Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Volledig verzorgd kerstdiner

Of je nu met het managementteam komt dineren of met 250 collega’s, ons gastvrije team staat voor jullie klaar. Wij zijn een full service locatie en nemen graag zoveel mogelijk werk uit handen. Zo hebben wij winterse all-in arrangementen samengesteld zodat jij als organisator kan genieten van een volledig verzorgd kerstdiner.

Benieuwd naar onze speciale winterse all-in arrangementen?

Bekijk alle arrangementen in de factsheet

Wat opdrachtgevers
over ons zeggen

10 Ruimtes
10 Service
10 Food

Feestelijke eindejaarsbijeenkomst

"Green Village heeft van de SKK eindejaarsbijeenkomst een écht feestje gemaakt met sfeervolle inrichting, vriendelijke personeel en lekker eten!"

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Prachtige locatie voor een kerstborrel

"Wij hebben onze kerstborrel gehouden bij Green Village. Er wordt vanuit het bedrijf volop meegedacht met de invulling van de avond, zonder opdringerig te zijn. Het eten was fantastisch, het personeel was top en de entourage is prachtig. Kortom een aanrader als je, net als wij, iets op zakelijk gebied wilt verzorgen."

10 Ruimtes
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Goed bereikbare locatie voor een borrel

"Als je een bijeenkomst organiseert in deze prachtige, sfeervolle, goed bereikbare, locatie ontbreekt het je aan niets. Het personeel denkt mee, is vriendelijk, gastvrij én behulpzaam tot in de puntjes. Op culinair gebied is aan alles gedacht: heerlijke smaak, goede kwaliteit en mooie presentatie."

9 Ruimtes
8 Service
8 Food

Professionele kick-off bijeenkomst

"We hebben Green Village ervaren als professioneel en luxe. Onze kick-off kwam goed tot zijn recht in de overzichtelijke en mooie zaal met hoogstaande apparatuur. Vriendelijke en behulpzame begeleiding van het personeel en goed eten en drinken maakten de dag van Wolfram Chain compleet."

9 Service
10 Ruimtes
10 Parkeren

Uiterst soepel verlopen bijeenkomst

"De personeelsbijeenkomst verliep uiterst soepel. Een gastvrije locatie die kwaliteit en gastvrijheid op één heeft staan. Een evenement uit het boekje. De zalen waren ook heel prettig qua akoestiek en er was voldoende parkeergelegenheid."

Specificaties

Kerstdiner tot wel 250 gasten
13 verschillende ruimtes
Eigen keukenteam
Full service locatie
Diverse arrangementen
Uitgebreide drankenkaart
Centraal gelegen
Gratis parkeren

Check de beschikbaarheid

Wil je de beschikbaarheid checken van Green Village voor jouw kerstdiner? Dat kan!

Check de beschikbaarheid

Green Village in kerstsfeer

Ieder jaar dompelen wij Green Village volledig onder in de kerstsfeer. Overal staan grote kerstbomen en onze tuin is versierd met duizenden lampjes. We doen veel voor de juiste sfeer! Green Village beschikt verder over dertien verschillende ruimtes met allemaal hun eigen look & feel. Er is dus altijd een ruimte die past bij jouw gezelschap en wensen. Zo kun je dineren bij de open haard in het Koetshuis of in onze volledig glazen Orangerie met uitzicht op de verlichte tuin.

Ruimtes

Benieuwd naar de ruimtes?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de kerstdiner? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op

Green Village 'in het echt' bekijken?

We nodigen je graag uit om Green Village 'in het echt' te komen bekijken. We kunnen je dan direct meer vertellen over de mogelijkheden.

Plan een bezichtiging