisbeginselen van Zoom voor je op een rijtje gezet zodat je makkelijk aan de slag kunt.

 • Kan ik een online vergadering via Microsoft Teams hosten bij jullie?

  Uiteraard faciliteren wij ook online vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Hiervoor hebben wij diverse techniek in huis, zoals de Logitec MeetUp camera of een 4K livestreamcamera. Neem contact met ons op om het over de mogelijkheden te hebben.

  Wanneer je een online vergadering wilt hosten via Microsoft Teams is het overigens belangrijk om zelf al (het juiste) account te hebben in Teams. Wij faciliteren alleen de hardware, zoals bijvoorbeeld de ruimte, camera en het geluid. Weet je niet precies hoe Zoom werkt? We hebben de basisbeginselen van Microsoft Teams voor je op een rijtje gezet zodat je makkelijk aan de slag kunt.

 • Is het mogelijk om mijn bijeenkomst te livestreamen?

  Jazeker, wij hebben sinds de zomer van 2020 diverse mogelijkheden hiervoor. Zo beschikt onze grootste ruimte standaard over een livestreamcamera waarmee een livestream gestart kan worden via bijvoorbeeld Vimeo of YouTube. Daarnaast beschikken wij over een mobiele Logitec MeetUp camera die eenvoudig gekoppeld kan worden aan een laptop voor online vergaderingen via Zoom, Skype of Microsoft Teams.

 • Mag ik langskomen om de locatie te bezichtigen?

  Natuurlijk, je bent van harte welkom voor een (digitaal) locatiebezoek! Hiervoor kun je een afspraak maken met ons via info@green-village.nl of 030 - 60 39 114.

 • Welke opstellingen zijn er mogelijk?

  Bij Green Village zijn alle ruimtes in normale omstandigheden flexibel in te delen waardoor bijna alles mogelijk is qua opstellingen. Welke opstelling het beste past bij jouw bijeenkomst en de gekozen ruimte, bespreken we graag met je. Neem hiervoor contact met ons op.

  Momenteel zijn wij gebonden aan de gestelde maatregelen van de overheid en de anderhalve meter afstand regel. Hierdoor zijn er minder opstellingen mogelijk, maar wij richten de ruimte altijd verantwoord en veilig in!

 • Beschikt de locatie of ruimte over een inrichting?

  Green Village is een full service locatie en onze dienstverlening is op basis van verschillende locatiepakketten. Onderdeel van onze pakketten is altijd een volledige inrichting voor het aantal gasten dat aanwezig is bij de bijeenkomst.

 • Kan ik op de website alvast prijzen vinden?

  Wij maken iedere offerte op maat en om deze reden hebben wij geen prijzen op onze website staan. Wil je echter zelf je offerte opmaken? Bezoek dan ons profiel op het locatieplatform Venuesuite.

 • Wat zijn de mogelijkheden buiten in de tuin?

  Elke ruimte, met uitzondering van de ruimtes boven, beschikt over een eigen terras met meubilair. Bij mooi weer kunnen de pauzemomenten in de zon genoten worden! Uiteraard kunnen we ook voor de ruimtes boven een pauzemoment in de tuin faciliteren. We hebben namelijk ook nog een park op ons terrein!

 • Is Green Village geschikt voor bruiloften of particuliere feesten?

  Naast dat wij ons op de zakelijke markt richten voor bijeenkomsten, zoals vergaderingen, corporate events, workshops, trainingen en bedrijfsfeesten, kun je bij Green Village ook terecht voor bruiloften of particuliere feesten. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag door naar een ander deel van de website voor persoonlijke gelegenheden.

 • Zijn er overal toiletten aanwezig?

  We hebben verspreid over onze locatie vier verschillende toiletgroepen. Ook beschikken we over een invalidetoilet op de begane grond.

 • Beschikken de zalen over pauzeruimtes?

  We beschikken over verschillen foyers en ontvangstruimtes die ingezet kunnen worden als pauzeruimte voor jouw bijeenkomst. De ruimtes zijn standaard voorzien van een Nespresso koffieapparaat en een koelkast met frisdranken en water. In de pauzeruimtes wordt daarnaast de culinaire invulling voor de pauzes klaargezet.

 • Wat is de maximale capaciteit van de grootste zaal?

  Onze grootste zaal (Green Village 3 & 4) heeft in normale omstandigheden een maximale capaciteit van 270 gasten in theateropstelling. Ideaal voor plenaire openingen van congressen of personeelsbijeenkomsten.

  In een anderhalve meter afstand opstelling neemt de maximale capaciteit echter wel af naar 60 gasten in theateropstelling. We kunnen gasten en sprekers dan op een veilige en verantwoorde manier ontvangen.

 • Over hoeveel ruimtes beschikt Green Village?

  Green Village beschikt over elf verschillende ruimtes variërend in afmeting. Alle ruimtes hebben een eigen look & feel. Zo beschikken we onder andere over een glazen orangerie, een authentieke bruine kroeg en een sfeervolle winebar. Zo is er altijd een ruimte die past bij jouw wensen, de gasten en de aard van de bijeenkomst.

 • Is er een plattegrond van de locatie?

  Jazeker! We hebben een plattegrond van onze locatie online staan. Klik op de link en de plattegrond zal automatisch openen in een nieuw tabblad.

 • Wat doet Green Village op het gebied van duurzaamheid?

  Bij Green Village staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We zijn officieel partner van MVO Nederland en we streven middels dit partnership naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. In deze infographic staan alle facts & figures opgenomen die we bij Green Village hanteren om duurzaam te ondernemen.

 • Is het mogelijk om een leuke activiteit te doen tijdens de bijeenkomst?

  Jazeker! Wij hebben contact met verschillende leveranciers op het gebied van activiteiten en denken uiteraard graag met je mee.

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Hier vind je antwoorden op vragen rondom onze bereikbaarheid en de toegankelijkheid van Green Village. Zijn we rolstoelvriendelijk (zeker weten!), waar is de fietsenstalling en kan ik gratis parkeren.

 • Wat zijn de adresgegevens van Green Village?

  Green Village is gevestigd aan de Blokhoeve in Nieuwegein. Onze adresgegevens zijn:

  Blokhoeve 7
  3438 LC Nieuwegein

  Plan je route via Google Maps. We hebben ons adres er alvast ingezet.

 • Wat zijn de openingstijden van Green Village?

  Wij zijn een evenementenlocatie en zijn in principe alle dagen van de week geopend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Onze openingstijden hangen dus af van onze opdrachtgevers en de bijeenkomsten die wij faciliteren. Heb je een vraag over onze openingstijden? Neem dan contact met ons op!

 • Is Green Village goed te bereiken met de auto?

  Green Village is centraal gelegen net buiten de stadsgrenzen van Utrecht vlakbij de A2, A12 en A27. Je bent vanaf de snelweg binnen een paar minuten bij het NBC. Plan je route via Google Maps.

 • Is er parkeergelegenheid bij Green Village?

  Aan gratis parkeerplek geen gebrek! Op het omheinde parkeerterrein van Green Village is er plek voor 100 auto's. Mocht het terrein vol zijn, dan is er recht voor de deur een openbare, gratis parkeerplaats. Daarnaast is er in de directe omgeving aan het begin van de Blokhoeve nog een groot gratis openbaar parkeerterrein waar plek is voor zo'n 1.200 auto's.

 • Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s?

  In de directe omgeving van Green Village bevinden zich 25 oplaadpunten voor elektrische auto's. Deze bevinden zich aan het begin van het Blokhoeve parkeerterrein.

 • Is Green Village gemakkelijk te bereiken met het OV?

  Green Village is gemakkelijk te bereiken met het OV. Met de sneltram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij Green Village vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, steek je de weg over richting het NBC Congrescentrum en loop je rechtdoor de Blokhoeve op. Aan het einde van de Blokhoeve loop je direct het terrein van Green Village op. Plan je route via 9292.

 • Is er een fietsenstalling?

  Wanneer je het terrein van Green Village op fietst, vind je aan de rechterhand de fietsenstalling. Dit wordt ook op de borden aangegeven.

 • Is Green Village toegankelijk voor mindervaliden?

  Green Village is toegankelijk voor mindervaliden. Zo hebben al onze ruimtes op de begane grond geen drempels en geen smalle doorgangen. Helaas hebben wij geen lift waardoor de twee ruimtes op onze eerste etage alleen te bereiken zijn met de trap. Het is daarom verstandig om bij een reservering aan te geven of er mindervalide gasten aanwezig zijn. Zo kunnen wij samen kijken naar de beste ruimte voor jouw bijeenkomst.

 • Is er een kolfruimte aanwezig?

  We hebben veel verschillende ruimtes en daardoor is er altijd een geschikte kolfruimte beschikbaar.

 • Ik ben iets verloren, hebben jullie gevonden voorwerpen?

  Wanneer wij spullen van onze gasten vinden, bewaren wij dit bij onze gevonden voorwerpen. Ben je iets kwijt geraakt bij Green Village? Neem dan even contact met ons op zodat wij kunnen kijken of het gevonden is.

 • Hebben jullie hotelfaciliteiten?

  We hebben geen hotelfaciliteiten op onze locatie. Wil je voor- of na je bijeenkomst bij Green Village in de buurt blijven slapen? Dan zijn er verschillende hotels in de directe omgeving van Green Village, zoals Van der Valk Hotel Utrecht of het Fletcher Hotel Nieuwegein.

 • Hebben jullie een plattegrond?

  Uiteraard hebben wij een plattegrond van onze locatie. Open de plattegrond via de link. Zo krijg je een duidelijk idee van onze locatie!

Bestaande reserveringen

Heb je een vraag over een reservering die je hebt geplaatst? De veelgestelde vragen en de antwoorden erop, vind je hieronder.

 • Wat als ik meer capaciteit nodig voor mijn bijeenkomst?

  Mocht je in aanloop naar de bijeenkomst toch meer capaciteit nodig hebben dan in eerste instantie gedacht, willen we graag met je meedenken over een passende oplossing. We hebben bijna alles zelf in huis waardoor we zeer flexibel zijn. Ook beschikken we over elf verschillende ruimtes. Genoeg ruimte dus!

  Daarnaast beschikken we sinds de zomer van 2020 over de mogelijkheid om bijeenkomsten te livestreamen via onze vaste cameraopstelling.

 • Is er ruimte voor de op- en afbouw van de bijeenkomst?

  We zorgen ervoor dat alles op tijd klaar staat voor jouw bijeenkomst. Wil je zelf nog bepaalde zaken opbouwen dan kan dit. Ook voor de afbouw kan er tijd gereserveerd worden.

 • Is het mogelijk om mijn bijeenkomst te livestreamen?

  Jazeker, wij hebben sinds de zomer van 2020 diverse mogelijkheden hiervoor. Zo beschikt onze grootste ruimte standaard over een livestreamcamera waarmee een livestream gestart kan worden via bijvoorbeeld Vimeo of YouTube. Daarnaast beschikken wij over een mobiele Logitec MeetUp camera die eenvoudig gekoppeld kan worden aan een laptop voor online vergaderingen via Zoom, Skype of Microsoft Teams.

 • Kan ik brandingselementen inzetten voor mijn evenement?

  Bij Green Village hebben we diverse manieren om de locatie onder te dompelen in de branding van jouw evenement. Van vlaggen tot banners en van licht en schermen tot aan bestickering van de vloer. De mogelijkheden zijn legio waardoor jouw gasten exact weten op welke bijeenkomst ze zijn!

 • Waar kan ik de algemene- en reserveringsvoorwaarden terugvinden?

  Onze algemene- en reserveringsvoorwaarden zijn altijd onderdeel van de offerte die je van ons ontvangt. Wanneer je ze los wilt ontvangen, kun je een mail sturen naar info@green-village.nl.

 • Wat doet Green Village op het gebied van duurzaamheid?

  Bij Green Village staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We zijn officieel partner van MVO Nederland en we streven middels dit partnership naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. In deze infographic staan alle facts & figures opgenomen die we bij Green Village hanteren om duurzaam te ondernemen.

Food & beverages

Goed eten en drinken, wij houden ervan! En natuurlijk vertellen we graag meer over dat lekkere eten en drinken wat ons keukenteam zelf maakt.

 • Mag er eigen catering meegenomen worden?

  Wij zijn een full-service locatie met een eigen keukenteam en verzorgen zakelijke bijeenkomsten dan ook inclusief catering. Eigen catering mag daarom niet meegenomen worden.

 • Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen of allergieën?

  Natuurlijk houdt ons keukenteam rekening met eventuele dieetwensen of allergieën van de gasten. Deze ontvangen wij graag minimaal een week voor aanvang van de bijeenkomst. Je kunt dit doorgeven aan jouw contactpersoon van Green Village.

 • Kan ik een tafel reserveren bij jullie?

  Wij zijn een evenementenlocatie voor besloten bijeenkomsten. Helaas hebben wij dus geen openbaar restaurant waar je een tafel kunt reserveren. Ben je te gast bij Green Village vanwege een bijeenkomst en wil je vooraf of achteraf een kop koffie drinken? Neem hierover even contact met ons op.

 • Is het culinaire aanbod voorzien van een keurmerk?

  Ons keukenteam stelt een zo duurzaam mogelijk culinair aanbod samen. De rode draad in ons culinaire aanbod is in ieder geval dat er altijd gewerkt wordt met mooie, seizoensgebonden producten. Dit is niet alleen lekker, maar ook een stuk minder belastend voor het milieu. Daarnaast werkt onze keuken veelal met biologische en fair trade producten en is ons vlees, vis en groenten altijd voorzien van een keurmerk.

 • Hoe gaan jullie voedselverspilling tegen?

  We hebben een no waste policy om voedselverspilling tegen te gaan. We merken dat no shows op evenementen zorgen voor de grootste voedselverspilling. Daarom is het erg belangrijk om het aan- maar vooral ook het afmelden voor gasten eenvoudig te maken. Daarnaast kopen wij slim in samen met onze andere evenementenlocatie NBC Congrescentrum.

 • Van welk materiaal worden jullie disposables gemaakt?

  Een groot deel van onze disposables is gemaakt van palmblad. Bij de productie van deze disposables wordt alleen gebruik gemaakt van de gevallen bladeren. Deze bladeren worden gedroogd en verwerkt tot disposable servies. De gedroogde bladeren worden met de hand uitgerekt en plat gemaakt en vervolgens met een pers op hoge temperatuur gevormd tot schalen en kommen. Tijdens dit verwerkingsproces wordt er geen gebruik gemaakt van chemische bind-, bleek-, reinigings-, of bewaarmiddelen.

 • Hoe wordt de catering aangeboden?

  Het food and beverages aanbod is momenteel anders dan dat je van ons gewend bent, maar we zorgen ervoor dat het jou en de gasten aan niets ontbreekt. Alle food items worden in ieder geval in onze eigen keuken klaargemaakt en hygiënisch verpakt.

  We zijn gebonden aan de door de overheid gestelde maatregelen rondom de horecafunctie van Green Village. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor de actueel geldende maatregelen die van toepassing zijn. Afhankelijk van de geldende maatregelen hebben wij ons cateringaanbod aangepast. Zo kan het zijn dat wij de fooditems middels een take away box serveren. In overleg stemmen wij dit graag verder met je af.