Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Specificaties

Plenaire sessie tot 250 gasten
Feest tot 300 gasten
Diner tot 190 gasten
11 verschillende ruimtes
Full service locatie
Eigen keukenteam
Diverse arrangementen
Uitgebreide drankenkaart
Flexibel in te delen ruimtes
Sfeervolle tuin
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein

Centraal gelegen, midden in het groen

Ontsnappen aan de drukte van de Randstad, maar wel profiteren van de centrale ligging en goede bereikbaarheid? Dan ben je bij Green Village aan het juiste adres. Green Village ligt midden in het groen, maar toch dichtbij de diverse snelwegen en het OV. Zo kunnen jouw gasten genieten van een rustige, landelijke omgeving en blijft de reistijd beperkt.

Alvast even rondkijken bij Green Village?

Green Village is centraal gelegen te midden van de A2, A12 en A27. Ook met het OV is Green Village gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij Green Village vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, is het nog maar een korte wandeling van 3 minuten naar Green Village.

Duurzaamheid bij Green Village

Bij Green Village staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We zijn officieel partner van MVO Nederland en we streven middels dit partnership naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. In deze infographic staan alle facts & figures opgenomen die we bij Green Village hanteren om duurzaam te ondernemen.

Naar de infographic

Werken bij Green Village

Bij Green Village doen we het graag net even anders. Dat zie je terug in onze ruimtes, dienstverlening en culinaire invulling, maar ook in ons team. Denk jij dat je hierbij past? Check dan de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Naar de vacatures

Nieuws